- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mayıslar bizimdirSanirim bir gün var aramızda gelecek ay yine beraberiz seninle
12 den 33 e cıktıGerçekten mi kaçtan kaça
Ben gebeyim kızlarrr
Canm sen kan verdinmiYaaa haahahaha
Aynen canım engellemiyor ama dediğim gibi kist olduğu ay başka bir yumurtlama olması çok nadir diye biliyorum. Rica ederim inşallah tez zamanda pozitifi görürsünAnladım demek ki yumurtlama devam ediyor bazen engel de olmuyor ya da zarar da vermiyor çok teşekkür ederim
Gördüm canım çıkabilirde bekle hayırlısıyla çıkacakBenim ateşim düştü bugün regli bekliyorum
Canm akıntın ne renk acabaCanım kasık ağrısı vajinamda anı batma hissi gibi ağrı oluyor arada bel ağrısı akıntım yoğunlaştı göğüslerim sis hemen hemen adet olcakmis gibi vajinada bıçak saplanır gibi olması dışında kısa sürüyor bunlar hemen geçiyor
Yoğunluğu ve rengi nasıldı cnmBu kadar ağrıdan sonra yerleşme kanaması geldi sanırım. Yerleşme kanaması olarak kalsın inşallah:))
Canım bu kadar umutsuz olma belki yarın yükselecek bilemeyizZaten aynı saatlerce ölçemedim başlarda güzel gittim ramazan girince düzen bozuldu, regli ağrım var geldi gelicek öyle hissediyorum
Yok öyle deme de sen evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Yumurtlama dönemim şu tarihte oldu bat tarihimi net bilmiyorum. Hamile olduğumdan şüpheleniyorum de gerekeni yapar zaten.Adetim 3 gün falan geçerse kan vermek için direkt kadın doğuma gidecektim hem bu bacağım niye bu kadar ağrıyor onun için. Ben şimdi hangi tarihe göre gidicem? Kaç gün geçti derse aslında geçmemişti ama yumurtlamam bu ay erken oldu şu kadar gün geçti diye bi cevap versem olur mu? :))
Hayır canım nasipse 7 gün sonra ki pazartesi evde Koyuluk takibi Yapacam.Canm sen kan verdinmi
Sana güveniyoruz hocam nöbetti okuldu boş bırakmazsan bu işi olacak bu ay boşver ovulasyonu başla sen hemen.Kızlar bu ay ekstra birşey yapacak olan var mı? Bu ay ne kür ne bi şey sadece ovulasyon düşünüyorum önümüz bayram çifte bayram yaşasak keşke kafamı dağıtmaya ve bayram tatili planı yapmaya çalışacam özellikle düşünmemek için
Döngünüz kısa ise Nisan sonuna yetişirsinizSanirim bir gün var aramızda gelecek ay yine beraberiz seninle
Belirti olacak diye birsey de yok inanınCanım benim hiç bir belirti yok galiba geçti
Yarın sabah tekrar yap canım31 de yaptım negatifti canım adet dün olmam lazımdı olmadım acaba geç döllenme olmus olabilir diye düşünüyorum ne kadar beklemeliyim bilmiyorum
Nasıldı cnm ne kadar sürdü?Bu kadar ağrıdan sonra yerleşme kanaması geldi sanırım. Yerleşme kanaması olarak kalsın inşallah:))
Ahh inşallah kuzum İnşallahSana güveniyoruz hocam nöbetti okuldu boş bırakmazsan bu işi olacak bu ay boşver ovulasyonu başla sen hemen.
YaA bende dayanamadım kasiklar çok ağrı yapınca 8 gün vardı kan testi yaptım dün kocaman <2.00 çıktı negatif sanırım hayallerim suya düştüMaalesef regl oldum canım