Tamam canım yok bana doktor kist için yazmiş..ishal gibi oluyorum mide bulantı çok az oluyorBen ilk evlendiğim sıralar kullanmıştım balayım adete denk geldiği için. Yaklaşık 2 ay kullandım benim adet düzenimi bozmuştu biraz canım normalde düzenli oluyordum. Ama 4,5 ay sonra düzene girdi. Ben başka yan etki yaşamadım, kilo ödem bulantı vs
En iyisi su diyetiArkadaşımın gazabına uğradım ve gitmedim biraz daha araştıralım dedi. Ne kadar araştıracaksak artıkk ☺
Geçmiş olsun canım ben her akşam 8.30da alıyordum belki etkileri uyku dönemime denk geldiği için bulantı yapmadıTamam canım yok bana doktor kist için yazmiş..ishal gibi oluyorum mide bulantı çok az oluyor
Sağol kuzum.Bende 6:30 alıyorum mide bulantı o kadar diğil en çok ishal gibi durumlar oluyor..hemen bitsede diyorumGeçmiş olsun canım ben her akşam 8.30da alıyordum belki etkileri uyku dönemime denk geldiği için bulantı yapmadı
Bugün yok ama baya koyulaşmış canım yarın öbürgün pik olur yapmaya devam et fırsatım varsa sperm sorunu yoksa değerlendir bu günüdeCanlarım reglim 10 da bitti bugün ovuslayon yaptım yumurtlama var mı kizlar bakabilir misiniz
NİSAN Aman]
[TD]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cans16 [/TD]
[TD]5 MART[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Feryasu[/TD]
[TD]2 MART[/TD]
[TD]1 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Leylifer02[/TD]
[TD]4 MART[/TD]
[TD]1-2 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@mervee987[/TD]
[TD]5 MART[/TD]
[TD]20 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Hayirlisi123[/TD]
[TD]5 MART[/TD]
[TD]4 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] M Marryyj [/TD]
[TD]29 ARALIK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Suyolu01[/TD]
[TD]5 MART[/TD]
[TD]3 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@turuncuuu1[/TD]
[TD]23 ŞUBAT[/TD]
[TD]22 MART[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@edahandro[/TD]
[TD]7 MART[/TD]
[TD]1 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Belisimm[/TD]
[TD]3 MART[/TD]
[TD]5 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@garfiuss[/TD]
[TD]6 MART[/TD]
[TD]3 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@gossipbusra[/TD]
[TD]2 MART[/TD]
[TD]28 MART[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@evremm22[/TD]
[TD]7 MART[/TD]
[TD]1 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Niqu [/TD]
[TD]5 MART[/TD]
[TD]5 NİSAN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@ZeyElif[/TD]
[TBenide eklermisiniz sat 9 Şubat bat 5 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN M Marryyj 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN M Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN S suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN Mpar 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN
Benide eklermisiniz guruba sat 9 Şubat bat 5 nisan insaAllahAmin inşallahh
Geçmiş olsun canm tabi önce kendi sağlığın.Felaket şekilde dişlerim ağrıyor önce onları halletmem lazım bide korkuyorum dişçiden
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canm tabi önce kendi sağlığın.
Pikten sonra 1 hafta gun asiri degerlendirin diyorlar canımKızlar bakarmısınız bu uygulamayla ovulasyon günlerimi takip ediyorum aynı zamanda ayın 10’unda ovulasyon testinde pozitif oldu ayın 10 11 i pozitifti ovulasyon testim bugün çatlama oldu sanırım silik çıktı 2. Çizgi ben bu işaretli günleri değerlendirdim sizce bundan sonrasını da değerlendirmeli miyim dünü de değerlendirdim bugün de değerlendirmeli miyim sizce ve yarını değerlendirmeli miyim diğer fotoğrafta da ayın 10’unda yaptığım pik olan ovulasyon testim
Bir gün boş bir gün dolu şeklinde mi olacak canım acabaPikten sonra 1 hafta gun asiri degerlendirin diyorlar canım
Aynen canımBir gün boş bir gün dolu şeklinde mi olacak canım acaba
Teşekkür ederim canımmAynen canım