Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günüm bir gün bile geçse kan vermeye giderim ama şimdi varsa da çıkar biliyorum e ya kimyasal olursa.. Kan değeri görmek ve sonra düşmesi daha çok üzer beni 😫 yaşadım çünkü..
Hamilelikte derlerki öğrenmeden önce Allaha öğrendikten sonra anneye emanettir çocuk.. O kadar doğru ki bu söz şimdi şüphe bile olsa yapamıyorum Bi ağrı kesici içiyorum kemik ve baş ağrılarım için o kadar eğer içersem ve düşük yaparsam ona yorar vicdan azabı çekerim 😬
O da doğru tabi Allah korur. Erken öğrenenler de diyor hep keşke gününü bekleseydim kan ver stres ol derden daha da zarar verdik belki bebeğe diye. Hayırlısı bakalım birlikte bekleyeceğiz ama mutlaka mutlaka haber ver bak test yapıncAa

O da doğru tabi Allah korur. Erken öğrenenler de diyor hep keşke gününü bekleseydim kan ver stres ol derden daha da zarar verdik belki bebeğe diye. Hayırlısı bakalım birlikte bekleyeceğiz ama mutlaka mutlaka haber ver bak test yapıncAa
Burdan Çıkamıyorum ki zaten merak etme hemen yazacağım 🤣

Ben bu ay yine ne beklediğimi bilmiyorum rahim filminden önce ovu testinde pik görmüştüm rahim filminin olduğu gün de çatlamıştı normalde ateşin yükselmesi lazımdı rahim filmini çektireli 6gün oldu hala ateş düşük ve zaten akıntılarım oluyor Şuan bu adet yerine mi sayılıyor sayılmıyorsa geç mi adet olacağım yumurta filmden dolayı çatlayamadı mı aklımda deli sorular takibe devam bakalım. Bugün adetin 16. Günü. Daha değerlendirme de yapamadık zaten akıntılarımdan dolayı. Bu aydan beklentim yok aslında ama adet yerini bulsun şurada takılalım 😁

Ben bu ay yine ne beklediğimi bilmiyorum rahim filminden önce ovu testinde pik görmüştüm rahim filminin olduğu gün de çatlamıştı normalde ateşin yükselmesi lazımdı rahim filmini çektireli 6gün oldu hala ateş düşük ve zaten akıntılarım oluyor Şuan bu adet yerine mi sayılıyor sayılmıyorsa geç mi adet olacağım yumurta filmden dolayı çatlayamadı mı aklımda deli sorular takibe devam bakalım. Bugün adetin 16. Günü. Daha değerlendirme de yapamadık zaten akıntılarımdan dolayı. Bu aydan beklentim yok aslında ama adet yerini bulsun şurada takılalım 😁
Canim ben eylulden beri topik topik gezen ama uzaktan gozlemleyip kendimin umudu olmadığı için çok yazmadım ama seni hep gördüm insallah bu son olur bu ay hamile kalırsın cok isterim allah istediğini kısa zamanda versin insallah🙏

Kızlar tsh sorunu hamile kalmaya yada hamile kaldıktan sonra riskli doğumları beraberinde getiririrmi? . Eşim iş yerinde duymuş arkadaşının eşi hamile kalmakta çok zorlanmış kaldıktan sonra doğurma ölürsün falan demiş doktorlar dinlememiş çok zor bi doğum atlatmış . Çok etkilenmiş bende de 8,70 kerede tsh hap kullanmaya başladım ama yine de korkuyorum hep olumsuz şeyler okudum bunla ilgili

Size bir şey daha soemam istiyroum ben her gün bisikelr sürüyorum 60 dk kadar fazla spor yumurtlamaya bir sorun oluşturur mu en son 24 ünde kontrol oldum 4 cmlik bir kistim vardı 2 cm düşmüş doktor atacaksın dedi yumurtalıkların çok iyi dedi burdan bol bol çocuk çıkar falan dedi mesela ilişkiden sonra falan bisiklet surmem bir sorn oluştur mu acaba çok bilgisizim

Kızlar tsh sorunu hamile kalmaya yada hamile kaldıktan sonra riskli doğumları beraberinde getiririrmi? . Eşim iş yerinde duymuş arkadaşının eşi hamile kalmakta çok zorlanmış kaldıktan sonra doğurma ölürsün falan demiş doktorlar dinlememiş çok zor bi doğum atlatmış . Çok etkilenmiş bende de 8,70 kerede tsh hap kullanmaya başladım ama yine de korkuyorum hep olumsuz şeyler okudum bunla ilgili
Tsh bir sorundur ama basit bir sorundur euhthrox ya da levotirona başlamışsınizdir çabucak düzelir mesela benim arkadaşım tsh bişey yoktu gebe kaldı bebeği tsh yavaşlattı ilaca başladılar hemen toparladı 15 günde . Mesela benimki de 0,10 şuan duzenlemiyorlae gebe kalınca duzenlenecek

Burdan Çıkamıyorum ki zaten merak etme hemen yazacağım 🤣
Birini yumurtlamadan 7. Gün yaptım aşağıdaki bugün 10. Gün yaptım dayanamiyorum evdeki gebelik testleri bitince dururum inşallah hahahaha silik çıktı üst ama saç teli kadar bilmiyorum görebilecek misiniz şüpheli mi sizce bu ay ilk denemem bu ayı atlatsam inşallah bu stres gidecek

Eklentiler

• IMG20230401190847.jpg
    IMG20230401190847.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 49
Birini yumurtlamadan 7. Gün yaptım aşağıdaki bugün 10. Gün yaptım dayanamiyorum evdeki gebelik testleri bitince dururum inşallah hahahaha silik çıktı üst ama saç teli kadar bilmiyorum görebilecek misiniz şüpheli mi sizce bu ay ilk denemem bu ayı atlatsam inşallah bu stres gidecek
Birde adetim ya 6sinda ya 11 inde bilemiyorum baen 25 bazen 30 döngüsü doktora gitmiştim 22-23unde yumurtlama vardı

Sana reglime 15 gün varken üç pozitif gördüğümü söylesem? Hemde bu çizgiden daha koyuydu bir tanesi... Ama tabi sonuç negatifti... Şuan ben bile kendiminkine inanamıyorum pembeleşmesini bekliyorum o yüzden lütfen sakin ol ve benim gibi bekle 😅 yedi gün varken bata yani üç gün önce ilk testi yaptım bende ve benden başka kimse görmedi o çizgiyi sonra ertesi gün aralıklarla üç test daha.. Daha belirgin olmaya başladı bugün yaptığım mesela beklemeden çıktı ama pembe değil o yüzden bekliyorum 😪😪😪

Sana reglime 15 gün varken üç pozitif gördüğümü söylesem? Hemde bu çizgiden daha koyuydu bir tanesi... Ama tabi sonuç negatifti... Şuan ben bile kendiminkine inanamıyorum pembeleşmesini bekliyorum o yüzden lütfen sakin ol ve benim gibi bekle 😅 yedi gün varken bata yani üç gün önce ilk testi yaptım bende ve benden başka kimse görmedi o çizgiyi sonra ertesi gün aralıklarla üç test daha.. Daha belirgin olmaya başladı bugün yaptığım mesela beklemeden çıktı ama pembe değil o yüzden bekliyorum 😪😪😪
Hahahaha evet ya nasıl ben kurtulcam bu bataktan

Amin inşallah hepimiz güzel haberler verelim. Size sormak istediğim bir şey var aşılama ücre ne kadar geldi size raporunuz var mı
Ben ilk aşılamamı bir sene önce oldum özelde 2000 tl vermiştim aşılamaya ilaçlar da yine 1000 tlyi bulmuştu. İkinci aşılamayı geçen sene mayısta Dicle üniversitesi hastanesinde oldum aşılama ücreti vermedim ilaç parası verdim sadece. Evet tüp bebek raporum var. Aşılama için rapor gerekmiyor

Bir şey soracağım kızlar yumurtlama üzerinden tam yedi gün geçti. İlk dört gün müthiş bir akıntı oldu sonra bos ama ilk günden bacaklarım çok güçsüz kaslar sanki çok yürürsün sonra sızlama olur ya yedi gündür böyle var mı bı nedeni çok mu kastım kendimi bide dün ve önceki gün hafif tatlı bir ağrı oldu rahminde başka bir şey yok yorum bekliyorum

X