- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
Sanmıyorum ya yaptığım erken gebelik testi illa bi koyulaşma bişey olurdu ama yokHamilelikten olmasın kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum ya yaptığım erken gebelik testi illa bi koyulaşma bişey olurdu ama yokHamilelikten olmasın kuzum
Pik olmadan koyu olmuyor bildiğim kadarıyla ama bilemedim ki19 martta çok koyu görmüştüm ama tam pik değildi
Az önce seni düşünüyordum yumurtlama dönemlerimde benimde ağrım olurdu normalde üç dört gün ara ara olurdu hatta öncesinde falan başladığı gece uyandıracak kadar da olmuşluğu vardı.. Ama güçsüzlük halsizlik oruçtan olmasın bünyeni sarsmıştır belki... Akıntı kesilmesi normal akıntı herkeste regle kadar sürmüyormuş yada ara ara olurmuş.. Göğüslerinde bir kıpırdama var mı?Bir şey soracağım kızlar yumurtlama üzerinden tam yedi gün geçti. İlk dört gün müthiş bir akıntı oldu sonra bos ama ilk günden bacaklarım çok güçsüz kaslar sanki çok yürürsün sonra sızlama olur ya yedi gündür böyle var mı bı nedeni çok mu kastım kendimi bide dün ve önceki gün hafif tatlı bir ağrı oldu rahminde başka bir şey yok yorum bekliyorum
Bilmiyorum sıkıldım vallaPik olmadan koyu olmuyor bildiğim kadarıyla ama bilemedim ki
Az kaldı az bugünüde bitirdik şükürBilmiyorum sıkıldım valla
Allah razı olsun ama sanmıyorum ya orucken ki gibi değil böyle kaslarda yorulma var açlıktan olan boşalıyor bacaklar bu öyle değil kas ağrısı var ara ara küçük küçük sancı oluyorAz önce seni düşünüyordum yumurtlama dönemlerimde benimde ağrım olurdu normalde üç dört gün ara ara olurdu hatta öncesinde falan başladığı gece uyandıracak kadar da olmuşluğu vardı.. Ama güçsüzlük halsizlik oruçtan olmasın bünyeni sarsmıştır belki... Akıntı kesilmesi normal akıntı herkeste regle kadar sürmüyormuş yada ara ara olurmuş.. Göğüslerinde bir kıpırdama var mı?
Allah seni ne etmesin sizin uşak kaçta yatıyorKibar feyzodaki kemal sunal adile nasiti uyutmaya çalışırken kendi uyuyor yaa bizde de kizi uyutmaya çalışırken her seferinde esim uyuyakalıyor resmen o sahneyi biz kac yıldır yasiyoruz allah yardimcim olsun bu şartlarda olursa güzel olacak
Benimde öyle şuan bile sancım var ara ara yükseliyor bugün araştırdım yerleşme sancısı 10-14 gün kadar sürebilirmişAllah razı olsun ama sanmıyorum ya orucken ki gibi değil böyle kaslarda yorulma var açlıktan olan boşalıyor bacaklar bu öyle değil kas ağrısı var ara ara küçük küçük sancı oluyor
Ne zaman test yapmaya başlayayım kuzu bat 9 NisanBenimde öyle şuan bile sancım var ara ara yükseliyor bugün araştırdım yerleşme sancısı 10-14 gün kadar sürebilirmiş
Evde bol bol var testBenimde öyle şuan bile sancım var ara ara yükseliyor bugün araştırdım yerleşme sancısı 10-14 gün kadar sürebilirmiş
Dört en fazla beş gün kala yapmaya başla o zaman bile negatif çıkabilir kırmızılar gelene kadar umut var unutmaNe zaman test yapmaya başlayayım kuzu bat 9 Nisan
Benim son iki kaldıEvde bol bol var test
Erken gebelik testi var evde . Bide yoksa bir şey âdet ilk günü clife baslayacam bu ay o yüzden erken den öğrenip sipariş vermem gerekiyorDört en fazla beş gün kala yapmaya başla o zaman bile negatif çıkabilir kırmızılar gelene kadar umut var unutma
Erkenden öğrenemezsin ki geö döllenmeyse mesela öyle Bi durum olursa adet sonrası bile zayıf çizgi çıkıyorErken gebelik testi var evde . Bide yoksa bir şey âdet ilk günü clife baslayacam bu ay o yüzden erken den öğrenip sipariş vermem gerekiyor
Hm her türlü isteyecem o zaman olmadı evde kalırErkenden öğrenemezsin ki geö döllenmeyse mesela öyle Bi durum olursa adet sonrası bile zayıf çizgi çıkıyor
Evet pozitifse eğer lazım olan birine verirsin sevap olurHm her türlü isteyecem o zaman olmadı evde kalır
Aynen öyle yapacam inşallahEvet pozitifse eğer lazım olan birine verirsin sevap olur
Ne vereyim abime gece 1 2 bazen 3 nadir 12 oluyor zaten nadirlerde esim uyanık olursa şansıma o zaman esim zaten cok duskun değil ondan işine geliyorAllah seni ne etmesin sizin uşak kaçta yatıyor
Akıntı dediğin ne canım neden değerlendirme yapmıyorsun doktor dememişti diye hatırlıyorum sankiBen bu ay yine ne beklediğimi bilmiyorum rahim filminden önce ovu testinde pik görmüştüm rahim filminin olduğu gün de çatlamıştı normalde ateşin yükselmesi lazımdı rahim filmini çektireli 6gün oldu hala ateş düşük ve zaten akıntılarım oluyor Şuan bu adet yerine mi sayılıyor sayılmıyorsa geç mi adet olacağım yumurta filmden dolayı çatlayamadı mı aklımda deli sorular takibe devam bakalım. Bugün adetin 16. Günü. Daha değerlendirme de yapamadık zaten akıntılarımdan dolayı. Bu aydan beklentim yok aslında ama adet yerini bulsun şurada takılalım
Sağol çok teşekkürler bende şuan çatlatma yaptırıyorum olmazsa bi dahakine aşılama düşünüyorum o yüzden sormak istedimBen ilk aşılamamı bir sene önce oldum özelde 2000 tl vermiştim aşılamaya ilaçlar da yine 1000 tlyi bulmuştu. İkinci aşılamayı geçen sene mayısta Dicle üniversitesi hastanesinde oldum aşılama ücreti vermedim ilaç parası verdim sadece. Evet tüp bebek raporum var. Aşılama için rapor gerekmiyor