Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence de erken gebelik ile takip et daha hassas oluyor ya daha iyi algılar bence de bende senin tavsiyen ile laboquick test aldım 10 tane 😂😂 iğnenin 7. Günü bugün sabırsızlıkla gün geçsin diye bekliyorum sen güzel haberi ver sonra ben gelicem peşinden inşallah 😍
A femara mi kullandın canım sende yoksa klomen ni bnmde iğnein 9.gnü bugün iki gün var aramızda

Kızlar hastaneden geldim şimdi bir sağda bir solda toplam iki yumurta büyümüş biri 21 biri 20 ml çatlatma iğnesi verdi ovitrelle duphaston verdi yarın gece 12 buçukta ilişki dedi hadi bakalım hayırlısı melegim can melegim can T TASUU imagination forever imagination forever savascii savascii Nissalovely Nissalovely ve diğer canimlar
Aaa süper kuzum çok sevindim bu ay çok güzel olacak. Vuruldun mu igneni kuzucum. Vallahi bu yumurtaların ikiside çatlar birer gün arayla hadi bakim tam gaz devam 😂😂

Canım bence de erken gebelik ile takip et daha hassas oluyor ya daha iyi algılar bence de bende senin tavsiyen ile laboquick test aldım 10 tane 😂😂 iğnenin 7. Günü bugün sabırsızlıkla gün geçsin diye bekliyorum sen güzel haberi ver sonra ben gelicem peşinden inşallah 😍
İnşallah kuzum benim, pazartesi kan tekrarı yapacağım, çıkışta alır pazar gene yaparım mutlaka,
Boğazlarım ağrımaya ve burnum akmaya başladı sebepsiz bir şekilde, birde aşırı uyku isteği var 🤷🏽‍♀️

İnşallah kuzum benim, pazartesi kan tekrarı yapacağım, çıkışta alır pazar gene yaparım mutlaka,
Boğazlarım ağrımaya ve burnum akmaya başladı sebepsiz bir şekilde, birde aşırı uyku isteği var 🤷🏽‍♀️
Valla burda çok okudum gebelik öncesi grip olanları falan 😍 bide uyku isteği işin içine girince ben senden bu ay ümitliyim 💕 benimde kasklarımda ağrı oluyor geçen ay böyle olmamıştı bide geçen ay çok kuruydum bu ay akıntım şeffaf beyaz sürekli devam ediyor

Ovitrelle vuruldun mu canım iğne etkisi ne durumda
Vuruldum tabi ki 7. Gündeyim bugün valla hiç test yapmadım bi 5. Günde normal gün ortasında yapmıştım çift çizgi çıktı tabi etken yaptığım için bidaha yapmadım o yüzden bilmiyorum iğne etkisini. Sadece geçen aya göre bu ay kasık ağrılarım daha belirgin

X