Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
babylovev C cnlrm

Sizde derbi başlamadan yapın yarın evde değil misiniz
Ah canim keske ama benim kızım var sizlere ömür iki dakka yalnız bırakmaz kac kere o moda girip hüsran yaşadığımızı biz biliriz bi de o gün acicak Beşiktaş marşlarını sabahtan baslck o modda girmeye 2 gündür evde hep o marslarla yaşıyoruz bi de yenilirse erkenden uyur

Çok teşekkür ederim ben biliyorum ama arkadaşlara anlatamadım daha bilgili kişilere sorayım dedim çok sağol
Çok teşekkür ederim

Bu arada ateşim 2 derece arttı

Pik olduğunda yumurtlama olmuş oluyor çatladığında testte ki koyuluk azalmaya başlıyor en az 48 saat tutma süresi var spermlerde en az üç gün yaşıyor rahimde zaten
Canim ben ovulasyon testi kullanmıyorum yasak olacaksa eğer akışına bırakmak gerekirmiş kac kere alayim dedim hayır akışına bırakmak bu değil diyip aldırmadı bende takvime göre hareket ediyorum napayim

Kızlar selam ben ayın 20 sinde çatlatma iğnemi oldum bugün 12. Günüm ama idrar testimde bi çizgi henüz görülmüyor grupta konuşulan lh testini yaptım aşağıya ekliyorum bu şekilde çıktı. Ama ben Polikistiğim ondan mı acaba. Bi de belirti olarak bel sırt ağrısı göğüs ağrısı kaşık ağrısı belirtilerim var. Adet olcam desem düzensiz zaten .

Rüyayı bilmem de o batmalar bende de var bende belirtiler 13 gün önce başladı resmen göğüslerim hep şişerdi acırdı pms dönemine bile girmeden ama bu ay daha fazla acıdı şişti kasık ağrısı iki kere yaşadım belime de vurdu sonra batmalara bıçak saplanır gibi sancılara döndü sonra tuvalete çok sık çıkmaya başladım üstüne bide nezle oldum beş gündür hastayım... Benzer semptomlar var işte

Oyle tabi allaha kalmış nasipse her turlu olur canim ilkinde de neler yapmadım kalayım diye bi kimyasal gecirdim adet olmadan hamile kaldım ve artık çocuk düşünmemeye başlayınca ne yumurtlamayi biliyordum ne de ne zmn adet olacağımı hayat sürprizlere gebe

Canim ben ovulasyon testi kullanmıyorum yasak olacaksa eğer akışına bırakmak gerekirmiş kac kere alayim dedim hayır akışına bırakmak bu değil diyip aldırmadı bende takvime göre hareket ediyorum napayim
Ovulasyon testi uygulamadan daha çok kafayı yedirditiyor doğru diyor ama tam yumurtlamayı da uygulama bulamıyor

O şekilde de hamile kalınabilir canım neden üzülüyorsun ne olmazlar oluyor ben adetimden hemen önce hamile kalmıştım yumurtlama geçmiş oluyor normalde Allah ın hikmeti

.

İnşallah hamilesindir eğer hamileysen gidip yazdığın takviyeleri alıyorum eşime

Ovulasyon testi uygulamadan daha çok kafayı yedirditiyor doğru diyor ama tam yumurtlamayı da uygulama bulamıyor
Ben diyorum zaten ovulasyonda sıkıntı yok bence sende var cocuk olmasın diye içinde tutuyorsun spermlerin icerde 3 kafalı kuyruğu kopuk morfolojik olarak dejenerasyon uğramış şekilde saliyorsun sonra test alma bilmem ne ondan bu ay 2 günde 1 yaptık gaza geldi ama dün freni kokledi yemedi

O şekilde de hamile kalınabilir canım neden üzülüyorsun ne olmazlar oluyor ben adetimden hemen önce hamile kalmıştım yumurtlama geçmiş oluyor normalde Allah ın hikmeti
Oyle canim insallah yaa hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz guzel haberler alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…