Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testini adetin 3. günü yapıyorlar, yaparlar tabiki bu zamana kadar yapılmadı mı? Doktorlar asla yönlendirmiyor. Kendin gerekli tetkikleri yaptır. Trombofiliyi de yaptır bence.
Trombofili nasıl yapılıyor canım ne zaman gitmek gerekir

Canım 2 kere düşük yapanlara devlette yapılıyor. Yalnız testler her yerde yapılmıyor. Ben kromozom testi de verdim. Kromozomu Çam Sakurada yaptırdım, trombofiliyi ise Kanunide. Sonuçların çıkması 1.5 ayı bulabiliyor
Bu arada ben lütfi kırdara gideceğim orda yapıyolar mı hiç bilmiyorum.

Tatliş kızlar aklıma bir şey takıldı.
Bende vajinit var. Geçmeyen akıntı vs . Verilen ilaçlar hiç bir zaman geçirmedi ben de bir belirti yasamadigim için üzerine gitmedim sonrasında.
Vajinit gebeliğe engel olur mu. Doktora bebek düşünüyorum diye gitmeli miyim ??

Bende vajinit var. Geçmeyen akıntı vs . Verilen ilaçlar hiç bir zaman geçirmedi ben de bir belirti yasamadigim için üzerine gitmedim sonrasında.
Sen yine Bi doktora git ama engel değil ben de ilk çocuğu düşünürken vajinit vardı geçmiyor ki zaten hep akıntı devam ediyor

Bende de genelde akıntı var. Vajinit o mu oluyor?

Selam kızlar hayırlı sabahlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama kullanmak istiyorum. Kullanmalı mıyım ? Hangi markalardan memnun kaldınız ?

Selam kızlar hayırlı sabahlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama kullanmak istiyorum. Kullanmalı mıyım ? Hangi markalardan memnun kaldınız ?
Düzenli adet oluyor ve yumurtlamanı hissediyorsan kullanma canım ama adetim düzensiz ve yumurtlama zamanı akıntın olmuyorsa ki benim öyle. O zaman tavsiye ederim ben innovita kullanıyorum memnunum ner gösteriyor

Kızlar hormon testi yaptırdım. Değerlerim: prolaktin: 36
E2 : 7.82
Lh: 12.50
Fsh: 23.70

Düzenli adet oluyor ve yumurtlamanı hissediyorsan kullanma canım ama adetim düzensiz ve yumurtlama zamanı akıntın olmuyorsa ki benim öyle. O zaman tavsiye ederim ben innovita kullanıyorum memnunum ner gösteriyor
Teşekkür ederim cnm aslında belli uygulamayla da örtüşüyor ama sanırım insan yine de emin olmak istiyor 😊

X