Evet biliyorum geçen hafta test verdim negatif çıktıTatlım burayada eklerim ama mart topiğide bar orayada bakabilirsin
Canım senin bat geçmişSat 28 ocak bat 7 mart
Beni de ekler misinizNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN
Annem bu tarifi çocuğunun olmasını isteyen ama yumurtalıklarında problem olan arkadaşına önerdi, kadın 1-2 ay kullandı ve kadın hamile. Doktoru tedavi görmesi gerekiyor diyordu tedavi görmedi incir yedi tabi kuru incir ve hamile kaldı. Demem o ki sadece erkekler için değil bayanlar için de çok faydalıBurdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifi
Kuru incirleri dorde bolup bir kavanoza doldurum uzerini gececek kadar saf zeytin yagi dokup karanlik yerde bekletip iki gun sonra gunde bir incir olacak sekilde yeniyor
Canım benim geçen ay 28 mmdi. Bir kaç gün Sonraki kontrolde 30 mm oldu ve kiste çevirmiş dedi.Kızlar selam 7 martta adet oldum bugün doktora gittim yumurtam 28mm olmuş çatlamak üzere dedi doktor ama internette 24mm üstü kendi kendine çatlamaz yazıyor kafam çok karıştı
Tekrar adet olmadım ki 16 gün geçti.Canım senin bat geçmiş
Evet ben inciri cok seviyorum bende yiyorum insallah sifa olur rabbim bizleri bu dunyada yanliz birakmasin kucagimiz bos kalmasin insallahAnnem bu tarifi çocuğunun olmasını isteyen ama yumurtalıklarında problem olan arkadaşına önerdi, kadın 1-2 ay kullandı ve kadın hamile. Doktoru tedavi görmesi gerekiyor diyordu tedavi görmedi incir yedi tabi kuru incir ve hamile kaldı. Demem o ki sadece erkekler için değil bayanlar için de çok faydalı
Rabbim nasip etsin inşallah canım çok aminEvet ben inciri cok seviyorum bende yiyorum insallah sifa olur rabbim bizleri bu dunyada yanliz birakmasin kucagimiz bos kalmasin insallah
Kesin gebelik yoksa adet söktürücü kullansana canımTekrar adet olmadım ki 16 gün geçti.
Kullanıyorum zaten 2. Günüm. Ben de diyorum ilaç mı testi değiştirdi acabaKesin gebelik yoksa adet söktürücü kullansana canım
Hangisini kullanıyorsunKullanıyorum zaten 2. Günüm. Ben de diyorum ilaç mı testi değiştirdi acaba
Duphaston günde 2Hangisini kullanıyorsun
Canım duphaston gebelik varsa tutunmayı sağlıyor yoksada bittikten sonra adeti söküyor diye biliyorum ben. Test e etki edeceğini sanmıyorumDuphaston günde 2
Sipariş ettim kullanıcam bu ay ateş takibiyle birlikteOvülasyon testi kullanan var mı
Hemşire arkadaşlar da öyle söyledi. Bi bakalım yarın sabah da test yapacağım inşallah sonuca göre eklersin beni olur muCanım duphaston gebelik varsa tutunmayı sağlıyor yoksada bittikten sonra adeti söküyor diye biliyorum ben. Test e etki edeceğini sanmıyorum
Ateş takibi nasıl yapılıyorSipariş ettim kullanıcam bu ay ateş takibiyle birlikte
Seni biliyorum mart grubundan da , bu sefer hangi marka sldınSipariş ettim kullanıcam bu ay ateş takibiyle birlikte
Fertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsunAteş takibi nasıl yapılıyor