Bende sizin gibiydim ama inanki psikolojik hep dün adete 8 gün varken kan testi yaptırayım dedim ve sonuç 2.00 çıktı anlayacağın hepsi psikolojikKızlar öncelikle hepimize mutlu haberler aldığımız bir ay olmasını diliyorum. Yumurtlamadan sonraki 4. Günümde aniden kasık ağrım başladı ama dik duramadım yürüyemedim bile bu şekilde yarım saat yatakta kıvrandım ardından da göğüslerimde uçlarına doğru sızı başladı çok erken biliyorum ama bunlar belirti olabilir mi? Yumurtlamadan beri zaten sağ kasığımda regl ağrısına benzer hafif ağrı hep vardı ama o geceki ağrı beni mahvetti bu arada bat 10 nisan
Canım kaset mi kullansam erken gebelik testimi karar veremedim hangi test net doğru gösterir acaba ben ovulasyon içinde çıkan testi kullandım hassas diyorlar artık guvenmiyorum.Yarın sabah tekrar yap canım
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunYok
Hayır canım nasipse 7 gün sonra ki pazartesi evde Koyuluk takibi Yapacam.
Açık kahve renkte sulu bişey. Nokta kadar gelmedi ama çok da değil. Ara ara hala geliyor akıntıyla karıştı gibiYoğunluğu ve rengi nasıldı cnm
Beni de eklermisin 19 Mart 22 NisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
Ateş takibi
@ecevekedileri
@Belisimm
@cnlrm
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 31 MART 25 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN S suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN H Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN @simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN @Binevs94 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN @Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN @bendiyebiri1 11 MART 8 NİSAN @Nypmha 20 MART 14 NİSAN @Fitanneaday 20 MART 20 NİSAN @matmazel09 23 MART 19 NİSAN @Mavi070707 14 MART 10 NİSAN @Sunshine597 24 MART 24 NİSAN @Cgh 6 NİSAN 1 1sunshine1 11 MART 8 NİSAN @Asella 19 MART 18 NİSAN @Babydustt 12 MART 9 NİSAN @Haziran1907 26 MART 22 NİSAN @Asi kedi 19 NİSAN @mucizem0111 20 MART 15 NİSAN @tweeetyyy 26 MART 20 NİSAN @yenibirhayal 28 MART kubra005 12 MART 9 NİSAN @ayse2325 4 NİSAN A Afratafrac 28 MART 28 NİSAN Bezgininsan 25 MART 28 NİSAN @atanamamis ogretmen 3 MART 11 NİSAN @akgnss 24 NİSAN @savascii 25 MART 23 NİSAN @ELIF7007 29 MART 30 NİSAN S Seray94 8 MART 5 NİSAN @birmucizeistiyorum1 28 MART 24 NİSAN @Nissalovely 29 MART 28 NİSAN @Psikolog2426 30 MART @Hafsa5454 19 MART 19 NİSAN @gossipbusra 27 MART 21 NİSAN @Esra1306 15 MART 15 NİSAN @zerifce 24 MART @Maviyiseven 26 MART 23 NİSAN @1fafeyla 28 MART 26 NİSAN @INCIEYLUL 15 MART 10 NİSAN @Merveeee57 28 MART 24 NİSAN @ecevekedileri 28 MART 28 NİSAN @maya8 30 MART 31 NİSAN @Woodys 20 MART 15 NİSAN @Veziir 30 MART 29 NİSAN
Seni burda da görmek nasip olduBende geldim Nisan ayına ama benimki tüp bebek..nasıl yol beni bekliyor bilmiyorum
YaA bende dayanamadım kasiklar çok ağrı yapınca 8 gün vardı kan testi yaptım dün kocaman <2.00 çıktı negatif sanırım hayallerim suya düştü
Çok erken kan vermissin canım 8 gunde cikmaz kiYaA bende dayanamadım kasiklar çok ağrı yapınca 8 gün vardı kan testi yaptım dün kocaman <2.00 çıktı negatif sanırım hayallerim suya düştü
3-4 saat önce ıslaklık hissettim baktım açık kahverengi sulu bişey. Ama ara ara az az geliyor hala. Biraz da tırsmıyorum değil adete mi dönecek diye yoksa başka bişey mi diye. Gerçi 19 gün döngülü adet mi olur.Nasıldı cnm ne kadar sürdü?
Anladm cnmYok
Hayır canım nasipse 7 gün sonra ki pazartesi evde Koyuluk takibi Yapacam.
Doktor kontrolü olmadan alma canm gercekten zor bi ilaç klomen ilacı içtikten sonra takibi iğne kullanması var doktorumla görüş öncesinde hormonlarda bakıyorlarBende kendşm almayı düşünüyorum hafif yumurta tembelliğin var demişti dr
Bende günde 1 tane 5 gün içerim ovülasyonla takip ederim eğer çatlamazsa 2 günde dr giderim diye düşünmüştümDoktor kontrolü olmadan alma canm gercekten zor bi ilaç klomen ilacı içtikten sonra takibi iğne kullanması var doktorumla görüş öncesinde hormonlarda bakıyorlar
Arkadaşa ben de katılıyorumAhh inşallah kuzum İnşallah
Canım benim 2. Gebeliğimde adete 8 gün varken lekenmem olmuştu 2 gün üst üste sonra 1 gün durdu tekrar ara ara lekenme oldu adete 3 gün kalaya kadar zaten adete 3 gün varken öğrenmiştim net kırmızı çizgi ile . Ama pempemsi akıyorsa lekenme olmayabilir adet de olabilir çünkü net pempe olarak akmamıştı gebelikte3-4 saat önce ıslaklık hissettim baktım açık kahverengi sulu bişey. Ama ara ara az az geliyor hala. Biraz da tırsmıyorum değil adete mi dönecek diye yoksa başka bişey mi diye. Gerçi 19 gün döngülü adet mi olur.
Bu yerleşme kanaması 2 gün sürenler her tuvalete gittiklerinde az az mı görüyorlar acaba?
Ben klomen kullandığım ay ovü ile takip ettim koyulaşırken birden silkleşti hatta cok üzüldüm yumurtam gelişmiyor diye ertesi gün koşa koşa gittim doktora 22 mm olmuştu yumurta yanlış gösterebiliyor ovü klomen kullanırken yinede sen bilrsin kuzum ama boşu boşuna hormon yükleme derim git doktorunla görüş ona göre başla dermBende günde 1 tane 5 gün içerim ovülasyonla takip ederim eğer çatlamazsa 2 günde dr giderim diye düşünmüştüm
Hayırlı olsunnnn bat ne zamandı ne zaman test yaptın kan verdin mi anlatır mısınBen gebeyim kızlarrr
Kan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Sulu açık kahve gördüm ilk. En son akıntıyla karışmış gibiydi kahveydi yineCanım benim 2. Gebeliğimde adete 8 gün varken lekenmem olmuştu 2 gün üst üste sonra 1 gün durdu tekrar ara ara lekenme oldu adete 3 gün kalaya kadar zaten adete 3 gün varken öğrenmiştim net kırmızı çizgi ile . Ama pempemsi akıyorsa lekenme olmayabilir adet de olabilir çünkü net pempe olarak akmamıştı gebelikte
Bakayım canım adetim bi gelsin duruma göre giderim olmadıBen klomen kullandığım ay ovü ile takip ettim koyulaşırken birden silkleşti hatta cok üzüldüm yumurtam gelişmiyor diye ertesi gün koşa koşa gittim doktora 22 mm olmuştu yumurta yanlış gösterebiliyor ovü klomen kullanırken yinede sen bilrsin kuzum ama boşu boşuna hormon yükleme derim git doktorunla görüş ona göre başla derm