- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Laboquik aldım bu seferSe
Seni biliyorum mart grubundan da , bu sefer hangi marka sldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquik aldım bu seferSe
Seni biliyorum mart grubundan da , bu sefer hangi marka sldın
Ben femometer kullanıyorum orada da var ateş takibi ama ben ateş takibi yapmıyorum, ovülasyon test sonucumu koyuyorum oraya bana anında yüzdelik sonuç veriyorAteş takibi nasıl yapılıyor
En sondan bir öncekini de onu kullanmıştın sanırım, ben innovitaya devam ediyorum. Yumurtlama günümde 2 dk içinde pozitif olmuştu baya hızlı ve netLaboquik aldım bu sefer
İnşallah eklememe gerek kalmaz pozitifi görürsünHemşire arkadaşlar da öyle söyledi. Bi bakalım yarın sabah da test yapacağım inşallah sonuca göre eklersin beni olur mu
İnnovitayı beğenmedim laboquik de evet kullandım ondan da memnun kalmamıştım ama tekrar şans vermek istedimEn sondan bir öncekini de onu kullanmıştın sanırım, ben innovitaya devam ediyorum. Yumurtlama günümde 2 dk içinde pozitif olmuştu baya hızlı ve net
Ee anlamı nasıl çıkıyorFertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsun
Ee anlamı nasıl çıkıyor
Ben soğan kürü kullandım 70 gün adet görmedim şaka gibi Bi daha hayatta elime almam en iyisi sen doktora gitEvet ya takmıycam diyorum ovulasyon yapayım diyorum soğan kuru geçiyor aklımdan kısacası hiç cıkmıyoki
İnşallah çok teşekkür ederim cansınız. Sizin durumunuz nasılİnşallah eklememe gerek kalmaz pozitifi görürsün
Nasıl deperlendiriliyor pekiFertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsun
Ben en başa emojisi koydum şans getirir belki diye ama bilemiyorum kısmetİnşallah çok teşekkür ederim cansınız. Sizin durumunuz nasıl
Hadi bismillah inşallahBen en başa emojisi koydum şans getirir belki diye ama bilemiyorum kısmet
Seni inceleyince fark ettim ben bat diye adet bitiş tarihi gibi düşünüş söylemişim beklenen adet tarihi dimiBen en başa emojisi koydum şans getirir belki diye ama bilemiyorum kısmet
Uğur getirsin inşallahİnnovitayı beğenmedim laboquik de evet kullandım ondan da memnun kalmamıştım ama tekrar şans vermek istedim
Aminn inşallahUğur getirsin inşallah
Evet canım beklenen adetSeni inceleyince fark ettim ben bat diye adet bitiş tarihi gibi düşünüş söylemişim beklenen adet tarihi dimi
Bende 3 gün denedim canım ama ağrı sancı yaşamadım. Arkadaşım denediği ay hamile kalmıştı o sancı değilde içimde hissettim sanki buharı diyorduArkadaşlar merhaba ben bugün süt buharı denedim. Çok sancı oluyorum daha önce deneyen var mı