Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir sorum olacak. Bugün benim adetim biteli 8 gün oluyor. Yani adet başlangıcından beri 15. Gündeyim. Kullandığım programa göre daha yumurtlama günümde gelmedi.
Dün gece karnımda adet olacak gibi bir sancı ile uyandım, bugün yine gün içinde adet olacakmış gibi sancı birde kusura bakmayın ishal olursun da tuvalete yetişmek gerekir ya o şekilde sıkıntım oldu birkaç kez. Şimdide kahverengiye yakın böyle zar gibi bir parça aktı. Böyle bir şey yaşayan var mı yani yumurtlama belirtisi olabilir mi yada bir rahatsızlık

Evet ya takmıycam diyorum ovulasyon yapayım diyorum soğan kuru geçiyor aklımdan kısacası hiç cıkmıyoki
Ben soğan kürü kullandım 70 gün adet görmedim şaka gibi Bi daha hayatta elime almam en iyisi sen yine doktora git

bende geçenlerde aynı şekilde gittim muayene oldum ama 1 yıl olmadan bakmıyorlar diye 1 yıl dedim muayene etti pcos dedi eşin de aynı bu hastanede sperm öğrenği versin sende smear testi sonrasında da rahim filmi isteyeceğim dedi tabii ben düşün taşın eşime anlattım bu ay biraz vitamin aldın baya masraf yaptın bi kullanalım 1-2 ay sonra eğer olmazsa önce ben giderim sonra da sen deyyince vazgeçtim şimdi adetim yeni bitti yarın ovüye başlıcam bakalım neler olack :KK43:(
Bizimde 2 buçuk sene oldu nerdeyse sadece 1 tane boş gebeliğim, birde kimyasal oldu o ayda ilk defa ovülasyon testi kullanmıştım sonra da nasip olmadı denedik ama 🤷🏼‍♀️ benim görünmediğim doktor kalmadı artık eşimde gitti problem yoktu bu ayda gidicek doktor tekrar sperm örneği istedi smear zaten vermiştim bu ay meğersem prolaktinim yüksekmiş şimdi onun için ilaç kullanıyorum, 21.günü de progesteron testi istedi doktorum bakalım inşallah bir problem çıkmaz, hsg de çekildim elimden gelen herşeyi yaptım rabbim vermiyorsa vardır bir hayır diyorum bol bol dua ediyorum

Kızlar bir sorum olacak. Bugün benim adetim biteli 8 gün oluyor. Yani adet başlangıcından beri 15. Gündeyim. Kullandığım programa göre daha yumurtlama günümde gelmedi.
Dün gece karnımda adet olacak gibi bir sancı ile uyandım, bugün yine gün içinde adet olacakmış gibi sancı birde kusura bakmayın ishal olursun da tuvalete yetişmek gerekir ya o şekilde sıkıntım oldu birkaç kez. Şimdide kahverengiye yakın böyle zar gibi bir parça aktı. Böyle bir şey yaşayan var mı yani yumurtlama belirtisi olabilir mi yada bir rahatsızlık
Döngünüzden 14 çıkartın çıkan tarih sizin yumurtlama tarihiniz oluyor, tabi ovülasyon testiyle de takip etseniz daha garanti olur, böyle bir durum yumurtlama zamanı yaşayanı okumadın henüz ilksiniz umarım bir sağlık problemi değildir yaşayan veya daha bilgili kişiler çıkıcaktır

Döngünüzden 14 çıkartın çıkan tarih sizin yumurtlama tarihiniz oluyor, tabi ovülasyon testiyle de takip etseniz daha garanti olur, böyle bir durum yumurtlama zamanı yaşayanı okumadın henüz ilksiniz umarım bir sağlık problemi değildir yaşayan veya daha bilgili kişiler çıkıcaktır
Anlamadım bende ilk kez böyle bir şey yaşadım sağlık olsun bekleyelim bakalım biraz

Bizimde 2 buçuk sene oldu nerdeyse sadece 1 tane boş gebeliğim, birde kimyasal oldu o ayda ilk defa ovülasyon testi kullanmıştım sonra da nasip olmadı denedik ama 🤷🏼‍♀️ benim görünmediğim doktor kalmadı artık eşimde gitti problem yoktu bu ayda gidicek doktor tekrar sperm örneği istedi smear zaten vermiştim bu ay meğersem prolaktinim yüksekmiş şimdi onun için ilaç kullanıyorum, 21.günü de progesteron testi istedi doktorum bakalım inşallah bir problem çıkmaz, hsg de çekildim elimden gelen herşeyi yaptım rabbim vermiyorsa vardır bir hayır diyorum bol bol dua ediyorum
allahim umarım bir an önce gönlüne göre versin canım benim baya uzun bir süreçten geçmişsin umarım daha fazla bekletmez bebişin herşeyin hayırlısı olsun inşallah ben de şaşkınım napıcam bilmiyorum erken mi davranıyorumm bilmiyorum

allahim umarım bir an önce gönlüne göre versin canım benim baya uzun bir süreçten geçmişsin umarım daha fazla bekletmez bebişin herşeyin hayırlısı olsun inşallah ben de şaşkınım napıcam bilmiyorum erken mi davranıyorumm bilmiyorum
Amiin rabbim kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, aratmasın 🤲🏻 daha önce korunduysanız doktorlar 2 sene olmamasına normal bakıyor tabi siz beklemeyin, ama streste yapmayın benim doktorum sizin olmamasının sebebi stres dedi stres yaptığın sürece daha çok beklersin dedi açık açık çok büyük bir etken

Tek değişiklik yanaklarım kırmızı kırmızı duruyor. Hiç bir belirti yok regl geliyor galiba. Son 6 güne girdim.
Bu yanaktaki etki gebelik belirtisi diyebilir miyiz ?

Kızlar bu doktora gitmiyorum ilk defa ovulasyon kullanıcam inşallah bu sefer olur trendyoldan bunu sipariş verdim aranızda kullanan var mı

Eklentiler

• 3B3140AB-6B6C-4613-94C7-6E4BE0280E4E.png
    3B3140AB-6B6C-4613-94C7-6E4BE0280E4E.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 65
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
Feryasu Feryasu 2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
M Marryyj 29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
D designer23 23 ŞUBAT22 MART🍀🐞
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
M Marryyj 7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
Feryasu Feryasu 2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
M Marryyj 29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
D designer23 23 ŞUBAT22 MART🍀🐞
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
M Marryyj 7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
Merhaba beni de listeye ekler misiniz
Sat 11 Mart bat 11 Nisan

Amiin rabbim kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, aratmasın 🤲🏻 daha önce korunduysanız doktorlar 2 sene olmamasına normal bakıyor tabi siz beklemeyin, ama streste yapmayın benim doktorum sizin olmamasının sebebi stres dedi stres yaptığın sürece daha çok beklersin dedi açık açık çok büyük bir etken

Aminnnn

Kızlar pik olmuş mu

Eklentiler

• 6677A5A2-A24C-488D-96E7-61D06AECBE26.jpeg
    6677A5A2-A24C-488D-96E7-61D06AECBE26.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 62
Hadi ya bizde deli olduk okuduk araştırdıkça

Kızlar ya buraya soruyorum ama 4 gün önce kan negatif çıktı şimdi bu pozitif çıktı. Gecikmenin 16.günü

Eklentiler

• Screenshot_20230317_094816_Gallery.jpg
    Screenshot_20230317_094816_Gallery.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 52
X