- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
Ay çok heycanlı yaaaaa.Dört gün kaldı bende öyleyim emin olmak için gün sayıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok heycanlı yaaaaa.Dört gün kaldı bende öyleyim emin olmak için gün sayıyorum
Bak şimdi oraya raporlarla git gideceksen sorunun neyse ona göre veriyorlar biz eşim için gitmiştik varikosel çıkmıştı o gün bana sende de pco var demişti sahiden de varmış sonra doktora gittim öğrendim... Eşime verdiği şeyleri araştırdım yumurtalık çalıştırıyormuş kadınlara da çok iyi geliyormuş bende içmeye başladım yaklaşık iki aydır kullanıyoruz bizAlmayı düşünüyorum da adını çok duydum hatta polip için sordum kür var dediler ama emin olamadım sen gebelik içn diyip mi almıştın
Hem heyecanlı hem endişeliyim hemde hastayım gerçekten hamileysem ilaç dokunmasın diye ilaç da kullanamıyorum beş gün olduAy çok heycanlı yaaaaa.
İn şa Allah canım.Şimdilik yumoşları büyütme aşamasındayım..haberder ederimTamam İnşAllah etiketleyebilirim yakında Sende gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi
E pozitifi gördüysen kullanma ama gripsen kullansan daha iyi olabilir. Arkadaşım gripti ilaç vermişti antibiyotik ama baya gripti o. Sonra hamile olduğunu öğrendi antibiyotiğin 3.günü. doktor demiş ki kullanmasan şu aşamada daha zararlı olur bu kutuyu bitir. Aslında kanla doğrulasan onu da gçrüşürdün doktorla ama beklemek de mantıklıHem heyecanlı hem endişeliyim hemde hastayım gerçekten hamileysem ilaç dokunmasın diye ilaç da kullanamıyorum beş gün oldu
Adet günüm bir gün bile geçse kan vermeye giderim ama şimdi varsa da çıkar biliyorum e ya kimyasal olursa.. Kan değeri görmek ve sonra düşmesi daha çok üzer beni yaşadım çünkü..E pozitifi gördüysen kullanma ama gripsen kullansan daha iyi olabilir. Arkadaşım gripti ilaç vermişti antibiyotik ama baya gripti o. Sonra hamile olduğunu öğrendi antibiyotiğin 3.günü. doktor demiş ki kullanmasan şu aşamada daha zararlı olur bu kutuyu bitir. Aslında kanla doğrulasan onu da gçrüşürdün doktorla ama beklemek de mantıklı
Iki gün öncesi yazdm instagramdan polip için varmidr bitkisel birşeyler diye 1 aylık bir kür var 3 6 ay oneriyoruz dediler tabi çocuk için raporları tahlilleri isteyebilirlerBak şimdi oraya raporlarla git gideceksen sorunun neyse ona göre veriyorlar biz eşim için gitmiştik varikosel çıkmıştı o gün bana sende de pco var demişti sahiden de varmış sonra doktora gittim öğrendim... Eşime verdiği şeyleri araştırdım yumurtalık çalıştırıyormuş kadınlara da çok iyi geliyormuş bende içmeye başladım yaklaşık iki aydır kullanıyoruz biz
İstanbulda mısın eğer burdaysan bire bir git bilgi de veriyorIki gün öncesi yazdm instagramdan polip için varmidr bitkisel birşeyler diye 1 aylık bir kür var 3 6 ay oneriyoruz dediler tabi çocuk için raporları tahlilleri isteyebilirler
Yok degilim o yüzden instagram sayfalarına yazdm ordanda bayaga ilgilendilerİstanbulda mısın eğer burdaysan bire bir git bilgi de veriyor
Hıı iyi o zaman güvenebilirsin ben bire bir gittim orayaYok degilim o yüzden instagram sayfalarına yazdm ordanda bayaga ilgilendiler
Amin inşallah hepimiz güzel haberler verelim. Size sormak istediğim bir şey var aşılama ücre ne kadar geldi size raporunuz var mıSelamlar
Uzun zamandır topik takip etmiyordum tedavi falan herşeye ara vermiştim. Dobarlanıp geldim 3.5 yıl süren serüvenin sonunda tüp bebek deneme kararı verdik eksikleri tamamlamak ve muayne için arkadaş tavsiyesi ile gittiğimiz doktor 2.kez hsg (ilk hsg nin üzerinden 2 yıl geçmiş tüp bebek için tekrarlasak iyi olurmuş) ve 3. Kez aşılama önerdi. Biz tüp bebeği başka şehirde yaptıracağımız için git gel bayağı bi yıpranacağız öncesinde bir kez daha aşılama yapmanın bi zararı olmayacağını düşündük belki bir umut tutar da gerek kalmaz Neyse işte salı günü hsg çekilecem duruma göre bu ay aşılama yapılabilir. Yada sonraki aya bırakılır bilmiyorum.
Rabbim hepimizi bu mübarek ayda mucizemizin haberini almayı nasip etsin
cans16 aşkım sat 30 mart bat 29 Nisan
Bakalım doktor ne diyecek adetim bitsin düşünüyorum almayi:)Hıı iyi o zaman güvenebilirsin ben bire bir gittim oraya
En güzeli olsun inşallah hakkındaBakalım doktor ne diyecek adetim bitsin düşünüyorum almayi:)
Ben bu şekilde hamile kaldım canım umudunu kaybetmeInsallah en zor hamile kalınan pozisyon olduğunu bildiğim için moralim bozuldu canim benim son şansim dündü pazar Sanmıyorum olacağını fanatik besiktasli o gün derbi var oyle bisi düşünmez o modda girmez uyuz takvime göre yumurta bugun gösteriyor o gun mu yoksa diğer gün mü çatlıyor yumurta kafamda deli sorular
Sagol canim hayirlisi ne ise o olsun insallahBen bu şekilde hamile kaldım canım umudunu kaybetme
Yaaa haahahahaAh canim keske ama benim kızım var sizlere ömür iki dakka yalnız bırakmaz kac kere o moda girip hüsran yaşadığımızı biz biliriz bi de o gün acicak Beşiktaş marşlarını sabahtan baslck o modda girmeye 2 gündür evde hep o marslarla yaşıyoruz bi de yenilirse erkenden uyur
Aminn hepimiz için hayırlısı olsunEn güzeli olsun inşallah hakkında