Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bilmez olur muyum günler geçmiyor ama şuan test yaparak sadece kendini yıpratırsınDoğru söylüyorsun canım ama insan merak ediyo işte
Evet 1 senedir yıprandım zatenEvet bilmez olur muyum günler geçmiyor ama şuan test yaparak sadece kendini yıpratırsın
Profiline gir canım ırda hamileligi imzala diyor tahmini dogum tarihi felan giriyorsun çıkıyorO nasıl yapılıyor
A femara mi kullandın canım sende yoksa klomen ni bnmde iğnein 9.gnü bugün iki gün var aramızdaCanım bence de erken gebelik ile takip et daha hassas oluyor ya daha iyi algılar bence de bende senin tavsiyen ile laboquick test aldım 10 tane iğnenin 7. Günü bugün sabırsızlıkla gün geçsin diye bekliyorum sen güzel haberi ver sonra ben gelicem peşinden inşallah
Aaa süper kuzum çok sevindim bu ay çok güzel olacak. Vuruldun mu igneni kuzucum. Vallahi bu yumurtaların ikiside çatlar birer gün arayla hadi bakim tam gaz devamKızlar hastaneden geldim şimdi bir sağda bir solda toplam iki yumurta büyümüş biri 21 biri 20 ml çatlatma iğnesi verdi ovitrelle duphaston verdi yarın gece 12 buçukta ilişki dedi hadi bakalım hayırlısı melegim can T TASUU imagination forever savascii Nissalovely ve diğer canimlar
Bnmde iki tane vardi bakalım ne olcak n bitcek beş gün kaldiAaa süper kuzum çok sevindim bu ay çok güzel olacak. Vuruldun mu igneni kuzucum. Vallahi bu yumurtaların ikiside çatlar birer gün arayla hadi bakim tam gaz devam
Güzel olacak inşallah canım allah gönlüne göre versin tatlımBnmde iki tane vardi bakalım ne olcak n bitcek beş gün kaldi
Evet vurdum bebeğim yaa hadi inşallah şimdiden sabirsizlandim ya güzel haberleri alalım inşallahAaa süper kuzum çok sevindim bu ay çok güzel olacak. Vuruldun mu igneni kuzucum. Vallahi bu yumurtaların ikiside çatlar birer gün arayla hadi bakim tam gaz devam
Amin kuzum amin arka arkaya hemde allahım çok aminEvet vurdum bebeğim yaa hadi inşallah şimdiden sabirsizlandim ya güzel haberleri alalım inşallah
Ben geçen ay femara kullanmıştım canım bu ay klomen kullandımA femara mi kullandın canım sende yoksa klomen ni bnmde iğnein 9.gnü bugün iki gün var aramızda
İnşallah kuzum benim, pazartesi kan tekrarı yapacağım, çıkışta alır pazar gene yaparım mutlaka,Canım bence de erken gebelik ile takip et daha hassas oluyor ya daha iyi algılar bence de bende senin tavsiyen ile laboquick test aldım 10 tane iğnenin 7. Günü bugün sabırsızlıkla gün geçsin diye bekliyorum sen güzel haberi ver sonra ben gelicem peşinden inşallah
Ovitrelle vuruldun mu canım iğne etkisi ne durumdaBen geçen ay femara kullanmıştım canım bu ay klomen kullandım
İnşallah güzel olur bu ay canım attığın gol olsun göbüşün bebişle dolsun inşallahhhhKızlar hastaneden geldim şimdi bir sağda bir solda toplam iki yumurta büyümüş biri 21 biri 20 ml çatlatma iğnesi verdi ovitrelle duphaston verdi yarın gece 12 buçukta ilişki dedi hadi bakalım hayırlısı melegim can T TASUU imagination forever savascii Nissalovely ve diğer canimlar
İnsallah bebeğimmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsinİnşallah güzel olur bu ay canım attığın gol olsun göbüşün bebişle dolsun inşallahhhh
Valla burda çok okudum gebelik öncesi grip olanları falan bide uyku isteği işin içine girince ben senden bu ay ümitliyim benimde kasklarımda ağrı oluyor geçen ay böyle olmamıştı bide geçen ay çok kuruydum bu ay akıntım şeffaf beyaz sürekli devam ediyorİnşallah kuzum benim, pazartesi kan tekrarı yapacağım, çıkışta alır pazar gene yaparım mutlaka,
Boğazlarım ağrımaya ve burnum akmaya başladı sebepsiz bir şekilde, birde aşırı uyku isteği var
Amin inşallah canım benim geliyor benimki de görünce çok mutlu oldum bu belirsizlikten kurtuldumİnsallah bebeğimmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
Vuruldum tabi ki 7. Gündeyim bugün valla hiç test yapmadım bi 5. Günde normal gün ortasında yapmıştım çift çizgi çıktı tabi etken yaptığım için bidaha yapmadım o yüzden bilmiyorum iğne etkisini. Sadece geçen aya göre bu ay kasık ağrılarım daha belirginOvitrelle vuruldun mu canım iğne etkisi ne durumda