Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Almayı düşünüyorum da adını çok duydum hatta polip için sordum kür var dediler ama emin olamadım sen gebelik içn diyip mi almıştın
Bak şimdi oraya raporlarla git gideceksen sorunun neyse ona göre veriyorlar biz eşim için gitmiştik varikosel çıkmıştı o gün bana sende de pco var demişti sahiden de varmış sonra doktora gittim öğrendim... Eşime verdiği şeyleri araştırdım yumurtalık çalıştırıyormuş kadınlara da çok iyi geliyormuş bende içmeye başladım yaklaşık iki aydır kullanıyoruz biz

Hem heyecanlı hem endişeliyim hemde hastayım gerçekten hamileysem ilaç dokunmasın diye ilaç da kullanamıyorum beş gün oldu 🤣
E pozitifi gördüysen kullanma ama gripsen kullansan daha iyi olabilir. Arkadaşım gripti ilaç vermişti antibiyotik ama baya gripti o. Sonra hamile olduğunu öğrendi antibiyotiğin 3.günü. doktor demiş ki kullanmasan şu aşamada daha zararlı olur bu kutuyu bitir. Aslında kanla doğrulasan onu da gçrüşürdün doktorla ama beklemek de mantıklı

E pozitifi gördüysen kullanma ama gripsen kullansan daha iyi olabilir. Arkadaşım gripti ilaç vermişti antibiyotik ama baya gripti o. Sonra hamile olduğunu öğrendi antibiyotiğin 3.günü. doktor demiş ki kullanmasan şu aşamada daha zararlı olur bu kutuyu bitir. Aslında kanla doğrulasan onu da gçrüşürdün doktorla ama beklemek de mantıklı
Adet günüm bir gün bile geçse kan vermeye giderim ama şimdi varsa da çıkar biliyorum e ya kimyasal olursa.. Kan değeri görmek ve sonra düşmesi daha çok üzer beni 😫 yaşadım çünkü..
Hamilelikte derlerki öğrenmeden önce Allaha öğrendikten sonra anneye emanettir çocuk.. O kadar doğru ki bu söz şimdi şüphe bile olsa yapamıyorum Bi ağrı kesici içiyorum kemik ve baş ağrılarım için o kadar eğer içersem ve düşük yaparsam ona yorar vicdan azabı çekerim 😬

Bak şimdi oraya raporlarla git gideceksen sorunun neyse ona göre veriyorlar biz eşim için gitmiştik varikosel çıkmıştı o gün bana sende de pco var demişti sahiden de varmış sonra doktora gittim öğrendim... Eşime verdiği şeyleri araştırdım yumurtalık çalıştırıyormuş kadınlara da çok iyi geliyormuş bende içmeye başladım yaklaşık iki aydır kullanıyoruz biz
Iki gün öncesi yazdm instagramdan polip için varmidr bitkisel birşeyler diye 1 aylık bir kür var 3 6 ay oneriyoruz dediler tabi çocuk için raporları tahlilleri isteyebilirler

Iki gün öncesi yazdm instagramdan polip için varmidr bitkisel birşeyler diye 1 aylık bir kür var 3 6 ay oneriyoruz dediler tabi çocuk için raporları tahlilleri isteyebilirler
İstanbulda mısın eğer burdaysan bire bir git bilgi de veriyor

Selamlar🌿
Uzun zamandır topik takip etmiyordum tedavi falan herşeye ara vermiştim. Dobarlanıp geldim🤣 3.5 yıl süren serüvenin sonunda tüp bebek deneme kararı verdik eksikleri tamamlamak ve muayne için arkadaş tavsiyesi ile gittiğimiz doktor 2.kez hsg (ilk hsg nin üzerinden 2 yıl geçmiş tüp bebek için tekrarlasak iyi olurmuş) ve 3. Kez aşılama önerdi. Biz tüp bebeği başka şehirde yaptıracağımız için git gel bayağı bi yıpranacağız öncesinde bir kez daha aşılama yapmanın bi zararı olmayacağını düşündük belki bir umut tutar da gerek kalmaz 🙏 Neyse işte salı günü hsg çekilecem duruma göre bu ay aşılama yapılabilir. Yada sonraki aya bırakılır bilmiyorum.
Rabbim hepimizi bu mübarek ayda mucizemizin haberini almayı nasip etsin 🙏
cans16 cans16 aşkım sat 30 mart bat 29 Nisan
Amin inşallah hepimiz güzel haberler verelim. Size sormak istediğim bir şey var aşılama ücre ne kadar geldi size raporunuz var mı

Insallah en zor hamile kalınan pozisyon olduğunu bildiğim için moralim bozuldu canim benim son şansim dündü pazar Sanmıyorum olacağını fanatik besiktasli o gün derbi var oyle bisi düşünmez o modda girmez uyuz🙄😂 takvime göre yumurta bugun gösteriyor o gun mu yoksa diğer gün mü çatlıyor yumurta kafamda deli sorular😔
Ben bu şekilde hamile kaldım canım umudunu kaybetme

Bence ben daha yeni yumurtlayacağım kızlar

Eklentiler

• 4E2326B7-D823-4DB7-B913-69492ED54515.jpeg
    4E2326B7-D823-4DB7-B913-69492ED54515.jpeg
    31,9 KB · Görüntüleme: 46
Hamile olursam sürpriz yapmayı düşünüyorum ama adet oldum diye yazdığımda konfetiler patlatıyor oyle bi durumda nasıl patlar bilmiyorum ahdim olsun eğer konfeti patlacak olursak o ya mavi ya da pembe olacak diye o zaman benim günüm olacak inşallah yaa bu ay bi heyecan var içimde benim içimde patlamaz insallah da 🤣

Ah canim keske ama benim kızım var sizlere ömür iki dakka yalnız bırakmaz kac kere o moda girip hüsran yaşadığımızı biz biliriz bi de o gün acicak Beşiktaş marşlarını sabahtan baslck o modda girmeye 2 gündür evde hep o marslarla yaşıyoruz bi de yenilirse erkenden uyur 😂
Yaaa haahahaha😁

X