Az önce okudum regli döneminde de artış oluyormuş regli olunca düşüyormuş ateş yani sadece ateşe bakıp bunu anlayamayız ki değil mi? Kaç gündür takip ediyorsunOlmaz ama şuan ateşim yüksek gitmesi gerekiyordu benim düştü maalesef
Reglim biter bitmez başlıyorumAz önce okudum regli döneminde de artış oluyormuş regli olunca düşüyormuş ateş yani sadece ateşe bakıp bunu anlayamayız ki değil mi? Kaç gündür takip ediyorsun
Canım seni umutlandirip sonrasında hayal kırıklığı da olsun istemem ama ben düşük atesliydim hep 35.6 falandi suphelendigim zaman merak edip olctugumde 36.6 36.4 falandı bı kaç gün 36.4 oldu. Yine 37leri falan görmedim ben hiçSanırım oydu ama bugün ateşim düştü regli bekliyorum
18 günden fazladır yüksek mi ateşin peki kaçta seyrediyor.. Ben hiç yapmadım ama okuduğum yerlerde 18 gün sürmesi ve ateşin 37 de seyretmesi gerektiği yazıyor gebelik belirtisi için ama bazı kadınlarda diyor herkeste değilReglim biter bitmez başlıyorum
Hayırlısı olsun artık, heveste kalmadı bazı şeylereCanım seni umutlandirip sonrasında hayal kırıklığı da olsun istemem ama ben düşük atesliydim hep 35.6 falandi suphelendigim zaman merak edip olctugumde 36.6 36.4 falandı bı kaç gün 36.4 oldu. Yine 37leri falan görmedim ben hiç
Deme öyle deme çıkmadık candan umut kesilmez allahın gücüne giderHayırlısı olsun artık, heveste kalmadı bazı şeylere
Bu ay ateşim düşük geçen aylara göre en yüksek gördüğüm bu ay 1 kere oldu 36.7 sonra düştü18 günden fazladır yüksek mi ateşin peki kaçta seyrediyor.. Ben hiç yapmadım ama okuduğum yerlerde 18 gün sürmesi ve ateşin 37 de seyretmesi gerektiği yazıyor gebelik belirtisi için ama bazı kadınlarda diyor herkeste değil
Demek ki ateş takibine güvenmemek gerekiyor bak arkadaşta beni destekler gibi konuştu pozitifi ateşi hiç yükselmeden görmüşBu ay ateşim düşük geçen aylara göre en yüksek gördüğüm bu ay 1 kere oldu 36.7 sonra düştü
Zaten aynı saatlerce ölçemedim başlarda güzel gittim ramazan girince düzen bozuldu, regli ağrım var geldi gelicek öyle hissediyorumDemek ki ateş takibine güvenmemek gerekiyor bak arkadaşta beni destekler gibi konuştu pozitifi ateşi hiç yükselmeden görmüş
İyide senin bat 5 i değil miydiiiiZaten aynı saatlerce ölçemedim başlarda güzel gittim ramazan girince düzen bozuldu, regli ağrım var geldi gelicek öyle hissediyorum
Benim öyle oluyor. Reglimin 3. Günü felan düşüyor atesim.Az önce okudum regli döneminde de artış oluyormuş regli olunca düşüyormuş ateş yani sadece ateşe bakıp bunu anlayamayız ki değil mi? Kaç gündür takip ediyorsun
Demek ki gerçekten belirti olarak Bi bunu alamazmışız@svt
Benim öyle oluyor. Reglimin 3. Günü felan düşüyor atesim.
3 gün akıntı şeklinde olur 4. Gün aktif kanama başlar. Aktif kanamayla ateş düşüyor benim
6sı bu ay hsg çekildim o yüzden erken gelicek sanırımH
İyide senin bat 5 i değil miydiiii
Her gelen Allah'tandır eğer gerçekten gelirse önümüzdeki aya benim taktikleri dene6sı bu ay hsg çekildim o yüzden erken gelicek sanırım
Cok kafaya takmamaya çalış doğru zamanda gelecek inşallahHayırlısı olsun artık, heveste kalmadı bazı şeylere
Teşekkür ederim bakarım onlara daHer gelen Allah'tandır eğer gerçekten gelirse önümüzdeki aya benim taktikleri deneasma suratını ama
İnşAllah teşekkür ederimCok kafaya takmamaya çalış doğru zamanda gelecek inşallah