- 27 Şubat 2023
- 154
- 74
- 28
Sağol canmArtımed markası ama t1 t2 yazılı olanı iyi diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canmArtımed markası ama t1 t2 yazılı olanı iyi diyorlar
Burdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifiYaa banada özelden tarifi atar mısınız bende yedireyim eşime
Yaa süpersin Allah razı olsun yapıcam bugün alıp Allahın izniyleBurdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifi
Kuru incirleri dorde bolup bir kavanoza doldurum uzerini gececek kadar saf zeytin yagi dokup karanlik yerde bekletip iki gun sonra gunde bir incir olacak sekilde yeniyor
Rica ederim ne demek İnsallah hepimize sifa olur istersen bi arastur burdada cok guzel yorumlar var erkekler icin yinede arasturdir gonlun rahat etsin inzir ve zeytin zaten kurani kerimde gecen meyveler bi zarari olacagini hic sanmiyorumYaa süpersin Allah razı olsun yapıcam bugün alıp Allahın izniyle
Siz tarifi yazınca aklıma geldi canım biliyorum bu tarifi ama unutmuşum tabi bugün yapıcam yumurtlamama az kaldı yedireyim biran önceRica ederim ne demek İnsallah hepimize sifa olur istersen bi arastur burdada cok guzel yorumlar var erkekler icin yinede arasturdir gonlun rahat etsin inzir ve zeytin zaten kurani kerimde gecen meyveler bi zarari olacagini hic sanmiyorum
Sifa olsun insallahSiz tarifi yazınca aklıma geldi canım biliyorum bu tarifi ama unutmuşum tabi bugün yapıcam yumurtlamama az kaldı yedireyim biran önce
BeeenKızlar gördüğüm herkesi eklemeye çalıştım. Ekleyemediklerim varsa etiketleyerek yazabilir
Canım bat sat yazar mısın
Beni de ekle canım sat 27 Şubat bat 22 Martcanlar listeye eklemediğim varsa bat sat yazıp beni etiketleyebilir
Tatlım burayada eklerim ama mart topiğide bar orayada bakabilirsinBeni de ekle canım sat 27 Şubat bat 22 Mart
Sat 17 mart bat 11 nisan umarım bu ay aşılamaya başlayabilirizNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN D designer23 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN
Sat 28 ocak bat 7 martCanım bat sat yazar mısın
Yaptım bileSifa olsun insallah
Ooooo baya hizlisin superrYaptım bile
Biran önce yesin yumurtlamama az kaldı etkili olur mu kısa sürede orası mechul tabiOoooo baya hizlisin superr
Onu bilemeyiz rabbim ol derse olmayacak birsey yokBiran önce yesin yumurtlamama az kaldı etkili olur mu kısa sürede orası mechul tabi
ŞüphesizOnu bilemeyiz rabbim ol derse olmayacak birsey yok