Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok guzel pik olmus gercekten👌 ben de gormek istiyorum bundan ya😊😊 ben olsam 3 gun arka arkaya degerlendirirdim canim
Sperm sıkıntısı olmasın bu seferde, bu gece yarısı oldu ilişki yarın sabah yapsam olmaz mı, bende ilk defa bu kadar pik gördüm 🙈

Eklentiler

• IMG_20230321_142751.jpg
    IMG_20230321_142751.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 43
Ben dostinex kullanıyorum 3 günde 1, 4 kez alıcam yarın sonuncuyu içmem gerekiyor ve benim okuduklarıma göre kırıp yarısını 1 gün yarısı 2 gün sonra içiyormuşlar ben kırmadan içiyorum doktor birşey de demedi nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum bir zararı olur mu yumurtlama dönemindeyim birde tweeetyyy tweeetyyy ve diğer kızlar

bayağı pik çıkmış sprem sıkıntı olur diye düşünüyorsan dün degerlendirmişsin akşamı es gec yarın sabahı degerlerdir mutlaka 🥰
Öyle yapıcam bazen iki gün pik gördüğüm oluyor ama 🥺 neyse artık olacağı varsa olur diyerek sabahı da değerlendireyim 🤣

Kizlarrrrrr merhaba ben mart femara yumurta çatlama yaptım ama hala adet olmadım kaset test negatif şansımi birde bu ay deneyeceğim siz de süreç nasıl ne zamandır uğraşıyorsnz pko olan var mı

Öyle yapıcam bazen iki gün pik gördüğüm oluyor ama 🥺 neyse artık olacağı varsa olur diyerek sabahı da değerlendireyim 🤣
üst üste insan degerlendiremiyor bulanıyor insan 2 günde bir en iyisi kendini sıkma dün degerlendirmişsin zaten şuan çatlasa yine tutar zaten olacagı varsa oluyor burda cok gördük tek ilişki ile yumurtlama öncesi ilişkiyle hamile kalanları

Ben adetin beşinci günündeyim canım😅😅 daha çok var yumurtlama ne zaman olursa artık akıntı ve ateş takibinden anlıyorum. Bir de ben 27 Mart rahim filmi çekileceğim inşallah bir sıkıntı olmaz🤲🏻 test falan yaptığında beni etiketle mutlaka merak ederim 🥰🥰
İnşallah güzel geçer rahim flimin temiz çıkar bende korkuyorum eğer tutmazsa nisanda bende rahim filmi çekeceğim. Tabiki yazarim mutlaka 🌸

Kızlar bugün döngümün 17. Günü ben normaldede geç yumurtlarım zaten 20-21. Günler olur yumurtlamam ve yumurtlama akıntısıda görmem ovülasyonla takip ederim. Ama bugğn yumurtlama akıntısı gördüm ona rağmen ovülasyon testim baya silik acaba bugünü değerlendirsem mi bilemedim
Canim bence kaçırma zaten spremler uzun süre yaşıyor çünkü döngünün 17. günü zaten

Uygulamanın dediği günlerle ovülasyon testi ile denk mi peki ona baktınız mı acaba
Evet canım bu ay yumurtlamayı kaçırdım diye düşündüm geç başlamıştım uygulama 17 su gösteri o gün testim zirve gösterdi ovulasyon test garanti yapman lazım emin olmak istiyorsan Akıllı analiz ediyor girdiğin verilerle ben memnunum

canım sende mi gördün kırmızıları ne olcak bu halimiz topik topik geziyoruz 😅😅
Hiç sorma canım yaa artık utanıyorum yazmaya mimlendik kaldık. Tanıdık hiç kimse kalmamış ben daha çok hamiş yolcu ederim 😂😂 bakma güldügüme valla canım sinirden çok yıprandım

Hiç sorma canım yaa artık utanıyorum yazmaya mimlendik kaldık. Tanıdık hiç kimse kalmamış ben daha çok hamiş yolcu ederim 😂😂 bakma güldügüme valla canım sinirden çok yıprandım
bende gülüyorum artık herkesi gönderiyoruz bizde tık yok ama olacak inanıyorum allahtan ümit kesilmez 😅

Ben dostinex kullanıyorum 3 günde 1, 4 kez alıcam yarın sonuncuyu içmem gerekiyor ve benim okuduklarıma göre kırıp yarısını 1 gün yarısı 2 gün sonra içiyormuşlar ben kırmadan içiyorum doktor birşey de demedi nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum bir zararı olur mu yumurtlama dönemindeyim birde tweeetyyy tweeetyyy ve diğer kızlar
Kuzum o ilacı ben hiç bilmiyorum. Ama doktor vermiş sonuçta zararlı olmaz bence

X