- 2 Haziran 2022
- 851
- 562
- 35
Evet tabiki hamilesin canim gözün aydın olsun bereketiyle gelsin inşallah :)Kızlar hiç sabah falan yapmadım 5 dk tuttuğum idrarla bu ayın 18 idi regli olma tarihim gebelik beklemiyordum 21 aylık henüz oğlum 1 de 9 yaşında kızım var çok şaşkınım reglim saat gibi olurdu çok şükür tabi Rabbim layık gördü bizlere bir evlat vermeye daha galiba hamileyim demi yanılırmı test
Uygulamanın dediği günlerle ovülasyon testi ile denk mi peki ona baktınız mı acabaUygulama güzel canım indirceksen tavsiye ederim canım Lh ve HCG yorumluyor yumurtlama günü gösteriyor bilgi verici içeriklerinde var ücretsiz bayadir kullanıyorum
Allah razı olsun şimdi namazımı kıldım dua ettim bacım Rabbim sağlıklı güzel ömürlü salih Saliha hayırlı evlatlar nasip etsinEvet tabiki hamilesin canim gözün aydın olsun bereketiyle gelsin inşallah :)
Allah bizlere de nasip etsin hamilesin bana da dua et lütfen :)
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN D designer23 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN B BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN S simurgggg 12 MART 8 NİSAN fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN BinevsJade 13 MART 31 MART beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN B Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN
Sordum canım ben öğretmenim çocuğumla gidiyorum sabahları beynim dönüyordu merdivenden düşeriz bayılırım diye korkuyordum. Doktor dedi ki daha erken saatte içAyy bende kullanıyorum aynısını şimdi aynısını yaşıyorum resmen hatta deli gibi bu konuda kim ne yaşıyor diye bakınıyorum benim üçüncü günüm ve günde 1 alıyorum akşamları yemekten sonra alıyorum sersemleyip eşimin yardımıyla yatağa girebiliyorum ve hiçbir şey hatırlamıyorum uyuyorum gündüz imkansiz kullanılması ve ben çalışıyorum birde imkansız! Sanilrm senin günde 2 olduğu için çok daha fazla zorluyor.. Aslında doktorum çok zorlanirsan vajinal yoldan da alabilirsin dedi acaba sende sorsan mi canlm? Bebisler için kullanıyoruz Allah karşılığını tez zamanda versin hepimize inşallah
Ya çok iyi anlıyorum seni gerçekten bende yorumlarda etkisini okuyunca ilk ilacı akşam almaya karar vermiştim ve etkisini görünce iyi ki akşam aldım dedim bende öğretmenim bu aradaSordum canım ben öğretmenim çocuğumla gidiyorum sabahları beynim dönüyordu merdivenden düşeriz bayılırım diye korkuyordum. Doktor dedi ki daha erken saatte içzaten saat 7 küsürde içiyorum bundan daha erken 5-6 da mı olacak ben bir kutu içtim ikinci kutudan da iki gün içtim daha fazla içemedim bıraktıktan 4 gün sonra da adet oldum zaten. Canım düşün akşam içmeye kurban olayım bir de sabah içinde daha felaket oluyor inan bana. Seninki kaç mg? Ben günde toplam 400 mg almış oluyordum
Ya bak ilk gebeliğimde ben Progestan ile hamile kaldım. Ama o zamanki doktorum adetin 15. Günü başla günde 1 tane iç 10 gün iç bırak demişti. O ay hamile kaldım. Bu doktorum adetin 10. Günü başlattı yumurta çatlamadan. Bence yanlış oldu çünkü genelde yumurtlamadan sonra içiliyor o ilaç. O yüzden gebelik oluşmadı bende. Sevgili meslektaşım inşallah çift çizgileri görürsün aminYa çok iyi anlıyorum seni gerçekten bende yorumlarda etkisini okuyunca ilk ilacı akşam almaya karar vermiştim ve etkisini görünce iyi ki akşam aldım dedim bende öğretmenim bu aradabenim 200 mg bir kutu verdi kutuda 17 tane falan var ama doktorum bana 10 tane iç sonra gebelik testi yapacağız eğer varsa duruma göre tekrar vereceğim senin çok gerçekten ve büyük cesaret gündüz içmen
Canım degerlerine göre erken menopoz başlangıcı. Bende 2021 de gittim doktora bu testleri yaptırdım.fsh 19 çıktı böyle olunca amh istedi oda 0.68 çıktı yani rezervim azalmış. Fsh yumurtayı destekleyen bir hormon lh de aynı şekilde.seninki hepsi yüksek çıkmış.bende hamile kalamadım bu durumdan dolayı ve 1 yıl olacak hala topik topik atlıyırum.sana durumumu anlatim hemen hayıt macunu ve propolis aldım 2 ay kullandım fsh 12 ye düştü batta bazı aylar 9 u bile gördüm. İlerleme oldu yani ve hamile oldugumu ögrendim eylül ayında ve sonra ekimde düşük yaptım rezervim az oldugu için yumurta kalitesizdi büyük ihtimal. İki aydır da klomen ile devam ediyorum bugün yine adet oldum nisan ayına geldim hayıt çayı alıp içmeyi düşünüyorum hayıt hormonları düzene koyuyot buna inan ve bu arada benimde iki kızım var ama olmuyorİlk başta çok üzüldüm canım. Ama daha sonra eşimle konuştum. İnanma doğal beslen gereksiz ilaç kullanma hiçbişeyin de yok hep stresten oluyor dedi. Açıkçası ben de pek inanmıyorum bu yaşta ne menopozu hem hiç bir belirtim de yok.
Ayy inşallah benim de öyle olur çünkü benim de doktor yumurtayi gördü çatlatma iğnesi yaptı ve üç gün sonra iç dedi yani sanırım senin ilk gebeliğin gibi olmuş inşallah bana da nasip olur bu ay. Evet ikimiz için de inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz. Senin test günün ne zaman? Benim 31 mart veya 1 Nisan yakacağımYa bak ilk gebeliğimde ben Progestan ile hamile kaldım. Ama o zamanki doktorum adetin 15. Günü başla günde 1 tane iç 10 gün iç bırak demişti. O ay hamile kaldım. Bu doktorum adetin 10. Günü başlattı yumurta çatlamadan. Bence yanlış oldu çünkü genelde yumurtlamadan sonra içiliyor o ilaç. O yüzden gebelik oluşmadı bende. Sevgili meslektaşım inşallah çift çizgileri görürsün amin
Kist var diye aşılama yapmama sebepleri ne peki? Bende de 41mm var 2 aydır geçmiyor hamile kalırsan doğumda alırız dedi ama kalman zor olabilir demişti sadeceKızlar ilacla atılmayan kisti ne eritir. 2 aydir hapla adet oluyorum. Ilkinde duphastonla adet oldum kist vardi asilama yapmadilar. Sonra 4-5 gun sogan suyu icip biraktim. Tarlusalla adet oldum bugun 30 mm kist gördüler asilama yapmadilar ne yapmam lazim benim
Ben adetin beşinci günündeyim canımAyy inşallah benim de öyle olur çünkü benim de doktor yumurtayi gördü çatlatma iğnesi yaptı ve üç gün sonra iç dedi yani sanırım senin ilk gebeliğin gibi olmuş inşallah bana da nasip olur bu ay. Evet ikimiz için de inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz. Senin test günün ne zaman? Benim 31 mart veya 1 Nisan yakacağım
Bu kist hamile kalmayi engelliyo muKist var diye aşılama yapmama sebepleri ne peki? Bende de 41mm var 2 aydır geçmiyor hamile kalırsan doğumda alırız dedi ama kalman zor olabilir demişti sadece
Sen bu ay ovulasyon testi yapacak msn canim?Ben adetin beşinci günündeyim canımdaha çok var yumurtlama ne zaman olursa artık akıntı ve ateş takibinden anlıyorum. Bir de ben 27 Mart rahim filmi çekileceğim inşallah bir sıkıntı olmaz test falan yaptığında beni etiketle mutlaka merak ederim
canım sende mi gördün kırmızıları ne olcak bu halimiz topik topik geziyoruz