Cok guzel pik olmus gercekten
Tam pik degil gibi canim sanki. Ama her an olabilir. Bence piki gorunce degerlendirEki Görüntüle 3221445 Kızlar bugünkü ovülasyon testim, sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün bayağı silikti yumurtlamaya daha var diye düşünüp değerlendirmedik.
Sperm sıkıntısı olmasın bu seferde, bu gece yarısı oldu ilişki yarın sabah yapsam olmaz mı, bende ilk defa bu kadar pik gördümCok guzel pik olmus gercektenben de gormek istiyorum bundan ya ben olsam 3 gun arka arkaya degerlendirirdim canim
Tamamdır akşam bir test daha yapayımTam pik degil gibi canim sanki. Ama her an olabilir. Bence piki gorunce degerlendir
Dün benim testimde böyleydi bugünü değerlendirme yarını değerlendirEki Görüntüle 3221445 Kızlar bugünkü ovülasyon testim, sizce hangi günleri değerlendirmeliyim? Dün bayağı silikti yumurtlamaya daha var diye düşünüp değerlendirmedik.
bayağı pik çıkmış sprem sıkıntı olur diye düşünüyorsan dün degerlendirmişsin akşamı es gec yarın sabahı degerlerdir mutlakaDün benim testimde böyleydi bugünü değerlendirme yarını değerlendir
Öyle yapıcam bazen iki gün pik gördüğüm oluyor amabayağı pik çıkmış sprem sıkıntı olur diye düşünüyorsan dün degerlendirmişsin akşamı es gec yarın sabahı degerlerdir mutlaka
Ben yeni katildim aşılabsmBen yarın catlatma iğnesi vurucam bu gruba dahil olabilir miyim acaba Allah nasip eder mi
Aşılama yapmayı düşünüyorum acaba tutarmıBen yeni katildim aşılabsm
Senin ne oldu cnmAşılama yapmayı düşünüyorum acaba tutarmı
üst üste insan degerlendiremiyor bulanıyor insan 2 günde bir en iyisi kendini sıkma dün degerlendirmişsin zaten şuan çatlasa yine tutar zaten olacagı varsa oluyor burda cok gördük tek ilişki ile yumurtlama öncesi ilişkiyle hamile kalanlarıÖyle yapıcam bazen iki gün pik gördüğüm oluyor amaneyse artık olacağı varsa olur diyerek sabahı da değerlendireyim
İnşallah güzel geçer rahim flimin temiz çıkar bende korkuyorum eğer tutmazsa nisanda bende rahim filmi çekeceğim. Tabiki yazarim mutlakaBen adetin beşinci günündeyim canımdaha çok var yumurtlama ne zaman olursa artık akıntı ve ateş takibinden anlıyorum. Bir de ben 27 Mart rahim filmi çekileceğim inşallah bir sıkıntı olmaz test falan yaptığında beni etiketle mutlaka merak ederim
Canim bence kaçırma zaten spremler uzun süre yaşıyor çünkü döngünün 17. günü zatenKızlar bugün döngümün 17. Günü ben normaldede geç yumurtlarım zaten 20-21. Günler olur yumurtlamam ve yumurtlama akıntısıda görmem ovülasyonla takip ederim. Ama bugğn yumurtlama akıntısı gördüm ona rağmen ovülasyon testim baya silik acaba bugünü değerlendirsem mi bilemedim
Evet canım bu ay yumurtlamayı kaçırdım diye düşündüm geç başlamıştım uygulama 17 su gösteri o gün testim zirve gösterdi ovulasyon test garanti yapman lazım emin olmak istiyorsan Akıllı analiz ediyor girdiğin verilerle ben memnunumUygulamanın dediği günlerle ovülasyon testi ile denk mi peki ona baktınız mı acaba
Hiç sorma canım yaa artık utanıyorum yazmaya mimlendik kaldık. Tanıdık hiç kimse kalmamış ben daha çok hamiş yolcu ederimcanım sende mi gördün kırmızıları ne olcak bu halimiz topik topik geziyoruz
bende gülüyorum artık herkesi gönderiyoruz bizde tık yok ama olacak inanıyorum allahtan ümit kesilmezHiç sorma canım yaa artık utanıyorum yazmaya mimlendik kaldık. Tanıdık hiç kimse kalmamış ben daha çok hamiş yolcu ederimbakma güldügüme valla canım sinirden çok yıprandım
Kuzum o ilacı ben hiç bilmiyorum. Ama doktor vermiş sonuçta zararlı olmaz benceBen dostinex kullanıyorum 3 günde 1, 4 kez alıcam yarın sonuncuyu içmem gerekiyor ve benim okuduklarıma göre kırıp yarısını 1 gün yarısı 2 gün sonra içiyormuşlar ben kırmadan içiyorum doktor birşey de demedi nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum bir zararı olur mu yumurtlama dönemindeyim birdetweeetyyy ve diğer kızlar
Evet 36 saat en iyisi o zamanSperm sıkıntısı olmasın bu seferde, bu gece yarısı oldu ilişki yarın sabah yapsam olmaz mı, bende ilk defa bu kadar pik gördüm