Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En sondan bir öncekini de onu kullanmıştın sanırım, ben innovitaya devam ediyorum. Yumurtlama günümde 2 dk içinde pozitif olmuştu baya hızlı ve net 😍
İnnovitayı beğenmedim 🥺 laboquik de evet kullandım ondan da memnun kalmamıştım ama tekrar şans vermek istedim 😇

Fertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsun
Ee anlamı nasıl çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230317_230714.jpg
    Screenshot_20230317_230714.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar Nisan ayı uğurlu gelsin size inşallah🙏
Ben 3 kez hamiş kaldım
3ündede eşime keçi boynuzu pekmezi ve cevizi karıştırıp
Sabah akşam birer kaşık yedi
(bunun çok etkılı oldugunu dusunuyorum)

Ayrıca da eşim 3 kez hacamat yaptırdı
Kan dolaşımı spermler açısından,kan yenilendiği için etkılı oldugunu düşünüyorum, yaşı 45
Bilginize kızlar..

Fertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsun
Nasıl deperlendiriliyor peki😊

Arkadaşlar merhaba ben bugün süt buharı denedim. Çok sancı oluyorum daha önce deneyen var mı
Bende 3 gün denedim canım ama ağrı sancı yaşamadım. Arkadaşım denediği ay hamile kalmıştı o sancı değilde içimde hissettim sanki buharı diyordu

X