Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim öğrenmek istediğim buydu canım çok saol yükselme derecesi varmı
0,5-0,7 arası ort herkesın değişir 0,4 de olabılır gıbı :) sen bos gecırme yınede bugunu yarın bellı oluri iki gun dusuk olup sonra cıkabılır

0,5-0,7 arası ort herkesın değişir 0,4 de olabılır gıbı :) sen bos gecırme yınede bugunu yarın bellı oluri iki gun dusuk olup sonra cıkabılır
Tamam canım ben aklımdakide bugünle yarını değerlendirmek sonra 1 dolu 1 boş devam etmekti

Evet bugünse eğer senin batı yakalıyorum yarın kesinleşir ben bugünü kaçırmayın ne olur ne olmaz değişik karışık bi durum benim ki galiba
Evet kaçırmak hadi güzel haberlerle gelelim

Bişey sorcam çatlamayı gördükten sonra ovulasyon testi yapmaya devam ediyor musunuz? Bir de çalışmalara ne kadar devam ediyorsunuz? :)

21 mart regl oldum beklenen bat 21 nisan

Selamlar birşey soracağım bu yumurtlama zamanı sizde de gaz gibi problem oluyor mu?

Selamlar birşey soracağım bu yumurtlama zamanı sizde de gaz gibi problem oluyor mu?
Bende cok belirgin olmuyor ama hiç yokta değil :) bende bir şey sormak istiyorum kızlar iğnemi geçen çarşamba oldum ve üç gündür de progesteron kullanıyorum ve karnımda hep rahatsız edici bir ağrı var şiddetli değil ama rahat değilim ihsal gibiyim ama değilim ve akıntım artmış progesteron kullanıp bunları yaşayan var mı??

Sat 7mart bittiği gün yani 10 marttan itibaren mfk takvimine göre 3-2-3-2 şeklinde ilişkiye giriyoruz ilk denememiz kasıklarımda bacağa vuran bi ağrı var bel ağrısı da aynı zamanda. Psikolojik mi b belirtiler. Gebelik belirtisi için erken mi

Benimde 5 Mart sat ve benimde kasıklarımda doluluk sanki her an hasta olacakmışım gibi oluyor belimde ağrıyor ama daha 13 14 gün var benim adetime bu kadar erken belirti verebilir mi bilmiyorum

Merhaba kızlar
Geçen hafta perşembe doktora gittim yumurtan 13mm dedi pazar ve salı günü ilişki önerdi perşembe cumayı değerlendirmiştik ama pazarı değerlendiremedik dün de yumurtam çatladı mı acaba diye meraktan ovulasyon testi aldım çok silik çıktı dedim demek ki çatladı ama dün nokta kadardı bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım ve sağ kasığım ağrıyor yumurtada sağdaydı ben anlamadım bu ne lekelenmesi yumurta çatlamamış mıydı kafam karman çorman oldu yorumunuz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…