Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beni de alır mısınız listeye aslında martın son günleri adettimdi ama maalesef gün kaydı bat 4 Nisan oldu

Selam kızlar hayırlı sabahlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama kullanmak istiyorum. Kullanmalı mıyım ? Hangi markalardan memnun kaldınız ?
Ben oğlum Laboquick kullandım ve ilk kullanımda hamile kaldım hem gebelik testi çok iyi hem de ovülasyon

Daha mart ayındayım yeni gördüm hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız içimdeki sese göre bende araniza katılacak gibiyim

Biraz yüksek çıkabilir. Benim sonuçlara göre kısırmışım.
Hayır bence hemen umutsuzluğa kapılmayın hormonları etkileyen şeyler illa ki vardır biraz onları araştırın isterseniz ben hormon testi versem de vermesem de hayıt içmeyi düşünüyorum bu ay hamlie kalmayı kolaylaştırır mı bilmiyorum ama hormonlarındengelendiiini biliyorum doktora gidip bi dr la görüşmeden böyle düşünmeyin bence

Kızlar hormon testi yaptırdım. Değerlerim: prolaktin: 36
E2 : 7.82
Lh: 12.50
Fsh: 23.70
Prolaktinin yüksek çıkmış benimde 35 çıktı az önce doktordan geldim bana bunun için ilaç yazdı gebeliğe engel bu durum dedi

Göründüm canım doktor da aynı şeyi söyledi

Kuzum başka bir doktora daha görün. Öyle tek doktorla kalma. Bazı hastanelerin testleri bile hatalı oluyor. Hiç belli olmaz
İlk başta çok üzüldüm canım. Ama daha sonra eşimle konuştum. İnanma doğal beslen gereksiz ilaç kullanma hiçbişeyin de yok hep stresten oluyor dedi. Açıkçası ben de pek inanmıyorum bu yaşta ne menopozu hem hiç bir belirtim de yok.

Kuzum başka bir doktora daha görün. Öyle tek doktorla kalma. Bazı hastanelerin testleri bile hatalı oluyor. Hiç belli olmaz
Zaten doktor da çok emin olamadı normalde iki kez test yaptıktan sonra teşhis koyuyoruz falan dedi. İlaç başlangıcı için infertiliteye görünmem gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…