Yarınki ateşin önemli şuan yükselirse yumurtlama günün oluyorOnlar görünce bilgi verir o zaman canım ilk deneme hiç bişey bilmiyorum kaçırma korkusu var
Prolaktinim 35 olduğu için sizce 1 tane yutmak fazla değil mi aşırı yüksek bir değer değil ya, ya çok düştüyse bir sıkıntı olur muBende haftada 2 gün kullanıyorum korunmana gerek yok hamile oldugunu fark edince bırak dedi .
Benm 33 degermProlaktinim 35 olduğu için sizce 1 tane yutmak fazla değil mi aşırı yüksek bir değer değil ya, ya çok düştüyse bir sıkıntı olur mu
Sanmıyorum sıkıntı olacagını ya çünkü doktora özellikle sordum bi sakıncası olur mu diye sıkıntı olmaz ilacını kulln korunma ilacı kullanıp o ay hamile kalan cok var dediProlaktinim 35 olduğu için sizce 1 tane yutmak fazla değil mi aşırı yüksek bir değer değil ya, ya çok düştüyse bir sıkıntı olur
Sağol canım. İlk defa yapıyorum da:)Aynen de oyle
Teşekkür ederimÇatlamış canım
Tamam canım çok saol yaa adetin 8.günü normal mi ya bu kadar erkenYarınki ateşin önemli şuan yükselirse yumurtlama günün oluyor
Ben de bu ay ilk defa yapiyorum. Gunler gecmek bilmedi hemem piki goresim var. Insallah görürüm ben deSağol canım. İlk defa yapıyorum da:)
Ay hadi inşallah hsg de çektirdim yürüyüşte yapıyorum artık gerisi takdiri ilahiSanmıyorum sıkıntı olacagını ya çünkü doktora özellikle sordum bi sakıncası olur mu diye sıkıntı olmaz ilacını kulln korunma ilacı kullanıp o ay hamile kalan cok var dedi
İnşallah güzel haberler alırsın canm . Ne zaman reglAy hadi inşallah hsg de çektirdim yürüyüşte yapıyorum artık gerisi takdiri ilahi
Kimisi çok erken yumurtluyor canım döngün nedir?Tamam canım çok saol yaa adetin 8.günü normal mi ya bu kadar erken
5 Nisanİnşallah güzel haberler alırsın canm . Ne zaman regl
İnşallah olmazsın canm benmde 8 9 Nisan gibi5 Nisanumarım
Normalde 26 canım arada bi 24 22 oluyor oda nadir bi durum yaniKimisi çok erken yumurtluyor canım döngün nedir?
canım benım daha oncekı aylardan tablon olmadıgı ıcın yorumlamak zor kaydetmeye devam et ıhtımal var dongun ort kac gun mesela kısamıdır ?Bu işin uzmanı kim canım yaaona soralım her konuda bi uzman var ne güzel bnm gibilere
Güzel haberler gelelim mübarek aylardayız rabbim kucağımızı boş bırakmasınİnşallah olmazsın canm benmde 8 9 Nisan gibi
24de göre 12.gün yumurtlaman oluyor 24de göre 10 22 ye göre 8 yani bugünNormalde 26 canım arada bi 24 22 oluyor oda nadir bi durum yani
Kısa canım döngüm en geç 26 günde olur arada 22 yada 24 günde olur yarın yükselirse yumurtlama mi olmuş oluyor cnmcanım benım daha oncekı aylardan tablon olmadıgı ıcın yorumlamak zor kaydetmeye devam et ıhtımal var dongun ort kac gun mesela kısamıdır ?
Evet bugünse eğer senin batı yakalıyorum yarın kesinleşir ben bugünü kaçırmayın ne olur ne olmaz değişik karışık bi durum benim ki galiba24de göre 12.gün yumurtlaman oluyor 24de göre 10 22 ye göre 8 yani bugün
yukselecek ve mın uc gun de yuksek devam edecek oyle olursa da program cızgı cekıyorKısa canım döngüm en geç 26 günde olur arada 22 yada 24 günde olur yarın yükselirse yumurtlama mi olmuş oluyor cnm