Bugun daha iyiyim valla çocuğu parka götürdüm kendimde bol bol spor yaptımBende gecen hafta cekildim bana da dedi kusabilirsin bayilabilrsin miden bulananilir normal dedi haber verin bana da dedi o ladwr ama benim mide bulantisi ve can acisindan baska birsey olmadi cok şükür ertesi gün biraz istfra ettim o kadar
İyiyim çok şükür Allah razı olsunçok gecmiş olsun canım antibiyotık al dinlen bol bol
Evet bende okudum çok hayırlısı olsun artıküst üste insan degerlendiremiyor bulanıyor insan 2 günde bir en iyisi kendini sıkma dün degerlendirmişsin zaten şuan çatlasa yine tutar zaten olacagı varsa oluyor burda cok gördük tek ilişki ile yumurtlama öncesi ilişkiyle hamile kalanları
Bende de o korku var var işteEvet 36 saat en iyisi o zaman48 saatte de ya kacarsa korkusu oluyor bende
Ağır bir ilaçmış o yüzden korkuttuKuzum o ilacı ben hiç bilmiyorum. Ama doktor vermiş sonuçta zararlı olmaz bence
Şimdi bi ovülasyon testi sipariş ettim gelsin deneyelimEvet canım bu ay yumurtlamayı kaçırdım diye düşündüm geç başlamıştım uygulama 17 su gösteri o gün testim zirve gösterdi ovulasyon test garanti yapman lazım emin olmak istiyorsan Akıllı analiz ediyor girdiğin verilerle ben memnunum
İnan hiç bilmiyorum kuzumAğır bir ilaçmış o yüzden korkuttu
Teşekkür ederimİnan hiç bilmiyorum kuzum
Kullan bence canim. Insulin direncinin kirilmasi kilo vermeyi de gebe kalmayi da kolaylastirirKızlaaar kafam çok karışık insülün direnci 4.2 glifor verdi kadın doğum uzmanım kullanıp kullanamamak arasında kaldım kendi kilomu isteyince verebiliyorum ama diyorum bir bildiği vardır of of
Öyle diyorlar bende pek anlamıyorumL A L canım benim ateş bugün düştü de yarın çıkarsa mi yumurtlama oluyor çizgi felan yok bnde ben bu işten anlamadım
Fertility Chart:
İnşallah canım inşallahbende gülüyorum artık herkesi gönderiyoruz bizde tık yok ama olacak inanıyorum allahtan ümit kesilmez
Bu işin uzmanı kim canım yaaÖyle diyorlar bende pek anlamıyorumdüştükten sonra keskin bir yükseliş olması gerekiyormuş 2 3 derece artması gerekmiş
Aynen de oyle1.gün T C'den daha koyu çıktı, 2.gün T C'den hafif silik çıktı bu sefer. Bu yeni çatlamış mı demek acaba?
Bu işin uzmanıBu işin uzmanı kim canım yaaona soralım her konuda bi uzman var ne güzel bnm gibilere
Çatlamış canım1.gün T C'den daha koyu çıktı, 2.gün T C'den hafif silik çıktı bu sefer. Bu yeni çatlamış mı demek acaba?
Onlar görünce bilgi verir o zaman canım ilk deneme hiç bişey bilmiyorum kaçırma korkusu var
Bende haftada 2 gün kullanıyorum korunmana gerek yok hamile oldugunu fark edince bırak dedi .Ben dostinex kullanıyorum 3 günde 1, 4 kez alıcam yarın sonuncuyu içmem gerekiyor ve benim okuduklarıma göre kırıp yarısını 1 gün yarısı 2 gün sonra içiyormuşlar ben kırmadan içiyorum doktor birşey de demedi nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum bir zararı olur mu yumurtlama dönemindeyim birdetweeetyyy ve diğer kızlar