- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Canım valla ben adet bitti sandım ama bitmemiş. Bugün yine kanamam devam etti sen bitinc mi yapmistinBende 3 gün denedim canım ama ağrı sancı yaşamadım. Arkadaşım denediği ay hamile kalmıştı o sancı değilde içimde hissettim sanki buharı diyordu
Bitti ertesi gün yaptımCanım valla ben adet bitti sandım ama bitmemiş. Bugün yine kanamam devam etti sen bitinc mi yapmistin
Yani bildğim bir konu değil ama kimyasal geçirdiğim zaman benim ilk betam 50 çıkmıştı o zaman doktor biz söyleyene kadar yasak demişti neden öyle dedi hiç bilmiyorum ama yazmak istedimKızlar kafama bir şey takıldı. Gebelik varsa eğer. Cinsel birliktelik bebeği dusurur mu ?
Yani dikkat etmek gerekir mi ??
Bugün test yaptım silik çıktı ama daha belirginsizdi çok az görünüyordu. Hamile değilim demek kiEvet canım beklenen adet
Beklenen adet tarihin ne zaman canımBugün test yaptım silik çıktı ama daha belirginsizdi çok az görünüyordu. Hamile değilim demek kihadi katılalım listeye inşallah
Evet nerede kalmıştık, adetin ikinci gününden selamlar kızlar. Ben de geldim. Nasıl olsa ay ay dolaşmaya alıştım. Canım beni de ekleyebilirsin tabloya sat 17 Mart batı yumurtlamayı gördükten sonra söyleyeceğim inşallah.
Beni de alır mısınız sat 17 Mart bat 15 NisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN D designer23 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN E Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN kayra1209 16 MART 11 NİSAN mlh5 13 MART 10 NİSAN
Dıger aya ad yazdırmak yok bastan anlaşalımEvet nerede kalmıştık, adetin ikinci gününden selamlar kızlar. Ben de geldim. Nasıl olsa ay ay dolaşmaya alıştım. Canım beni de ekleyebilirsin tabloya sat 17 Mart batı yumurtlamayı gördükten sonra söyleyeceğim inşallah.cans16
27 Mart pazartesi adetin 11. Günü oluyor rahim filmi çektireceğim bu ay. İnşallah iyi olur her şey hepimiz için.
Papatyamaviss
Tamam sana söz veriyorumDıger aya ad yazdırmak yok bastan anlaşalım
Beklenen adet tarihin ne zamandı
11 marttı olmadı hala. Şimdi ilaç kullanıyorum 21 mart gibi olması lazımBeklenen adet tarihin ne zaman canım
Hayırlı olsun, inşallah bebişleri görürürüz bu ayIlk testimi atayim burayareglin 7. Gunu hic cikmaz saniyordum ama koyu çıktı beklediğimden. Bakalim artacak mi koyuluk piki gorebilecek miyiz
Insallah canımcm.. bir gebenin günlüğüne iyi demislerdi bir de ama ben almis bulundum artık. Innovita da cok gordum insallah guzel sonuclar alirizHayırlı olsun, inşallah bebişleri görürürüz bu ayben innovita kullanıyorum
Bişey yok gibi sankiKizlar haber vermek istedim dun test yapip atmistim bugunde yaptim ama koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum sadece efeklide cok az gorunuyor anlam veremeidm bu marka testtede hic boyle birsey gormedim hep bembeyazdi