Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Ya maşallah büyüyor bebiş 🥹🥹 çok mutlu oluyorum böyle testler görünce canım benim sağlıkla kucağına al inşallahh

Kan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
yükseldiği belli Allahım hayırlısını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah :) bence yinede bekle bu seferde erken öğrendiğin için düşük çıkıcak kanda git bir hafta sonra geri gel diyecekler onu beklemekte ölüm gibi

Döngünüz kısa ise Nisan sonuna yetişirsiniz😂
Döngüm kısa ama nasip olur mu bilmiyorum nisana çünkü çatlatma iğnesi yapmayacağım bu ay 1 ay ara vermek istiyorum gerçi doğru bir karar mı onu da bilmiyorum 🙈
Sizin durumunuz nedir ben regl olduktan sonra biraz kafamı dinlemek istedim ve takip edemedim burayı 😁

Ya maşallah büyüyor bebiş 🥹🥹 çok mutlu oluyorum böyle testler görünce canım benim sağlıkla kucağına al inşallahh
Hızla yükseliyor sanki sabah daha azdı çizgi dimiii 🤗 Allah razı olsun yavrum darısı size olsun inşallah rabbim hepinizin gönlündekini versiiiin Amiiin 🤲🤲🤲

Hızla yükseliyor sanki sabah daha azdı çizgi dimiii 🤗 Allah razı olsun yavrum darısı size olsun inşallah rabbim hepinizin gönlündekini versiiiin Amiiin 🤲🤲🤲
Evet canım maşallah sabah ki bildiğin gölge gibiydi nasıl hızla artmış maşallahh

yükseldiği belli Allahım hayırlısını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah :) bence yinede bekle bu seferde erken öğrendiğin için düşük çıkıcak kanda git bir hafta sonra geri gel diyecekler onu beklemekte ölüm gibi
Haklısın valla 😫 sende durumlar ne

Ayyy senin bebiş kendini belli ediyor bildiğin kırmızılaşmış buu 🐣❤️

Ayyy senin bebiş kendini belli ediyor bildiğin kırmızılaşmış buu 🐣❤️
Bende şok oldum görünce sabahtan akşama böyle olması şaşırtıcı normalde iki gün sonra yapacaktım biliyorsun içimden Bi ses şimdi yap dedi yaptım iyiki yapmışım artık eminim 🤗

Bende şok oldum görünce sabahtan akşama böyle olması şaşırtıcı normalde iki gün sonra yapacaktım biliyorsun içimden Bi ses şimdi yap dedi yaptım iyiki yapmışım artık eminim 🤗
Ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına 🥰

İnanılmaz bacak ağrım oldu benim de ama 7 saat mutfakta geçirdim ona bağladım ben 😂 iğnenin etkisi geçti mi diye akşam test yaptım incecik bir çizgi çıktı sanırım iğne etkisi devam. Memeler de bu arada bomba gibi
benim ayak ağrım bu gün de devam ediyor, fena bir şey, yarın test yapıcam bende, 12 tane testim var :halay:

Daha yeni artış var belli koyulaşmadan ama kan için acele etme istersen şuan 20 yada 40 felandır

X