Benim öğrenmek istediğim buydu canım çok saol yükselme derecesi varmıyukselecek ve mın uc gun de yuksek devam edecek oyle olursa da program cızgı cekıyor
0,5-0,7 arası ort herkesın değişir 0,4 de olabılır gıbı :) sen bos gecırme yınede bugunu yarın bellı oluri iki gun dusuk olup sonra cıkabılırBenim öğrenmek istediğim buydu canım çok saol yükselme derecesi varmı
Tamam canım ben aklımdakide bugünle yarını değerlendirmek sonra 1 dolu 1 boş devam etmekti0,5-0,7 arası ort herkesın değişir 0,4 de olabılır gıbı :) sen bos gecırme yınede bugunu yarın bellı oluri iki gun dusuk olup sonra cıkabılır
Evet kaçırmak hadi güzel haberlerle gelelimEvet bugünse eğer senin batı yakalıyorum yarın kesinleşir ben bugünü kaçırmayın ne olur ne olmaz değişik karışık bi durum benim ki galiba
hayırlısı olsun canım attıgın gol olsun ınsallah :)Tamam canım ben aklımdakide bugünle yarını değerlendirmek sonra 1 dolu 1 boş devam etmekti
İnşallah görürsün kısa zamanda. Sonra da öbür çift çizgiyi görürüz inşallahBen de bu ay ilk defa yapiyorum. Gunler gecmek bilmedi hemem piki goresim var. Insallah görürüm ben de
İnşallah canım benim dualarını eksik etme hamillerin duaları kabul olur canımhayırlısı olsun canım attıgın gol olsun ınsallah :)
İnşallah canım benimEvet kaçırmak hadi güzel haberlerle gelelim
Ay amiiin insallahİnşallah görürsün kısa zamanda. Sonra da öbür çift çizgiyi görürüz inşallah
Duamdasınız canım hepınız :)İnşallah canım benim dualarını eksik etme hamillerin duaları kabul olur canım
Allah razı olsun canımDuamdasınız canım hepınız :)
21 mart regl oldum beklenen bat 21 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN S suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN C cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN H Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN S simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN BinevsJade 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN H heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN B Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN
Amin inşallah canmGüzel haberler gelelim mübarek aylardayız rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Bende cok belirgin olmuyor ama hiç yokta değil :) bende bir şey sormak istiyorum kızlar iğnemi geçen çarşamba oldum ve üç gündür de progesteron kullanıyorum ve karnımda hep rahatsız edici bir ağrı var şiddetli değil ama rahat değilim ihsal gibiyim ama değilim ve akıntım artmış progesteron kullanıp bunları yaşayan var mı??Selamlar birşey soracağım bu yumurtlama zamanı sizde de gaz gibi problem oluyor mu?
Benimde 5 Mart sat ve benimde kasıklarımda doluluk sanki her an hasta olacakmışım gibi oluyor belimde ağrıyor ama daha 13 14 gün var benim adetime bu kadar erken belirti verebilir mi bilmiyorumSat 7mart bittiği gün yani 10 marttan itibaren mfk takvimine göre 3-2-3-2 şeklinde ilişkiye giriyoruz ilk denememiz kasıklarımda bacağa vuran bi ağrı var bel ağrısı da aynı zamanda. Psikolojik mi b belirtiler. Gebelik belirtisi için erken mi
İnnovita tavsiye ederim canım benim 30 lu olani 3 ay gidiyor bana reglin düzenlise yetiyor içinde gebelik testi de var ben cok memunum çok net gosteriyorŞimdi bi ovülasyon testi sipariş ettim gelsin deneyelim