Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz ama şuan ateşim yüksek gitmesi gerekiyordu benim düştü maalesef
Az önce okudum regli döneminde de artış oluyormuş regli olunca düşüyormuş ateş yani sadece ateşe bakıp bunu anlayamayız ki değil mi? Kaç gündür takip ediyorsun

Az önce okudum regli döneminde de artış oluyormuş regli olunca düşüyormuş ateş yani sadece ateşe bakıp bunu anlayamayız ki değil mi? Kaç gündür takip ediyorsun
Reglim biter bitmez başlıyorum

Sanırım oydu ama bugün ateşim düştü regli bekliyorum
Canım seni umutlandirip sonrasında hayal kırıklığı da olsun istemem ama ben düşük atesliydim hep 35.6 falandi suphelendigim zaman merak edip olctugumde 36.6 36.4 falandı bı kaç gün 36.4 oldu. Yine 37leri falan görmedim ben hiç

Reglim biter bitmez başlıyorum
18 günden fazladır yüksek mi ateşin peki kaçta seyrediyor.. Ben hiç yapmadım ama okuduğum yerlerde 18 gün sürmesi ve ateşin 37 de seyretmesi gerektiği yazıyor gebelik belirtisi için ama bazı kadınlarda diyor herkeste değil

Hayırlısı olsun artık, heveste kalmadı bazı şeylere

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum bende hastayım diye yatakta hep ölçüm yaptım Bi kere 37 çıktı kalanı hep 36.2 36.4 civarı çıktı

Bu ay ateşim düşük geçen aylara göre en yüksek gördüğüm bu ay 1 kere oldu 36.7 sonra düştü

Bu ay ateşim düşük geçen aylara göre en yüksek gördüğüm bu ay 1 kere oldu 36.7 sonra düştü
Demek ki ateş takibine güvenmemek gerekiyor bak arkadaşta beni destekler gibi konuştu pozitifi ateşi hiç yükselmeden görmüş

Demek ki ateş takibine güvenmemek gerekiyor bak arkadaşta beni destekler gibi konuştu pozitifi ateşi hiç yükselmeden görmüş
Zaten aynı saatlerce ölçemedim başlarda güzel gittim ramazan girince düzen bozuldu, regli ağrım var geldi gelicek öyle hissediyorum

@svt
Benim öyle oluyor. Reglimin 3. Günü felan düşüyor atesim.
3 gün akıntı şeklinde olur 4. Gün aktif kanama başlar. Aktif kanamayla ateş düşüyor benim

@svt

Benim öyle oluyor. Reglimin 3. Günü felan düşüyor atesim.
3 gün akıntı şeklinde olur 4. Gün aktif kanama başlar. Aktif kanamayla ateş düşüyor benim
Demek ki gerçekten belirti olarak Bi bunu alamazmışız teşekkür ederim

Merhabalar bende yumurtlama günü icerisindeyim nisan ayi gebelik planlıyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay gebe kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…