Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yükselir canım ben ovülasyon yaptım şimdi silik çıktı sanırım yok olsaydı ovülasyon kesin pozitifleşir miydi onu da bilmiyorum 😢 peki ilişki takvimi tutmuş muydun hangi aralıkla oldu bu ay biz mi yanlış yapıyoruz bir şeyleri mesela geçen ay da yanlış bilen arkadaşlar vardı bilgi verir misin 🥹
Amin 🥰 şuan benim ovulasyon normal çıkıyor pik değil her zaman olmuyor o hormon yükselmesi demek ki bende anlamadım 😬 valla inan ben iki günde bir falan birlikte olmadım çünkü Bi ara görev gibi olmasından dolayı psikolojim bozuldu kavgalar falan etmeye başlamıştık isteksizdiö o derece yani... Sonra ara verdik çocuk istemine problemler de çıktı hem eşimde hem bende. Son iki aydır istemeye başladık geçen ay takviyeler kullanmaya başladık bu ayda onlara ek proxyfemin diye bir takviye kullanmaya başladım.. Sonra ovulasyon testi aldım koyulaşmaya başladığında iki günde bire denk getirdim birlikteliği ama ne devamlı yattım ne amuda kalktım dedim olursa olur olmazsa olmaz... Sanırım bunun en büyük püf noktası tutar mı tutmaz mı diye düşünmemek.. Aldığım takvilerin fotosunu da atayım sana eğer pozitifsem gerçekten onların da faydası var demektir çünkü bizim tutması çok zordu eşimin de sperm problemi çıktı benimde pcom çıktı e2 hormonum düşüktü

İnşallah yükselir canım ben ovülasyon yaptım şimdi silik çıktı sanırım yok olsaydı ovülasyon kesin pozitifleşir miydi onu da bilmiyorum 😢 peki ilişki takvimi tutmuş muydun hangi aralıkla oldu bu ay biz mi yanlış yapıyoruz bir şeyleri mesela geçen ay da yanlış bilen arkadaşlar vardı bilgi verir misin 🥹

Eklentiler

• IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    IMG_20230331_205853_edit_58116522304152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    IMG_20230331_205834_edit_58095788324467.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar benm adet tarihim 21 Mart 5 gün sürüyor 31 günde bir oluyorm şubat ayı dada 19 oldum bu durumda benim yumurtlama nezmn oluyor

Bende 30-34 gün değişiyor dur etiketleyim Papatyamaviss Papatyamaviss canım kusura bakma rahatsız ediyorum seni bu tabloda yerleşme düşüşü dediği şey regliye 4 gün kala olmuyor mu? Birde yeşille ateş girilmiş neden? Öğrenmek istiyorlar🙈
Yahu ovulasyon tedti daha kolay nasıl bunla uğraşıyorsunuz 🤣🤣🤣

Hiç üzülme bir damlası bile yeter biliyorsun bugün değil ama yarın tekrar günü zaten geö kalmış değilsin çatlama sonrasında da devam etmek gerekiyormuş
Insallah en zor hamile kalınan pozisyon olduğunu bildiğim için moralim bozuldu canim benim son şansim dündü pazar Sanmıyorum olacağını fanatik besiktasli o gün derbi var oyle bisi düşünmez o modda girmez uyuz🙄😂 takvime göre yumurta bugun gösteriyor o gun mu yoksa diğer gün mü çatlıyor yumurta kafamda deli sorular😔

Merhaba arkadaşlar yumurtlama haftamdayim 2 günde 1 ilişki oluyordu dun yumurtlamadan 1 gun öncesi oluyor beraber olurken bi anda beni üstte aldi oyle bitti sonu moralim çok bozuldu hemen ayaklarımı diktim ama en önemli gün böyle bisi yapti esim bugun hayatta ilişki olmaz çünkü çok istekli değil olursa sevinirim olmazsa üzülmem modunda kalma ihtimalim hic yok gibi 7 aydır arada denk geldi yumurtlamaya ama olmadi
CNım spremler kanala gider zaten öyle hepsi döküldü diye düşünme bana göre.

Belirtilerin var mı canım
4-5 gün önce tek taraf kasık sızlamasıyla başladı. Sonra batma gerilme çekilme gibi şeyler olmaya başladı. Dünden beri yere eğilerek bi iş yapınca ya da eğik bükük otururken kalkmaya çalıştığımda sağ bacak eklem yerleri, sağ kasık ve belim ağrıyor. Geriliyor kasıklarım. Dinlenince geçiyor da işte. 2 gündür çok sanki ya😬
Adetin yandan yemişi gibi oluyor bazen de. Yumurtlama zamanı olmuştu benzeri. Acaba yeniden mi yumutluyorum diye birazdan test yapıcam. Gerçi yumurtlamada kasık batması kasılma falan yaşamadım sanki ama. Hayırlısı artık.
Bi de ara ara göğüslerim ağrıyor.
Az az akıntım var.
Daha tam dalamadan rüya görmeye başlıyorum bilmem bu belirti sayılır mı ama:)) Hamileler değişik değişik aksiyonlu rüyalar görürlermişya:)

Insallah en zor hamile kalınan pozisyon olduğunu bildiğim için moralim bozuldu canim benim son şansim dündü pazar Sanmıyorum olacağını fanatik besiktasli o gün derbi var oyle bisi düşünmez o modda girmez uyuz🙄😂 takvime göre yumurta bugun gösteriyor o gun mu yoksa diğer gün mü çatlıyor yumurta kafamda deli sorular😔
Sizde derbi başlamadan yapın 😂😂 yarın evde değil misiniz 😂😂

Pik olduğunda yumurtlama olmuş oluyor çatladığında testte ki koyuluk azalmaya başlıyor en az 48 saat tutma süresi var spermlerde en az üç gün yaşıyor rahimde zaten 🤗

Merhaba arkadaşlar yumurtlama haftamdayim 2 günde 1 ilişki oluyordu dun yumurtlamadan 1 gun öncesi oluyor beraber olurken bi anda beni üstte aldi oyle bitti sonu moralim çok bozuldu hemen ayaklarımı diktim ama en önemli gün böyle bisi yapti esim bugun hayatta ilişki olmaz çünkü çok istekli değil olursa sevinirim olmazsa üzülmem modunda kalma ihtimalim hic yok gibi 7 aydır arada denk geldi yumurtlamaya ama olmadi
Ne desem bilemedim ama tutacağı varsa tutar merak etmeyin her şey pozisyon değil 😊 evet uzun yatmak vs etkili illaki ama öbürü de engel değil ki. Allah aşkına insanlar 2 taraflı korunurken hamile kalıyor. Yumurta sperm vaktinde sağlıkla buluşsun yeter bence. Çok üzülmeyin. Nasip😊 ayrıca önceki günleri de değrrlendirmişsiniz. Doktorlar haftada 2 hamile kalmaya yeter diyor. Tabi bizlerde belki daha farklıdır durum ama bana da öyle dedi doktorum.

Bende 30-34 gün değişiyor dur etiketleyim Papatyamaviss Papatyamaviss canım kusura bakma rahatsız ediyorum seni bu tabloda yerleşme düşüşü dediği şey regliye 4 gün kala olmuyor mu? Birde yeşille ateş girilmiş neden? Öğrenmek istiyorlar🙈
Kuzum bebegın ilk rahme ulastıgı sure aslında 4-5 gun tuplerdekı yolculugun bıtıp oraya ulasması sure olarak bu kadar suruyor ateste bu yansıyabılır bazı kısılerde , tam olarak yerleşmesının tamamlanması da adetten 4 gun once dedıgımız zamana denk gelıyor. Yeşil olmasının sebebı testın pozıtıf cıkması bu tablo bana ait kımyasal geçirip hamıle kaldığım ayda cıkan tablo kuzum ☺️ Oğlumda kaldıgım tabloyu hatırlıyorsan ondada yerleşme dususu 3-4 gun kala cıvarlarında olmustu yanı kısıdıen kısıye degısmekle bırlıkte gebelıkten gebelıge bıle degısebılıyor 🌸

Canım yerleşme düşüşü ff çizgiyi çektikten 6-7-8 güh sonra ateşte yaşanan düşüş attığın resimndede 6. ve 7. Günde ateş düşük çıkmış 8. Gün tekrardan yükselmiş. Yeşil renkte ateşin devam etmeside programa hamile olduğunu bildirmesinden kaynaklı. Hcg testini pozitif girince artık ateşi yeşil renkte bir çizgiyle yapıyor

Kuzum bebegın ilk rahme ulastıgı sure aslında 4-5 gun tuplerdekı yolculugun bıtıp oraya ulasması sure olarak bu kadar suruyor ateste bu yansıyabılır bazı kısılerde , tam olarak yerleşmesının tamamlanması da adetten 4 gun once dedıgımız zamana denk gelıyor. Yeşil olmasının sebebı testın pozıtıf cıkması bu tablo bana ait kımyasal geçirip hamıle kaldığım ayda cıkan tablo kuzum ☺️ Oğlumda kaldıgım tabloyu hatırlıyorsan ondada yerleşme dususu 3-4 gun kala cıvarlarında olmustu yanı kısıdıen kısıye degısmekle bırlıkte gebelıkten gebelıge bıle degısebılıyor 🌸
babylovev babylovev C cnlrm

X