Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Allah razı olsun 🤲 yok onlar en fazla iki saat etkiliydi rahat yemek yiyebilmek için yemekten önce sabah kalkar kusar sonra içerdim 🤣 iyi günlerimde oldu tabi ama doğurana kadar da kustum 😅
Fenaymış ya kusmak da yorucu bence. Beslenemezsin ki sürekli kussan 😞

Kesinlikle öyle yapacağım erken teste no. Psikolojimi bozdu resmen yoksa bu kadar kafa yormazdım diye düşünüyorum. Tecrübesizim de. Onu yapsam zarar verir mi bunu yapsam şöyle olur mu. Şüpheleniyosun ilaç da kullanamıyosun. Adet gecikincr de bikaç ay yumurtlamanı bozuyormuş. Hayırlısı olsun inş artk
Yumurtlamayı testle takip et en güzeli

30-31 de koyu zaten son iki gün açık renk çatlama sonrası açılıyor testler iki gün koyu çıkıyor canım
Merhaba :) tıbbi olarak arkadaşa yanlış bilgi veriyorsunuz, konuyla ilgili bilgim olduğu için yazmak istedim. Daha pik oluşmamış. 30-31 Yeterli koyulukta değiller.

Canım test yapmaya devam et henüz pik görmemişsin. Z zelisss20

Merhaba :) tıbbi olarak arkadaşa yanlış bilgi veriyorsunuz, konuyla ilgili bilgim olduğu için yazmak istedim. Daha pik oluşmamış. 30-31 Yeterli koyulukta değiller.

Canım test yapmaya devam et henüz pik görmemişsin. Z zelisss20
Peki öyle diyorsan öyledir 🥰

Yumurtlamayı testle takip et en güzeli
Doktorla takip edeceğiz bu ay bn kndm nasıl takip ederim bi çözemrdim ateş ölçmek vs bilfiğiniz eğitim almam lazım🤣 bi de muayene ücretini başka bir şey için ödemiştim ücretsiz takip edilcek gibi bir şey oluyor😊 ona da hayır diyemem

Doktorla takip edeceğiz bu ay bn kndm nasıl takip ederim bi çözemrdim ateş ölçmek vs bilfiğiniz eğitim almam lazım🤣 bi de muayene ücretini başka bir şey için ödemiştim ücretsiz takip edilcek gibi bir şey oluyor😊 ona da hayır diyemem
İyi denk gelmiş hayır deme zaten yumurta takibi olunca şans yükseliyor yaşadığım kimyasalı da yumurta takibiyle tutturmuştum şimdide pozitifi gördüm yükselir inşallah değer ama bu ayda yumurta takibi yaptım

Hey maşallah verebildiniz mi geri sezeyan mı oldu doğum😊😊
🤣🤣🤣 Verdim verdim evet sezeryan oldum kendim istedim normalden korktum 😅 doğumda yarısı gitti sonraki süreçte de kırkım çıktığında fazla olan iki üç kilom kalmıştı oğlum yaşına gelmeden eski halime dönmüştüm 🥰

Selamlar🌿
Uzun zamandır topik takip etmiyordum tedavi falan herşeye ara vermiştim. Dobarlanıp geldim🤣 3.5 yıl süren serüvenin sonunda tüp bebek deneme kararı verdik eksikleri tamamlamak ve muayne için arkadaş tavsiyesi ile gittiğimiz doktor 2.kez hsg (ilk hsg nin üzerinden 2 yıl geçmiş tüp bebek için tekrarlasak iyi olurmuş) ve 3. Kez aşılama önerdi. Biz tüp bebeği başka şehirde yaptıracağımız için git gel bayağı bi yıpranacağız öncesinde bir kez daha aşılama yapmanın bi zararı olmayacağını düşündük belki bir umut tutar da gerek kalmaz 🙏 Neyse işte salı günü hsg çekilecem duruma göre bu ay aşılama yapılabilir. Yada sonraki aya bırakılır bilmiyorum.
Rabbim hepimizi bu mübarek ayda mucizemizin haberini almayı nasip etsin 🙏
cans16 cans16 aşkım sat 30 mart bat 29 Nisan

merhabalar adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Döngüm 25-27 gün sürüyor. Bugün döngümün 13. Günü. Ovulasyon testiyle takipte yapıyorum sizce pik olmuş mu son iki test bugüne ait. 30 ve 31 martta yaptığım ovülasyon testleri daha koyu bugün yaptığımda biraz daha silik sizce çatlama olmuş mudur.
Daha pik olmamış canım

Amin 🥰 şuan benim ovulasyon normal çıkıyor pik değil her zaman olmuyor o hormon yükselmesi demek ki bende anlamadım 😬 valla inan ben iki günde bir falan birlikte olmadım çünkü Bi ara görev gibi olmasından dolayı psikolojim bozuldu kavgalar falan etmeye başlamıştık isteksizdiö o derece yani... Sonra ara verdik çocuk istemine problemler de çıktı hem eşimde hem bende. Son iki aydır istemeye başladık geçen ay takviyeler kullanmaya başladık bu ayda onlara ek proxyfemin diye bir takviye kullanmaya başladım.. Sonra ovulasyon testi aldım koyulaşmaya başladığında iki günde bire denk getirdim birlikteliği ama ne devamlı yattım ne amuda kalktım dedim olursa olur olmazsa olmaz... Sanırım bunun en büyük püf noktası tutar mı tutmaz mı diye düşünmemek.. Aldığım takvilerin fotosunu da atayım sana eğer pozitifsem gerçekten onların da faydası var demektir çünkü bizim tutması çok zordu eşimin de sperm problemi çıktı benimde pcom çıktı e2 hormonum düşüktü
Hayırlı uğurlu olsun dediğiniz gibi rahat kafa em önemlisi bu kullandığınız takviyeler yanıklar baharattan mi

🤣🤣🤣 Verdim verdim evet sezeryan oldum kendim istedim normalden korktum 😅 doğumda yarısı gitti sonraki süreçte de kırkım çıktığında fazla olan iki üç kilom kalmıştı oğlum yaşına gelmeden eski halime dönmüştüm 🥰
Maşallah
İyi denk gelmiş hayır deme zaten yumurta takibi olunca şans yükseliyor yaşadığım kimyasalı da yumurta takibiyle tutturmuştum şimdide pozitifi gördüm yükselir inşallah değer ama bu ayda yumurta takibi yaptım
Adetine kaç gün var ben çok sabırsızlandımmm

Kızlar ovülasyon testi ile gebelik öğrenen var mı bata kaç gün kala yapmıştınız eğer öğrenen varsa bende onunla yapmak istiyorum gebelik testim az o koyulaşırsa ona göre harcayayım boşa gitmesin😂
Ben test silik çıkınca guvenememistim, ovulasyon yaptım ve pik çıkmisti 😅

X