- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Kızlar ya buraya soruyorum ama 4 gün önce kan negatif çıktı şimdi bu pozitif çıktı. Gecikmenin 16.günü
Kan ver bugün bide testte ilk beş dakika önemli kaç zaman sonra böyle olduKızlar ya buraya soruyorum ama 4 gün önce kan negatif çıktı şimdi bu pozitif çıktı. Gecikmenin 16.günü
3.dk da falan çıktı böyle. Kan için de beklesem mi dedim yatın tekrarlayayım koyulaşırsa diyeKan ver bugün bide testte ilk beş dakika önemli kaç zaman sonra böyle oldu
Dulhaston kullanımı etkiler mi acaba doktor vermişti adet söksün diye, bebek varsa da zarar vermez demişti. Kararsız kaldım görünce içmedim bugünKan ver bugün bide testte ilk beş dakika önemli kaç zaman sonra böyle oldu
Bence bekleme iyi yaptın o da gebe kalmana sebep olabilir duphaston dimuDulhaston kullanımı etkiler mi acaba doktor vermişti adet söksün diye, bebek varsa da zarar vermez demişti. Kararsız kaldım görünce içmedim bugün
Evet faydası olur mu ki adet sökmesi için vermişti bugün 2.günümBence bekleme iyi yaptın o da gebe kalmana sebep olabilir duphaston dimu
İnternet insanı hemen kanser, kısır yapıyor en iyisi doktorla ilerlemek ne kadar az bilgi o kadar kafan rahat olur stres olmazsınHadi ya bizde deli olduk okuduk araştırdıkça
Teşekkür ederimBen kullandım memnundum,bence güvenilir. Sadece Max çizgisini aşmayaya özen gösterin.
GörüyorummmmMehaba kizlar testime bakarmisiniz ben cok hayalet bir cizgi var gibi yumurtlamanin 10 . Gunu
Ahh insallahhhh vardir 1 bucuk yildir bekliyoruzGörüyorummmmbu test güvenilir diyorlar çok hassasmış inşallah vardır takip edin bakalım koyulaşma olucak mı
Ah beklemek çok zor bende 2 buçuk senedir bekliyorumAhh insallahhhh vardir 1 bucuk yildir bekliyoruz
Amin insallah bize tup bebek dedislerdi iki ay once neye ugradigimizi sasirdik zeytin yagi incirve keci boynuzu kaynattim insallah eger mucizem benimle ise gercekten sifa bulduk demekttir pazartesi gunu tekrar test vericez insallah gerek kalmazAh beklemek çok zor bende 2 buçuk senedir bekliyoruminşallah vardır daha fazla bekletmez
evet canım bu ay bende salıyorum dedim ama yine de engel olamıyorum internetten danışmanlık aldım bir sürü vitamin vs aldım o yüzden birz umutluyum 1-2 ay daha olmazsa eşimle infertilite kliniğine gidicez ben zaten gitmiştim de doktor eşimi de istemişti oda bu vitaminleri bi kullanalım olmazsa giderzi dedi :)İnternet insanı hemen kanser, kısır yapıyor en iyisi doktorla ilerlemek ne kadar az bilgi o kadar kafan rahat olur stres olmazsın
Ay inşallah canım benim güzel haberle gelAmin insallah bize tup bebek dedislerdi iki ay once neye ugradigimizi sasirdik zeytin yagi incirve keci boynuzu kaynattim insallah eger mucizem benimle ise gercekten sifa bulduk demekttir pazartesi gunu tekrar test vericez insallah gerek kalmaz
Hangi marka acaba güvenilir dediğiniz testGörüyorummmmbu test güvenilir diyorlar çok hassasmış inşallah vardır takip edin bakalım koyulaşma olucak mı
test yapın bence böyle beklemek daha çok stres yapıyor adet gelecekse de gelmiyorSat:15 şubat bat:15 mart 29 gunde döngü aralığı 1 gün gecikme gaz kabizlik sol kasık ağrısı sertlik ve mide yanması var test yapmaya korkuyorum sizce hamilelik varmidir
Esime yedirdim balim inciri İnsallah rabbim hepimize meleklerimizi bagaslasinAy inşallah canım benim güzel haberle gelincir kist yaptığı için çok cesaret edip yapamıyorum bu tür kürleri
Artımed markası ama t1 t2 yazılı olanı iyi diyorlarHangi marka acaba güvenilir dediğiniz test
Yaa banada özelden tarifi atar mısınız bende yedireyim eşimeEsime yedirdim balim inciri İnsallah rabbim hepimize meleklerimizi bagaslasin