Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan ver bugün bide testte ilk beş dakika önemli kaç zaman sonra böyle oldu
Dulhaston kullanımı etkiler mi acaba doktor vermişti adet söksün diye, bebek varsa da zarar vermez demişti. Kararsız kaldım görünce içmedim bugün

Mehaba kizlar testime bakarmisiniz ben cok hayalet bir cizgi var gibi yumurtlamanin 10 . Gunu

Eklentiler

• IMG_20230317_073701.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230317_073541.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 63
Mehaba kizlar testime bakarmisiniz ben cok hayalet bir cizgi var gibi yumurtlamanin 10 . Gunu
Görüyorummmm bu test güvenilir diyorlar çok hassasmış inşallah vardır takip edin bakalım koyulaşma olucak mı

Ah beklemek çok zor bende 2 buçuk senedir bekliyorum inşallah vardır daha fazla bekletmez
Amin insallah bize tup bebek dedislerdi iki ay once neye ugradigimizi sasirdik zeytin yagi incirve keci boynuzu kaynattim insallah eger mucizem benimle ise gercekten sifa bulduk demekttir pazartesi gunu tekrar test vericez insallah gerek kalmaz

İnternet insanı hemen kanser, kısır yapıyor en iyisi doktorla ilerlemek ne kadar az bilgi o kadar kafan rahat olur stres olmazsın
evet canım bu ay bende salıyorum dedim ama yine de engel olamıyorum internetten danışmanlık aldım bir sürü vitamin vs aldım o yüzden birz umutluyum 1-2 ay daha olmazsa eşimle infertilite kliniğine gidicez ben zaten gitmiştim de doktor eşimi de istemişti oda bu vitaminleri bi kullanalım olmazsa giderzi dedi :)

Amin insallah bize tup bebek dedislerdi iki ay once neye ugradigimizi sasirdik zeytin yagi incirve keci boynuzu kaynattim insallah eger mucizem benimle ise gercekten sifa bulduk demekttir pazartesi gunu tekrar test vericez insallah gerek kalmaz
Ay inşallah canım benim güzel haberle gel incir kist yaptığı için çok cesaret edip yapamıyorum bu tür kürleri

Sat:15 şubat bat:15 mart 29 gunde döngü aralığı 1 gün gecikme gaz kabizlik sol kasık ağrısı sertlik ve mide yanması var test yapmaya korkuyorum sizce hamilelik varmidir

Sat:15 şubat bat:15 mart 29 gunde döngü aralığı 1 gün gecikme gaz kabizlik sol kasık ağrısı sertlik ve mide yanması var test yapmaya korkuyorum sizce hamilelik varmidir
test yapın bence böyle beklemek daha çok stres yapıyor adet gelecekse de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…