Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kafama bir şey takıldı. Gebelik varsa eğer. Cinsel birliktelik bebeği dusurur mu ?
Yani dikkat etmek gerekir mi ??

Kızlar kafama bir şey takıldı. Gebelik varsa eğer. Cinsel birliktelik bebeği dusurur mu ?
Yani dikkat etmek gerekir mi ??
Yani bildğim bir konu değil ama kimyasal geçirdiğim zaman benim ilk betam 50 çıkmıştı o zaman doktor biz söyleyene kadar yasak demişti neden öyle dedi hiç bilmiyorum ama yazmak istedim

Bir ayağım şurda dursun mu kanka Papatyamaviss ne de olsa alıştım ay ay dolanmaya
Evet nerede kalmıştık, adetin ikinci gününden selamlar kızlar. Ben de geldim. Nasıl olsa ay ay dolaşmaya alıştım. Canım beni de ekleyebilirsin tabloya sat 17 Mart batı yumurtlamayı gördükten sonra söyleyeceğim inşallah. cans16
27 Mart pazartesi adetin 11. Günü oluyor rahim filmi çektireceğim bu ay. İnşallah iyi olur her şey hepimiz için.
Papatyamaviss

Beni de alır mısınız sat 17 Mart bat 15 Nisan

Dıger aya ad yazdırmak yok bastan anlaşalım

Kizlar haber vermek istedim dun test yapip atmistim bugunde yaptim ama koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum sadece efeklide cok az gorunuyor anlam veremeidm bu marka testtede hic boyle birsey gormedim hep bembeyazdi

Eklentiler

• IMG_20230318_081329.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20230318_080508.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 62
cans16 canimcm beni de ekler misin? Sat 12 mart bat 8 nisan. Ben de marttan buraya geceyim artık. Regl bugun bitiyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testiyle deneyecegim. O yuzden az heyecan var tavsiye uzerine laboquick almistim. Insallah iyi cikar. Bakalim.. insallah hepimizin gönlüne gore olur bu ay

Ilk testimi atayim buraya reglin 7. Gunu hic cikmaz saniyordum ama koyu çıktı beklediğimden. Bakalim artacak mi koyuluk piki gorebilecek miyiz

Eklentiler

• 20230318_130252.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar haber vermek istedim dun test yapip atmistim bugunde yaptim ama koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum sadece efeklide cok az gorunuyor anlam veremeidm bu marka testtede hic boyle birsey gormedim hep bembeyazdi
Bişey yok gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…