Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizin gibiydim ama inanki psikolojik hep dün adete 8 gün varken kan testi yaptırayım dedim ve sonuç 2.00 çıktı anlayacağın hepsi psikolojik

Beni de eklermisin 19 Mart 22 Nisan

A
YaA bende dayanamadım kasiklar çok ağrı yapınca 8 gün vardı kan testi yaptım dün kocaman <2.00 çıktı negatif sanırım hayallerim suya düştü

YaA bende dayanamadım kasiklar çok ağrı yapınca 8 gün vardı kan testi yaptım dün kocaman <2.00 çıktı negatif sanırım hayallerim suya düştü
Çok erken kan vermissin canım 8 gunde cikmaz ki

Nasıldı cnm ne kadar sürdü?
3-4 saat önce ıslaklık hissettim baktım açık kahverengi sulu bişey. Ama ara ara az az geliyor hala. Biraz da tırsmıyorum değil adete mi dönecek diye yoksa başka bişey mi diye. Gerçi 19 gün döngülü adet mi olur.
Bu yerleşme kanaması 2 gün sürenler her tuvalete gittiklerinde az az mı görüyorlar acaba?

Doktor kontrolü olmadan alma canm gercekten zor bi ilaç klomen ilacı içtikten sonra takibi iğne kullanması var doktorumla görüş öncesinde hormonlarda bakıyorlar
Bende günde 1 tane 5 gün içerim ovülasyonla takip ederim eğer çatlamazsa 2 günde dr giderim diye düşünmüştüm

Merhaba hanımlar çatlıcam bende meraktan duramıyorum testlerim hemen hemen S Seray94 seninkiyle aynı devam ediyo acaba hayalmi görüyorum yoksa varmı emin olamıyorum senin sonucunuda çok merak ediyorum tekrar test yaptın mı yada ne zaman kan vericeksin

Canım benim 2. Gebeliğimde adete 8 gün varken lekenmem olmuştu 2 gün üst üste sonra 1 gün durdu tekrar ara ara lekenme oldu adete 3 gün kalaya kadar zaten adete 3 gün varken öğrenmiştim net kırmızı çizgi ile . Ama pempemsi akıyorsa lekenme olmayabilir adet de olabilir çünkü net pempe olarak akmamıştı gebelikte

Bende günde 1 tane 5 gün içerim ovülasyonla takip ederim eğer çatlamazsa 2 günde dr giderim diye düşünmüştüm
Ben klomen kullandığım ay ovü ile takip ettim koyulaşırken birden silkleşti hatta cok üzüldüm yumurtam gelişmiyor diye ertesi gün koşa koşa gittim doktora 22 mm olmuştu yumurta yanlış gösterebiliyor ovü klomen kullanırken yinede sen bilrsin kuzum ama boşu boşuna hormon yükleme derim git doktorunla görüş ona göre başla derm

Kan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem

Eklentiler

• IMG_20230402_210432_edit_185102388409775.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 69
Sulu açık kahve gördüm ilk. En son akıntıyla karışmış gibiydi kahveydi yine

Bakayım canım adetim bi gelsin duruma göre giderim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…