Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa banada özelden tarifi atar mısınız bende yedireyim eşime 🤍
Burdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifi
Kuru incirleri dorde bolup bir kavanoza doldurum uzerini gececek kadar saf zeytin yagi dokup karanlik yerde bekletip iki gun sonra gunde bir incir olacak sekilde yeniyor 😊

Burdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifi
Kuru incirleri dorde bolup bir kavanoza doldurum uzerini gececek kadar saf zeytin yagi dokup karanlik yerde bekletip iki gun sonra gunde bir incir olacak sekilde yeniyor 😊
Yaa süpersin Allah razı olsun yapıcam bugün alıp Allahın izniyle 😍🙏🏻

Yaa süpersin Allah razı olsun yapıcam bugün alıp Allahın izniyle 😍🙏🏻
Rica ederim ne demek İnsallah hepimize sifa olur istersen bi arastur burdada cok guzel yorumlar var erkekler icin yinede arasturdir gonlun rahat etsin inzir ve zeytin zaten kurani kerimde gecen meyveler bi zarari olacagini hic sanmiyorum 🌸

Rica ederim ne demek İnsallah hepimize sifa olur istersen bi arastur burdada cok guzel yorumlar var erkekler icin yinede arasturdir gonlun rahat etsin inzir ve zeytin zaten kurani kerimde gecen meyveler bi zarari olacagini hic sanmiyorum 🌸
Siz tarifi yazınca aklıma geldi canım biliyorum bu tarifi ama unutmuşum tabi 🙈 bugün yapıcam yumurtlamama az kaldı yedireyim biran önce 🤣

Kızlar gördüğüm herkesi eklemeye çalıştım. Ekleyemediklerim varsa etiketleyerek yazabilir 😘

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
@Feryasu2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mardin li29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
D designer23 23 ŞUBAT22 MART🍀🐞
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
@Marryyj7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
Tuttyy Tuttyy 8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
@cnlrm14 MART8 NİSAN🍀🐞
@Jinnn11 MART11 NİSAN🍀🐞
@mucizebekliyorum111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Hasretimm12312 MART9 NİSAN🍀🐞
@Eymennnannesi20 MART18 NİSAN🍀🐞
@kakulelib21 MART15 NİSAN🍀🐞
@Asli Miraz11 MART5 NİSAN🍀🐞
@karsumaran8 MART6 NİSAN🍀🐞
Sat 17 mart bat 11 nisan umarım bu ay aşılamaya başlayabiliriz

Uzay zaman büküldü mübarek regl günüm bir gelemedi ya :) uffff

Eklentiler

• Screenshot_20230317_192608_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230317_192608_com.android.gallery3d.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar tarlusal kullandiktan sonra bugun adet oldum. Cok afedersiniz taharetlenirken elime kahverengi pıhtılar geldi sonra sildim pembe khve akti yikadim sildim hic bisey gelmedi nedendir biliyo musunuz, gecen ay duphastonla adet olmustum asilama icin adetimin 4. gittigimde basit kist var tedaviye başlayamayiz demislerdi

X