Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Döngüm 25-27 gün sürüyor. Bugün döngümün 13. Günü. Ovulasyon testiyle takipte yapıyorum sizce pik olmuş mu son iki test bugüne ait. 30 ve 31 martta yaptığım ovülasyon testleri daha koyu bugün yaptığımda biraz daha silik sizce çatlama olmuş mudur.

Eklentiler

• 0CEDF3D6-BB2F-4DFA-9419-4F34BD469641.jpeg
    0CEDF3D6-BB2F-4DFA-9419-4F34BD469641.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 62
Bilmiyorum ya doğru düzgün bişey göremedim ya o yüzden hevesim kalmadı 😀 erken gebelik buda sonuçta olsa çıkardı diye düşünüyorum
Erken gebelikler yokken de çıkarıyormuş işte pembe olanı bile gördüm burda yapanlarda hatta biri var ismini unuttum bu topikte

merhabalar adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Döngüm 25-27 gün sürüyor. Bugün döngümün 13. Günü. Ovulasyon testiyle takipte yapıyorum sizce pik olmuş mu son iki test bugüne ait. 30 ve 31 martta yaptığım ovülasyon testleri daha koyu bugün yaptığımda biraz daha silik sizce çatlama olmuş mudur.
Daha olmamış canım koyulaşmadı gerekiyor daha

Evet olmuş ama hala döllenme şansı var devam et 🤗

Kızlar psikolojiktir inşallah benim bulantılarım başlıyor dünden beri ara ara vuruyor ateş basmasıla birlikte afedersiniz eğilsem kusucam sanki.. İlk hamileliğimde dokuz ay kustum herşey koktu bana bunda da böyle olmasından korkuyorum 🥺🥺🥺

Sen mi attın o erken gebelik testlerini 😬😬
Evet kuzum bunların hepsi farklı tarihler hatta aralarında hafta var diyebilirim ama hepsinden sonra kan verdim negatif

Eklentiler

• Screenshot_20230317_094816_Gallery.jpg
    Screenshot_20230317_094816_Gallery.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 20230317_071636.jpg
    20230317_071636.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20230222-WA0008.jpg
    IMG-20230222-WA0008.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 58
Evet kuzum bunların hepsi farklı tarihler hatta aralarında hafta var diyebilirim ama hepsinden sonra kan verdim negatif
Kafayı yemelik valla Bi daha erken test alma ben aylar önce almayı bıraktım kaset test en iyisi

Kızlar psikolojiktir inşallah benim bulantılarım başlıyor dünden beri ara ara vuruyor ateş basmasıla birlikte afedersiniz eğilsem kusucam sanki.. İlk hamileliğimde dokuz ay kustum herşey koktu bana bunda da böyle olmasından korkuyorum 🥺🥺🥺
Hamileliğin sağlıklı geçsin bebişin sağlıklı olsun inşallah. Bulantı ilaçları fayda etmemiş miydi

Hamileliğin sağlıklı geçsin bebişin sağlıklı olsun inşallah. Bulantı ilaçları fayda etmemiş miydi
Amin inşallah Allah razı olsun 🤲 yok onlar en fazla iki saat etkiliydi rahat yemek yiyebilmek için yemekten önce sabah kalkar kusar sonra içerdim 🤣 iyi günlerimde oldu tabi ama doğurana kadar da kustum 😅

Kafayı yemelik valla Bi daha erken test alma ben aylar önce almayı bıraktım kaset test en iyisi
Kesinlikle öyle yapacağım erken teste no. Psikolojimi bozdu resmen yoksa bu kadar kafa yormazdım diye düşünüyorum. Tecrübesizim de. Onu yapsam zarar verir mi bunu yapsam şöyle olur mu. Şüpheleniyosun ilaç da kullanamıyosun. Adet gecikincr de bikaç ay yumurtlamanı bozuyormuş. Hayırlısı olsun inş artk

X