Valla bügün bütün konuşmalarınızı okudum benim 6 gün var adetime yeni yeni hayalet çizgi görmeye başladım senin test yapma düzenin çok hoşuma gitti tam gün gün bilgilendirme gibi olmuş teşekkür ederim onun içinde ayrıca bi umut oldu desem yeridir :) heycanla şuan senin kan sonucunu bekliyorum bende :)Haklısın vallasende durumlar ne
Buradan o kadar çok takip yaptım ki topiklerde olmasam da aslında pozitifse yol olsun diye de sık sık tekrarda bulundum herşeyi neler kullandığımı ne olduğunu sana yol olmasına sevindimValla bügün bütün konuşmalarınızı okudum benim 6 gün var adetime yeni yeni hayalet çizgi görmeye başladım senin test yapma düzenin çok hoşuma gitti tam gün gün bilgilendirme gibi olmuş teşekkür ederim onun içinde ayrıca bi umut oldu desem yeridir :) heycanla şuan senin kan sonucunu bekliyorum bende :)
Unutmuşum seni desemSeni burda da görmek nasip oldu
teşekkür ederimBuradan o kadar çok takip yaptım ki topiklerde olmasam da aslında pozitifse yol olsun diye de sık sık tekrarda bulundum herşeyi neler kullandığımı ne olduğunu sana yol olmasına sevindim
Aslında yapmamız gereken bat ı bekleyip öyle test yapmak ama hepimiz heyecanlıyız bir umut belirti arıyoruz vücudumuzu dinliyoruz umarım sizden de güzel haberi alırızBende sizin gibiydim ama inanki psikolojik hep dün adete 8 gün varken kan testi yaptırayım dedim ve sonuç 2.00 çıktı anlayacağın hepsi psikolojik
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Bekle adet olmazsan lekelenme den 5 gün sonra test yapSulu açık kahve gördüm ilk. En son akıntıyla karışmış gibiydi kahveydi yine
O grlik daha açıktı gölgeydi her gün biraz daha koyuluyor en son bu akşam pembe oldu burda pembe aslındaHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahAma çizgin niye gri gibi duruyor ışıktan mı acaba bence yarın git bi kan ver beklemeye gerek var mı ki ben dayanamam şahsen .
Sen öyle diyorsan öyledir canımO grlik daha açıktı gölgeydi her gün biraz daha koyuluyor en son bu akşam pembe oldu burda pembe aslında
Görüntüde tam pembe değil haklısınSen öyle diyorsan öyledir canımfotoda çok öyle durmuyordu diye sorayım dedim
Benimde aynı cnmİnşallahh inşallahgarip ağrılarım var dün sol kasık sol üst bacaktı bugünde sağ kasık ve üst bacak ağrım ama böyle ağrı gibide değil yanıyor sanki kasığım
Her zaman kaset test en sağlıklısı canımCanım kaset mi kullansam erken gebelik testimi karar veremedim hangi test net doğru gösterir acaba ben ovulasyon içinde çıkan testi kullandım hassas diyorlar artık guvenmiyorum.
Kuzum malum kimyasal vb. Durumlar oluyor Allahım nasip etti ise olur beklemedeyim. koymadı isen onu bekleyelim doktor sürecini. koydun ise sağlık olsun önemli değilCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunemojini koyuyoruuum
Evet genel de peçeteye gelen pedi doldurmayan durumlardan bahsediyorlar ama bildiğin adet olup hamile kalanlarda var karışık bir konu inan3-4 saat önce ıslaklık hissettim baktım açık kahverengi sulu bişey. Ama ara ara az az geliyor hala. Biraz da tırsmıyorum değil adete mi dönecek diye yoksa başka bişey mi diye. Gerçi 19 gün döngülü adet mi olur.
Bu yerleşme kanaması 2 gün sürenler her tuvalete gittiklerinde az az mı görüyorlar acaba?