Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin hep ağzımda o var her yatmadan önce dualarımdan biridir o istemediğim zaman bile isteyen herkese hep dua ederimİnşallah biz de olalım gebe
Benim dört gün kaldı iki gündür hayalet çıkıyor bugün daha belirgin olduKasette şimdi çıkar mı ki 1 gün kala çıkar en erken bence adeti düzenliyse
Erken gebelikler yokken de çıkarıyormuş işte pembe olanı bile gördüm burda yapanlarda hatta biri var ismini unuttum bu topikteBilmiyorum ya doğru düzgün bişey göremedim ya o yüzden hevesim kalmadıerken gebelik buda sonuçta olsa çıkardı diye düşünüyorum
Daha olmamış canım koyulaşmadı gerekiyor dahamerhabalar adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Döngüm 25-27 gün sürüyor. Bugün döngümün 13. Günü. Ovulasyon testiyle takipte yapıyorum sizce pik olmuş mu son iki test bugüne ait. 30 ve 31 martta yaptığım ovülasyon testleri daha koyu bugün yaptığımda biraz daha silik sizce çatlama olmuş mudur.
Evet olmuş ama hala döllenme şansı var devam etmerhabalar adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Döngüm 25-27 gün sürüyor. Bugün döngümün 13. Günü. Ovulasyon testiyle takipte yapıyorum sizce pik olmuş mu son iki test bugüne ait. 30 ve 31 martta yaptığım ovülasyon testleri daha koyu bugün yaptığımda biraz daha silik sizce çatlama olmuş mudur.
30-31 de koyu zaten son iki gün açık renk çatlama sonrası açılıyor testler iki gün koyu çıkıyor canımDaha olmamış canım koyulaşmadı gerekiyor daha
Evet gördüm bende canımErken gebelikler yokken de çıkarıyormuş işte pembe olanı bile gördüm burda yapanlarda hatta biri var ismini unuttum bu topikte
Oo kasette mi süper. Kan vermedin mi dahaBenim dört gün kaldı iki gündür hayalet çıkıyor bugün daha belirgin oldu
Ben kaçırdım galiba senin testleri canım30-31 de koyu zaten son iki gün açık renk çatlama sonrası açılıyor testler iki gün koyu çıkıyor canım
Evet gördüm bende canım
Ben olabiliri30-31 de koyu zaten son iki gün açık renk çatlama sonrası açılıyor testler iki gün koyu çıkıyor canım
Adetim geçtikten sonra gidicem kan vermeye kimyasal değilse zaten adet olmam ama kimyasal olursa adet olurum o yüzden şimdiden kan vermemOo kasette mi süper. Kan vermedin mi daha
Ben ovulasyon paylaşmadım burda gebelik testi yaptım silik çıkıyor bekliyorum bakalım pembeleşecek mi diyeBen kaçırdım galiba senin testleri canım
Sen mi attın o erken gebelik testleriniBen olabilirişu an adetim
Evet kuzum bunların hepsi farklı tarihler hatta aralarında hafta var diyebilirim ama hepsinden sonra kan verdim negatifSen mi attın o erken gebelik testlerini
Kafayı yemelik valla Bi daha erken test alma ben aylar önce almayı bıraktım kaset test en iyisiEvet kuzum bunların hepsi farklı tarihler hatta aralarında hafta var diyebilirim ama hepsinden sonra kan verdim negatif
Hamileliğin sağlıklı geçsin bebişin sağlıklı olsun inşallah. Bulantı ilaçları fayda etmemiş miydiKızlar psikolojiktir inşallah benim bulantılarım başlıyor dünden beri ara ara vuruyor ateş basmasıla birlikte afedersiniz eğilsem kusucam sanki.. İlk hamileliğimde dokuz ay kustum herşey koktu bana bunda da böyle olmasından korkuyorum
Amin inşallah Allah razı olsunHamileliğin sağlıklı geçsin bebişin sağlıklı olsun inşallah. Bulantı ilaçları fayda etmemiş miydi
Kesinlikle öyle yapacağım erken teste no. Psikolojimi bozdu resmen yoksa bu kadar kafa yormazdım diye düşünüyorum. Tecrübesizim de. Onu yapsam zarar verir mi bunu yapsam şöyle olur mu. Şüpheleniyosun ilaç da kullanamıyosun. Adet gecikincr de bikaç ay yumurtlamanı bozuyormuş. Hayırlısı olsun inş artkKafayı yemelik valla Bi daha erken test alma ben aylar önce almayı bıraktım kaset test en iyisi