Amiiiin inşallahİnşallah hamilesindir eğer hamileysen gidip yazdığın takviyeleri alıyorum eşime
Tekli olanda mı görüyorsun? O bu sabah yaptığım daha net ve daha çabuk çıktı.. Testte ki kırmızılık dağılmadan çıktı düşünKız ben görüyorum bunda
İnşallah benim de gözüken bi pozitifim olur senin gibi:)Rüyayı bilmem de o batmalar bende de var bende belirtiler 13 gün önce başladı resmen göğüslerim hep şişerdi acırdı pms dönemine bile girmeden ama bu ay daha fazla acıdı şişti kasık ağrısı iki kere yaşadım belime de vurdu sonra batmalara bıçak saplanır gibi sancılara döndü sonra tuvalete çok sık çıkmaya başladım üstüne bide nezle oldum beş gündür hastayım... Benzer semptomlar var işte
evet onda gördüm canım inşallah bebişin seninledirTekli olanda mı görüyorsun? O bu sabah yaptığım daha net ve daha çabuk çıktı.. Testte ki kırmızılık dağılmadan çıktı düşünbide fotoğrafta daha silik çıkıyor nedense çıplak gözle daha belirgin çizgi
İnşallaaah düşmez de benimleyse benle kalırevet onda gördüm canım inşallah bebişin seninledir
İnşallahhhİnşallaaah düşmez de benimleyse benle kalırsende durumlar ne
İnnovita ovülasyon testini öneririm canımHanımlar ben regl oldum bu ayda olmadı ne yazık ki pazartesi gününe doktordan randevu aldık gidip hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırcam yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum dicem inşallah yapar doktor hanımlar bide doğal yolla olan deneyip memnun kaldığınız kürler var mı bana önerebilceginiz bide ovülasyom testi alıcem 2 aydın birgebeningünlügü sayfasındaki ovülasyom testlerini kullanıyordum ama biraz araştırdım bi kesim insan memnun degik bana önerebilceginiz başka övülasyom testi var mı bulamazssam bu ay gün aşırı şekilde ilişkiyi denemeyi düşünüyorum sürekli
Ama ben görüyorum varİnşallahhhyaptım bende şimdi ama bence hiç bişey yok
Kaset test al bunlar yanıltıyor bide yaİnşallahhhyaptım bende şimdi ama bence hiç bişey yok
Bana da var gibi geldi hafif bi çizgiİnşallahhhyaptım bende şimdi ama bence hiç bişey yok
Onu bende görüyorum ama daha koyu olması gerekirdi diye düşünüyorumAma ben görüyorum var
Canım hep aynı çizgiyi görüyor gibiyim ben 3-4 gündür olsaydı koyulaşırdı herhaldeBana da var gibi geldi hafif bi çizgi
Bemimki de öyle hala dört gün var en az bide kaset testle denesene yaOnu bende görüyorum ama daha koyu olması gerekirdi diye düşünüyorum
Üşenmezsem giderim eczaneyeBemimki de öyle hala dört gün var en az bide kaset testle denesene ya
Ben çoktan gitmiştim sen hala evdemisinÜşenmezsem giderim eczaneye
İnşallah biz de olalım gebeOyle tabi allaha kalmış nasipse her turlu olur canim ilkinde de neler yapmadım kalayım diye bi kimyasal gecirdim adet olmadan hamile kaldım ve artık çocuk düşünmemeye başlayınca ne yumurtlamayi biliyordum ne de ne zmn adet olacağımı hayat sürprizlere gebe
Bilmiyorum ya doğru düzgün bişey göremedim ya o yüzden hevesim kalmadıBen çoktan gitmiştim sen hala evdemisin
Kasette şimdi çıkar mı ki 1 gün kala çıkar en erken bence adeti düzenliyseBemimki de öyle hala dört gün var en az bide kaset testle denesene ya