Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa banada özelden tarifi atar mısınız bende yedireyim eşime
Burdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifi
Kuru incirleri dorde bolup bir kavanoza doldurum uzerini gececek kadar saf zeytin yagi dokup karanlik yerde bekletip iki gun sonra gunde bir incir olacak sekilde yeniyor

Yaa süpersin Allah razı olsun yapıcam bugün alıp Allahın izniyle

Yaa süpersin Allah razı olsun yapıcam bugün alıp Allahın izniyle
Rica ederim ne demek İnsallah hepimize sifa olur istersen bi arastur burdada cok guzel yorumlar var erkekler icin yinede arasturdir gonlun rahat etsin inzir ve zeytin zaten kurani kerimde gecen meyveler bi zarari olacagini hic sanmiyorum

Rica ederim ne demek İnsallah hepimize sifa olur istersen bi arastur burdada cok guzel yorumlar var erkekler icin yinede arasturdir gonlun rahat etsin inzir ve zeytin zaten kurani kerimde gecen meyveler bi zarari olacagini hic sanmiyorum
Siz tarifi yazınca aklıma geldi canım biliyorum bu tarifi ama unutmuşum tabi bugün yapıcam yumurtlamama az kaldı yedireyim biran önce

Kızlar gördüğüm herkesi eklemeye çalıştım. Ekleyemediklerim varsa etiketleyerek yazabilir

Sat 17 mart bat 11 nisan umarım bu ay aşılamaya başlayabiliriz

Uzay zaman büküldü mübarek regl günüm bir gelemedi ya :) uffff

Kizlar tarlusal kullandiktan sonra bugun adet oldum. Cok afedersiniz taharetlenirken elime kahverengi pıhtılar geldi sonra sildim pembe khve akti yikadim sildim hic bisey gelmedi nedendir biliyo musunuz, gecen ay duphastonla adet olmustum asilama icin adetimin 4. gittigimde basit kist var tedaviye başlayamayiz demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…