Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende haftada 2 gün kullanıyorum korunmana gerek yok hamile oldugunu fark edince bırak dedi .
Prolaktinim 35 olduğu için sizce 1 tane yutmak fazla değil mi aşırı yüksek bir değer değil ya, ya çok düştüyse bir sıkıntı olur mu

Prolaktinim 35 olduğu için sizce 1 tane yutmak fazla değil mi aşırı yüksek bir değer değil ya, ya çok düştüyse bir sıkıntı olur
Sanmıyorum sıkıntı olacagını ya çünkü doktora özellikle sordum bi sakıncası olur mu diye sıkıntı olmaz ilacını kulln korunma ilacı kullanıp o ay hamile kalan cok var dedi

Sanmıyorum sıkıntı olacagını ya çünkü doktora özellikle sordum bi sakıncası olur mu diye sıkıntı olmaz ilacını kulln korunma ilacı kullanıp o ay hamile kalan cok var dedi
Ay hadi inşallah hsg de çektirdim yürüyüşte yapıyorum artık gerisi takdiri ilahi 🙏🏻😇

Bu işin uzmanı kim canım yaa 😅😅 ona soralım her konuda bi uzman var ne güzel bnm gibilere 😅😅
canım benım daha oncekı aylardan tablon olmadıgı ıcın yorumlamak zor kaydetmeye devam et ıhtımal var dongun ort kac gun mesela kısamıdır ?

canım benım daha oncekı aylardan tablon olmadıgı ıcın yorumlamak zor kaydetmeye devam et ıhtımal var dongun ort kac gun mesela kısamıdır ?
Kısa canım döngüm en geç 26 günde olur arada 22 yada 24 günde olur yarın yükselirse yumurtlama mi olmuş oluyor cnm

24de göre 12.gün yumurtlaman oluyor 24de göre 10 22 ye göre 8 yani bugün 😇🤣
Evet bugünse eğer senin batı yakalıyorum yarın kesinleşir ben bugünü kaçırmayın ne olur ne olmaz değişik karışık bi durum benim ki galiba 😅😅😅

X