Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben görüyorum bunda
Tekli olanda mı görüyorsun? O bu sabah yaptığım daha net ve daha çabuk çıktı.. Testte ki kırmızılık dağılmadan çıktı düşün 🤭 bide fotoğrafta daha silik çıkıyor nedense çıplak gözle daha belirgin çizgi

Rüyayı bilmem de o batmalar bende de var bende belirtiler 13 gün önce başladı resmen göğüslerim hep şişerdi acırdı pms dönemine bile girmeden ama bu ay daha fazla acıdı şişti kasık ağrısı iki kere yaşadım belime de vurdu sonra batmalara bıçak saplanır gibi sancılara döndü sonra tuvalete çok sık çıkmaya başladım üstüne bide nezle oldum beş gündür hastayım... Benzer semptomlar var işte 🤷🏼‍♀️😅
İnşallah benim de gözüken bi pozitifim olur senin gibi:)
Ovulasyon testi yaptım yumurtlama yokmuş. Olsaydı değerlendirirdik umut dünyası.
Test de böyle çıktı: Üsttekiyi pazartesi yapmıştım meraktan. Alttaki bugün, pembeli oldu dağıldı sanki halbuki öbüründen az tuttum içinde nerdeyse. Niye anlamadım. Hamilelerde koyulaşma oluyormuş ya. Koyulaşma sayılır mı bu?

Eklentiler

• IMG_20230401_134907.jpg
    IMG_20230401_134907.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 52
Tekli olanda mı görüyorsun? O bu sabah yaptığım daha net ve daha çabuk çıktı.. Testte ki kırmızılık dağılmadan çıktı düşün 🤭 bide fotoğrafta daha silik çıkıyor nedense çıplak gözle daha belirgin çizgi
evet onda gördüm canım inşallah bebişin seninledir 🙏🏻🙏🏻

Hanımlar ben regl oldum bu ayda olmadı ne yazık ki pazartesi gününe doktordan randevu aldık gidip hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırcam yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum dicem inşallah yapar doktor hanımlar bide doğal yolla olan deneyip memnun kaldığınız kürler var mı bana önerebilceginiz bide ovülasyom testi alıcem 2 aydın birgebeningünlügü sayfasındaki ovülasyom testlerini kullanıyordum ama biraz araştırdım bi kesim insan memnun degik bana önerebilceginiz başka övülasyom testi var mı bulamazssam bu ay gün aşırı şekilde ilişkiyi denemeyi düşünüyorum sürekli
İnnovita ovülasyon testini öneririm canım

cans16 cans16 canim beni de ekler misin ilk defa bi listeye dahil olacağım umarim ugurlu gelir sat:20 mart bat:15 Nisan insallah bol bol hamile haberleri alacağımız topic olsun vira Bismillah

Oyle tabi allaha kalmış nasipse her turlu olur canim ilkinde de neler yapmadım kalayım diye bi kimyasal gecirdim adet olmadan hamile kaldım ve artık çocuk düşünmemeye başlayınca ne yumurtlamayi biliyordum ne de ne zmn adet olacağımı hayat sürprizlere gebe😊😊
İnşallah biz de olalım gebe😊

X