Trombofili nasıl yapılıyor canım ne zaman gitmek gerekirHormon testini adetin 3. günü yapıyorlar, yaparlar tabiki bu zamana kadar yapılmadı mı? Doktorlar asla yönlendirmiyor. Kendin gerekli tetkikleri yaptır. Trombofiliyi de yaptır bence.
Bu arada ben lütfi kırdara gideceğim orda yapıyolar mı hiç bilmiyorum.Canım 2 kere düşük yapanlara devlette yapılıyor. Yalnız testler her yerde yapılmıyor. Ben kromozom testi de verdim. Kromozomu Çam Sakurada yaptırdım, trombofiliyi ise Kanunide. Sonuçların çıkması 1.5 ayı bulabiliyor
Hormon testi her devlet hastanesinde yapılıyor ama diğerlerini sormanız lazımBu arada ben lütfi kırdara gideceğim orda yapıyolar mı hiç bilmiyorum.
Çok sağol canım benim çok yardımcı oldun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamandaHormon testi her devlet hastanesinde yapılıyor ama diğerlerini sormanız lazım
Ne demekk, aminnnÇok sağol canım benim çok yardımcı oldun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda
Trombofili her zaman yapılabilirTrombofili nasıl yapılıyor canım ne zaman gitmek gerekir
Sen yine Bi doktora git ama engel değil ben de ilk çocuğu düşünürken vajinit vardı geçmiyor ki zaten hep akıntı devam ediyorTatliş kızlar aklıma bir şey takıldı.
Bende vajinit var. Geçmeyen akıntı vs . Verilen ilaçlar hiç bir zaman geçirmedi ben de bir belirti yasamadigim için üzerine gitmedim sonrasında.
Vajinit gebeliğe engel olur mu. Doktora bebek düşünüyorum diye gitmeli miyim ??
Sen yine Bi doktora git ama engel değil ben de ilk çocuğu düşünürken vajinit vardı geçmiyor ki zaten hep akıntı devam ediyor
Yok Bi oğlum var 4 yaşındaAma oldu değil mi engel olmadı size ? İnşallah
Bende de genelde akıntı var. Vajinit o mu oluyor?Tatliş kızlar aklıma bir şey takıldı.
Bende vajinit var. Geçmeyen akıntı vs . Verilen ilaçlar hiç bir zaman geçirmedi ben de bir belirti yasamadigim için üzerine gitmedim sonrasında.
Vajinit gebeliğe engel olur mu. Doktora bebek düşünüyorum diye gitmeli miyim ??
Beklenen adet tarihi be son adet tarihi canımBeni ekler misinn, BAT SAT ne demek acaba
Düzenli adet oluyor ve yumurtlamanı hissediyorsan kullanma canım ama adetim düzensiz ve yumurtlama zamanı akıntın olmuyorsa ki benim öyle. O zaman tavsiye ederim ben innovita kullanıyorum memnunum ner gösteriyorSelam kızlar hayırlı sabahlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama kullanmak istiyorum. Kullanmalı mıyım ? Hangi markalardan memnun kaldınız ?
Teşekkür ederim cnm aslında belli uygulamayla da örtüşüyor ama sanırım insan yine de emin olmak istiyorDüzenli adet oluyor ve yumurtlamanı hissediyorsan kullanma canım ama adetim düzensiz ve yumurtlama zamanı akıntın olmuyorsa ki benim öyle. O zaman tavsiye ederim ben innovita kullanıyorum memnunum ner gösteriyor
Sabah ben de gidecektim ama uyuyakalmışım çocuğu okula gönderdikten sonra yarın 4. Gün yine d sağlıklı sonuç verir mi acabaKızlar hormon testi yaptırdım. Değerlerim: prolaktin: 36
E2 : 7.82
Lh: 12.50
Fsh: 23.70