Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım burayada eklerim ama mart topiğide bar orayada bakabilirsin
Evet biliyorum geçen hafta test verdim negatif çıktı bugün tekrar bir test daha verdim o da negatif çıkacakmış gibi hissediyorum bende bu yüzden Nisan ayında ALLAH nasip ederse düşünüyorum

Kızlar selam 7 martta adet oldum bugün doktora gittim yumurtam 28mm olmuş çatlamak üzere dedi doktor ama internette 24mm üstü kendi kendine çatlamaz yazıyor kafam çok karıştı

Beni de ekler misiniz SAT: 16 Mart BAT: 11 Nisan

Annem bu tarifi çocuğunun olmasını isteyen ama yumurtalıklarında problem olan arkadaşına önerdi, kadın 1-2 ay kullandı ve kadın hamile. Doktoru tedavi görmesi gerekiyor diyordu tedavi görmedi incir yedi tabi kuru incir ve hamile kaldı. Demem o ki sadece erkekler için değil bayanlar için de çok faydalı

Kızlar selam 7 martta adet oldum bugün doktora gittim yumurtam 28mm olmuş çatlamak üzere dedi doktor ama internette 24mm üstü kendi kendine çatlamaz yazıyor kafam çok karıştı
Canım benim geçen ay 28 mmdi. Bir kaç gün Sonraki kontrolde 30 mm oldu ve kiste çevirmiş dedi.

Evet ben inciri cok seviyorum bende yiyorum insallah sifa olur rabbim bizleri bu dunyada yanliz birakmasin kucagimiz bos kalmasin insallah

Canım duphaston gebelik varsa tutunmayı sağlıyor yoksada bittikten sonra adeti söküyor diye biliyorum ben. Test e etki edeceğini sanmıyorum
Hemşire arkadaşlar da öyle söyledi. Bi bakalım yarın sabah da test yapacağım inşallah sonuca göre eklersin beni olur mu

Ateş takibi nasıl yapılıyor
Fertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…