Canım yerleşme düşüşü ff çizgiyi çektikten 6-7-8 güh sonra ateşte yaşanan düşüş attığın resimndede 6. ve 7. Günde ateş düşük çıkmış 8. Gün tekrardan yükselmiş. Yeşil renkte ateşin devam etmeside programa hamile olduğunu bildirmesinden kaynaklı. Hcg testini pozitif girince artık ateşi yeşil renkte bir çizgiyle yapıyor
Ah canim keske ama benim kızım var sizlere ömür iki dakka yalnız bırakmaz kac kere o moda girip hüsran yaşadığımızı biz biliriz bi de o gün acicak Beşiktaş marşlarını sabahtan baslck o modda girmeye 2 gündür evde hep o marslarla yaşıyoruz bi de yenilirse erkenden uyurSizde derbi başlamadan yapınyarın evde değil misiniz
Çok teşekkür ederim ben biliyorum ama arkadaşlara anlatamadım daha bilgili kişilere sorayım dedim çok sağolKuzum bebegın ilk rahme ulastıgı sure aslında 4-5 gun tuplerdekı yolculugun bıtıp oraya ulasması sure olarak bu kadar suruyor ateste bu yansıyabılır bazı kısılerde , tam olarak yerleşmesının tamamlanması da adetten 4 gun once dedıgımız zamana denk gelıyor. Yeşil olmasının sebebı testın pozıtıf cıkması bu tablo bana ait kımyasal geçirip hamıle kaldığım ayda cıkan tablo kuzumOğlumda kaldıgım tabloyu hatırlıyorsan ondada yerleşme dususu 3-4 gun kala cıvarlarında olmustu yanı kısıdıen kısıye degısmekle bırlıkte gebelıkten gebelıge bıle degısebılıyor
Çok teşekkür ederimCanım yerleşme düşüşü ff çizgiyi çektikten 6-7-8 güh sonra ateşte yaşanan düşüş attığın resimndede 6. ve 7. Günde ateş düşük çıkmış 8. Gün tekrardan yükselmiş. Yeşil renkte ateşin devam etmeside programa hamile olduğunu bildirmesinden kaynaklı. Hcg testini pozitif girince artık ateşi yeşil renkte bir çizgiyle yapıyor
Bu arada ateşim 2 derece arttıKuzum bebegın ilk rahme ulastıgı sure aslında 4-5 gun tuplerdekı yolculugun bıtıp oraya ulasması sure olarak bu kadar suruyor ateste bu yansıyabılır bazı kısılerde , tam olarak yerleşmesının tamamlanması da adetten 4 gun once dedıgımız zamana denk gelıyor. Yeşil olmasının sebebı testın pozıtıf cıkması bu tablo bana ait kımyasal geçirip hamıle kaldığım ayda cıkan tablo kuzumOğlumda kaldıgım tabloyu hatırlıyorsan ondada yerleşme dususu 3-4 gun kala cıvarlarında olmustu yanı kısıdıen kısıye degısmekle bırlıkte gebelıkten gebelıge bıle degısebılıyor
Canim ben ovulasyon testi kullanmıyorum yasak olacaksa eğer akışına bırakmak gerekirmiş kac kere alayim dedim hayır akışına bırakmak bu değil diyip aldırmadı bende takvime göre hareket ediyorum napayimPik olduğunda yumurtlama olmuş oluyor çatladığında testte ki koyuluk azalmaya başlıyor en az 48 saat tutma süresi var spermlerde en az üç gün yaşıyor rahimde zaten
Yarin yada P.tesi lekelenmeler başladı zaten tekrar doktor serüveni başlar:)Anladım canım bat ne zaman senin
Tamam İnşAllah etiketleyebilirim yakındaAmin kuzum.Sendende güzel haberler bekliyorum..genelde tüp bebek topiklerdeyim hamiş olursan etiketle beni
Rüyayı bilmem de o batmalar bende de var bende belirtiler 13 gün önce başladı resmen göğüslerim hep şişerdi acırdı pms dönemine bile girmeden ama bu ay daha fazla acıdı şişti kasık ağrısı iki kere yaşadım belime de vurdu sonra batmalara bıçak saplanır gibi sancılara döndü sonra tuvalete çok sık çıkmaya başladım üstüne bide nezle oldum beş gündür hastayım... Benzer semptomlar var işte4-5 gün önce tek taraf kasık sızlamasıyla başladı. Sonra batma gerilme çekilme gibi şeyler olmaya başladı. Dünden beri yere eğilerek bi iş yapınca ya da eğik bükük otururken kalkmaya çalıştığımda sağ bacak eklem yerleri, sağ kasık ve belim ağrıyor. Geriliyor kasıklarım. Dinlenince geçiyor da işte. 2 gündür çok sanki ya
Adetin yandan yemişi gibi oluyor bazen de. Yumurtlama zamanı olmuştu benzeri. Acaba yeniden mi yumutluyorum diye birazdan test yapıcam. Gerçi yumurtlamada kasık batması kasılma falan yaşamadım sanki ama. Hayırlısı artık.
Bi de ara ara göğüslerim ağrıyor.
Az az akıntım var.
Daha tam dalamadan rüya görmeye başlıyorum bilmem bu belirti sayılır mı ama:)) Hamileler değişik değişik aksiyonlu rüyalar görürlermişya:)
Oyle tabi allaha kalmış nasipse her turlu olur canim ilkinde de neler yapmadım kalayım diye bi kimyasal gecirdim adet olmadan hamile kaldım ve artık çocuk düşünmemeye başlayınca ne yumurtlamayi biliyordum ne de ne zmn adet olacağımı hayat sürprizlere gebeNe desem bilemedim ama tutacağı varsa tutar merak etmeyin her şey pozisyon değilevet uzun yatmak vs etkili illaki ama öbürü de engel değil ki. Allah aşkına insanlar 2 taraflı korunurken hamile kalıyor. Yumurta sperm vaktinde sağlıkla buluşsun yeter bence. Çok üzülmeyin. Nasip ayrıca önceki günleri de değrrlendirmişsiniz. Doktorlar haftada 2 hamile kalmaya yeter diyor. Tabi bizlerde belki daha farklıdır durum ama bana da öyle dedi doktorum.
Eşim sperm testi yaptırdı ama spermin kaç gün canlı kaldığı yazmıyorAnca sperm testi ila anlaşılıyor o canm
Ovulasyon testi uygulamadan daha çok kafayı yedirditiyor doğru diyor ama tam yumurtlamayı da uygulama bulamıyorCanim ben ovulasyon testi kullanmıyorum yasak olacaksa eğer akışına bırakmak gerekirmiş kac kere alayim dedim hayır akışına bırakmak bu değil diyip aldırmadı bende takvime göre hareket ediyorum napayim
Orda yazmaz zaten genel olan birşey var nasıl bizim yumurtalarda var spermler de öyleEşim sperm testi yaptırdı ama spermin kaç gün canlı kaldığı yazmıyor
O şekilde de hamile kalınabilir canım neden üzülüyorsun ne olmazlar oluyor ben adetimden hemen önce hamile kalmıştım yumurtlama geçmiş oluyor normalde Allah ın hikmetiMerhaba arkadaşlar yumurtlama haftamdayim 2 günde 1 ilişki oluyordu dun yumurtlamadan 1 gun öncesi oluyor beraber olurken bi anda beni üstte aldi oyle bitti sonu moralim çok bozuldu hemen ayaklarımı diktim ama en önemli gün böyle bisi yapti esim bugun hayatta ilişki olmaz çünkü çok istekli değil olursa sevinirim olmazsa üzülmem modunda kalma ihtimalim hic yok gibi 7 aydır arada denk geldi yumurtlamaya ama olmadi
.Kızlar selam ben ayın 20 sinde çatlatma iğnemi oldum bugün 12. Günüm ama idrar testimde bi çizgi henüz görülmüyor grupta konuşulan lh testini yaptım aşağıya ekliyorum bu şekilde çıktı. Ama ben Polikistiğim ondan mı acaba. Bi de belirti olarak bel sırt ağrısı göğüs ağrısı kaşık ağrısı belirtilerim var. Adet olcam desem düzensiz zaten .
İnşallah hamilesindir eğer hamileysen gidip yazdığın takviyeleri alıyorum eşimeAminşuan benim ovulasyon normal çıkıyor pik değil her zaman olmuyor o hormon yükselmesi demek ki bende anlamadım valla inan ben iki günde bir falan birlikte olmadım çünkü Bi ara görev gibi olmasından dolayı psikolojim bozuldu kavgalar falan etmeye başlamıştık isteksizdiö o derece yani... Sonra ara verdik çocuk istemine problemler de çıktı hem eşimde hem bende. Son iki aydır istemeye başladık geçen ay takviyeler kullanmaya başladık bu ayda onlara ek proxyfemin diye bir takviye kullanmaya başladım.. Sonra ovulasyon testi aldım koyulaşmaya başladığında iki günde bire denk getirdim birlikteliği ama ne devamlı yattım ne amuda kalktım dedim olursa olur olmazsa olmaz... Sanırım bunun en büyük püf noktası tutar mı tutmaz mı diye düşünmemek.. Aldığım takvilerin fotosunu da atayım sana eğer pozitifsem gerçekten onların da faydası var demektir çünkü bizim tutması çok zordu eşimin de sperm problemi çıktı benimde pcom çıktı e2 hormonum düşüktü
Ben diyorum zaten ovulasyonda sıkıntı yok bence sende var cocuk olmasın diye içinde tutuyorsun spermlerin icerde 3 kafalı kuyruğu kopuk morfolojik olarak dejenerasyon uğramış şekilde saliyorsun sonra test alma bilmem ne ondan bu ay 2 günde 1 yaptık gaza geldi ama dün freni kokledi yemediOvulasyon testi uygulamadan daha çok kafayı yedirditiyor doğru diyor ama tam yumurtlamayı da uygulama bulamıyor
Hmm anladm cnm hayırlısı olsun1 mm 1 mm artan yumurta doktorda yavaş büyüyor dedi hatta p.tesi anca olur ama her ihtimale karşı pazar gel demişti çatlamış yok dedi zatn gebelikte olmadı bugün yarın adet olurm:)
Oyle canim insallah yaa hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz guzel haberler alalimO şekilde de hamile kalınabilir canım neden üzülüyorsun ne olmazlar oluyor ben adetimden hemen önce hamile kalmıştım yumurtlama geçmiş oluyor normalde Allah ın hikmeti