Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
Bence onlar boş bana da. Verdi kullandım hiç Bi işe yaramadı bende bugun hastaneye gitcem aşılama sürecine girdim hsg için gün verecekler inşallah Allah nasip ederse 2. Çocuk olucak öyle hissediyorum ama herkes klomen yada farklı ilaç kullanıyor. Sen ne zamandır istiyorsun bebeği

Kızlar bu ay yapacagınız özel birşeyler varmı ben doktora gittim folik asit ve multi vitamini bir ilaç verdi onu kullanıcam
İnositole devam et dedi bir de yumurta takibi yapacağız. Adetin son günü gel 10 gün takip edeceğiz dedi ama nasıl olacak bilmiyorum ben de. Acaba kendi kendine yumurta oluşursa ek bir şeye gerek olur mu ki. Ben de henüz bu kısımları bilmiyorum

Valla birde böyle şansımı deneyim bende 15 aydır istiyorum benimde olursa 3. Olacak iki tane var küçük çoçuğa özlem duyunca istedim ama olması bir türlü başka sorunmu var acaba artık takmıycam takınca olmuyormuş

İlk mi canım senin bende bilmiyorum o süreçleri iki tane çocuğum var ikiside kendiliğinden oldu hiç ek birşey yapmadan 6 ay içinde hamileyim ama bu 15 ay oldu olmuyor ikinci doğumunu yapalı 10 sene geçti vücut yaşlandı demekki gerçi benle yaşı aynı olup ilk çocuk isteyenler var anlamadım yani

hepsini bir arada yapmak size zarar verebilir soğan kürünü yapacaksanız diğerlerini aynı anda yapmayın derim

Merhaba kızlar beni de ekler misiniz 1 düşük bir zorunlu kürtaj ve bir kimyasal gebelik geçirdim hiç çocuğum yok .7 Mart'ta femara sonucu ovitrelle vuruldum . Sat 20 Şubat bat 26 Mart . İğnenin etkisi salı günü geçti vucudumdan bugün test yaptım negatif çıktı . Hiçbir belirtim de yok daha öncekilerde göğüs hassasiyetim tansiyon düşüklüğü ve akıntılarım olmuştu bunda hiçbir belirti yok. Zaten umudum da yok .

Benim ilk olacak inş olursa çocuk, 28 yaşındayım şu an. Kullanalım bakalım kilo da ver dedi doktor, 60 kiloyum 50-52 ye düşmen lazım dedi. Kilo aldıkça sendrom artıyormuş. Diyete başlayıp 4 kilo vermiştim zaten bakalım gerisi nasıl olacak sizin de nş kısa zamanda güzel sonuçlarınız olur güzel haberler alırız sizden

Daha çok başında olduğum için biran önce yumurtlama günüm gelsin diye bekliyorum rahim filmi de çektirdim bu ay daha da umutluyum, bu umut bende olunca extra stres oluyorum hiç iyi olmuyor benim için
rahim filmi dedin beni kalbimden vurdun doktor mu istedi kuşum kendin mş yaptırackasın bu ay bende niyetlendim ama sanırım 1-2 ay daha beklicem :)

Valla takmicam diyip iki dakika sonra kafaya takan insanlarız biz Allah bağışlasın

rahim filmi dedin beni kalbimden vurdun doktor mu istedi kuşum kendin mş yaptırackasın bu ay bende niyetlendim ama sanırım 1-2 ay daha beklicem :)
İnterfiliteye randevu almıştım tüp bebek ya da aşılama yapılabilir belki diye rahim filmi istedi doktorum bir tanede kürtajım olduğu için bakalım belki yapışıklık olmuştur diyince hemen yaptırdım, burda ki devlet hastaneside anestezili yapıyordu ama tarihi çok geçe veriyordu ki sıra sana gelene kadar 6 ay belki daha fazla süre geçer 10 kişiye çekebiliyorum ayda dedi herkesin regli günü aynı değil ki yakalayım süreç hızlansın diye özelde çektirmek sorunda kaldım

bende geçenlerde aynı şekilde gittim muayene oldum ama 1 yıl olmadan bakmıyorlar diye 1 yıl dedim muayene etti pcos dedi eşin de aynı bu hastanede sperm öğrenği versin sende smear testi sonrasında da rahim filmi isteyeceğim dedi tabii ben düşün taşın eşime anlattım bu ay biraz vitamin aldın baya masraf yaptın bi kullanalım 1-2 ay sonra eğer olmazsa önce ben giderim sonra da sen deyyince vazgeçtim şimdi adetim yeni bitti yarın ovüye başlıcam bakalım neler olack (

İnşallah canım benimde kilom var vermem lazım keşke ben 60 olsam 74 kiloyum bende 30 yaşıma girdim oğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında bir minnak daha istiyoruz inşallah isteyene nasip olur

İnşallah canım benimde kilom var vermem lazım keşke ben 60 olsam 74 kiloyum bende 30 yaşıma girdim oğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında bir minnak daha istiyoruz inşallah isteyene nasip olur
Amin amin inşallah i. Ovül testlerine başlamayı düşünüyorum ama adet bitimi inş önce 2 hafta soğan suyu yapacağım içim bir temizlensin planım bu şekilde bakalım Rabb im ne gösterecek

Amin amin inşallah i. Ovül testlerine başlamayı düşünüyorum ama adet bitimi inş önce 2 hafta soğan suyu yapacağım içim bir temizlensin planım bu şekilde bakalım Rabb im ne gösterecek
Bende soğan kuru denemeyi dusşnuyorum bugün adetin son günü

selam kızlar sat 1 mart bat 30 mart 1 sene olucak artık nisanda henüz h,ç hamile kalamadım ümitlenemiyorum bile artık eşimde varikosel çıktı sperm testini bekliyoruz ona göre ameliyat olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…