Ya maşallah büyüyor bebişKan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
yükseldiği belli Allahım hayırlısını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah :) bence yinede bekle bu seferde erken öğrendiğin için düşük çıkıcak kanda git bir hafta sonra geri gel diyecekler onu beklemekte ölüm gibiKan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Belki gelmiycek inşallah gerek kalmaz canmBakayım canım adetim bi gelsin duruma göre giderim olmadı
İnşallahh inşallahBelki gelmiycek inşallah gerek kalmaz canm
Döngüm kısa ama nasip olur mu bilmiyorum nisana çünkü çatlatma iğnesi yapmayacağım bu ay 1 ay ara vermek istiyorum gerçi doğru bir karar mı onu da bilmiyorumDöngünüz kısa ise Nisan sonuna yetişirsiniz
Hızla yükseliyor sanki sabah daha azdı çizgi dimiiiYa maşallah büyüyor bebişçok mutlu oluyorum böyle testler görünce canım benim sağlıkla kucağına al inşallahh
Evet canım maşallah sabah ki bildiğin gölge gibiydi nasıl hızla artmış maşallahhHızla yükseliyor sanki sabah daha azdı çizgi dimiiiAllah razı olsun yavrum darısı size olsun inşallah rabbim hepinizin gönlündekini versiiiin Amiiin
Haklısın vallayükseldiği belli Allahım hayırlısını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah :) bence yinede bekle bu seferde erken öğrendiğin için düşük çıkıcak kanda git bir hafta sonra geri gel diyecekler onu beklemekte ölüm gibi
Şükürler olsun sora kan vermekte değeri görmekteEvet canım maşallah sabah ki bildiğin gölge gibiydi nasıl hızla artmış maşallahh
Ayyy senin bebiş kendini belli ediyor bildiğin kırmızılaşmış buuKan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Bende şok oldum görünce sabahtan akşama böyle olması şaşırtıcı normalde iki gün sonra yapacaktım biliyorsun içimden Bi ses şimdi yap dedi yaptım iyiki yapmışım artık eminimAyyy senin bebiş kendini belli ediyor bildiğin kırmızılaşmış buu
Ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adınaBende şok oldum görünce sabahtan akşama böyle olması şaşırtıcı normalde iki gün sonra yapacaktım biliyorsun içimden Bi ses şimdi yap dedi yaptım iyiki yapmışım artık eminim
Allah razı olsun canım benim darısı sana ve isteyen hepinizin başına olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallahNe güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına
benim ayak ağrım bu gün de devam ediyor, fena bir şey, yarın test yapıcam bende, 12 tane testim varİnanılmaz bacak ağrım oldu benim de ama 7 saat mutfakta geçirdim ona bağladım beniğnenin etkisi geçti mi diye akşam test yaptım incecik bir çizgi çıktı sanırım iğne etkisi devam. Memeler de bu arada bomba gibi
Bi 2-3 gün sonra ber bence kan canım daha iyi olur yüksek görürsün değeriŞükürler olsun sora kan vermekte değeri görmekte
Tamam vazgeçtim gitmiyorum yarınBi 2-3 gün sonra ber bence kan canım daha iyi olur yüksek görürsün değeri
Daha iyi olur yüksek bir betayla öğrenmekTamam vazgeçtim gitmiyorum yarın
Daha yeni artış var belli koyulaşmadan ama kan için acele etme istersen şuan 20 yada 40 felandırKan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Canım ben panoyu sil istersen o günkü sadece paylaşmayı yapamamışım tek günlük paylaşmışımDaha iyi olur yüksek bir betayla öğrenmek