Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya maşallah büyüyor bebiş çok mutlu oluyorum böyle testler görünce canım benim sağlıkla kucağına al inşallahh

yükseldiği belli Allahım hayırlısını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah :) bence yinede bekle bu seferde erken öğrendiğin için düşük çıkıcak kanda git bir hafta sonra geri gel diyecekler onu beklemekte ölüm gibi

Döngünüz kısa ise Nisan sonuna yetişirsiniz
Döngüm kısa ama nasip olur mu bilmiyorum nisana çünkü çatlatma iğnesi yapmayacağım bu ay 1 ay ara vermek istiyorum gerçi doğru bir karar mı onu da bilmiyorum
Sizin durumunuz nedir ben regl olduktan sonra biraz kafamı dinlemek istedim ve takip edemedim burayı

Ya maşallah büyüyor bebiş çok mutlu oluyorum böyle testler görünce canım benim sağlıkla kucağına al inşallahh
Hızla yükseliyor sanki sabah daha azdı çizgi dimiii Allah razı olsun yavrum darısı size olsun inşallah rabbim hepinizin gönlündekini versiiiin Amiiin

Hızla yükseliyor sanki sabah daha azdı çizgi dimiii Allah razı olsun yavrum darısı size olsun inşallah rabbim hepinizin gönlündekini versiiiin Amiiin
Evet canım maşallah sabah ki bildiğin gölge gibiydi nasıl hızla artmış maşallahh

Haklısın valla sende durumlar ne

Ayyy senin bebiş kendini belli ediyor bildiğin kırmızılaşmış buu

Ayyy senin bebiş kendini belli ediyor bildiğin kırmızılaşmış buu
Bende şok oldum görünce sabahtan akşama böyle olması şaşırtıcı normalde iki gün sonra yapacaktım biliyorsun içimden Bi ses şimdi yap dedi yaptım iyiki yapmışım artık eminim

Bende şok oldum görünce sabahtan akşama böyle olması şaşırtıcı normalde iki gün sonra yapacaktım biliyorsun içimden Bi ses şimdi yap dedi yaptım iyiki yapmışım artık eminim
Ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına

benim ayak ağrım bu gün de devam ediyor, fena bir şey, yarın test yapıcam bende, 12 tane testim var

Daha yeni artış var belli koyulaşmadan ama kan için acele etme istersen şuan 20 yada 40 felandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…