Yani kuzum bence de. Ben pek ihtimal vermiyorum. Bir kızın var yaşın genç nasıl hemen böyle bir tanı konabilir kiİlk başta çok üzüldüm canım. Ama daha sonra eşimle konuştum. İnanma doğal beslen gereksiz ilaç kullanma hiçbişeyin de yok hep stresten oluyor dedi. Açıkçası ben de pek inanmıyorum bu yaşta ne menopozu hem hiç bir belirtim de yok.
Cnm bncede başka Bi adet günü yine test yaptırİlk başta çok üzüldüm canım. Ama daha sonra eşimle konuştum. İnanma doğal beslen gereksiz ilaç kullanma hiçbişeyin de yok hep stresten oluyor dedi. Açıkçası ben de pek inanmıyorum bu yaşta ne menopozu hem hiç bir belirtim de yok.
30 canımCnm bncede başka Bi adet günü yine test yaptır
Yaşın kaçki
Yani adetlerim düzenli 2 tane de kimyasal gebelik geçirdim. Bilmiyorum nasıl böyle çıktıYani kuzum bence de. Ben pek ihtimal vermiyorum. Bir kızın var yaşın genç nasıl hemen böyle bir tanı konabilir ki
Kesinlikle başka doktora daha gir. Nereye gitmiştin kuzumYani adetlerim düzenli 2 tane de kimyasal gebelik geçirdim. Bilmiyorum nasıl böyle çıktı
Lütfi Kırdar a gittim canım.Kesinlikle başka doktora daha gir. Nereye gitmiştin kuzum
Başka bir yere daha git kuzum mutlakaLütfi Kırdar a gittim canım.
Son adet 26 şubat, beklenen adet 24 martBeklenen adet tarihi be son adet tarihi canım
Canim merhaba senin bir kac yazini gordum acikcasi uzuldum bak sana tavsiye ediyorum eger kartal pendik civarinda oturuyorsan avicanne umut hastanesi kadın dogum uzmani birsen hanıma git dunya tatlisi bir kadin enerjisi motivasyonu bi git dene bana dua ediceksinEvet canım yarın 3.günü zar zor denk getirmeye çalıştım. Valla 2 kez gittim. Hem devlet hem özel hiç umursamadılar. Kimyasal gebelik, gebelik bile değil kafana takma boşver falan dediler. Onlar için konuşmak kolay zaten. Sayenizde burda bişeyler öğreniyorum da çabalıyorum biraz.
Çok sağol canım evet biliyorum o hastaneyi kesin görünecem oraya da teşekkür ederim. Dua edin lütfen banaCanim merhaba senin bir kac yazini gordum acikcasi uzuldum bak sana tavsiye ediyorum eger kartal pendik civarinda oturuyorsan avicanne umut hastanesi kadın dogum uzmani birsen hanıma git dunya tatlisi bir kadin enerjisi motivasyonu bi git dene bana dua ediceksin
Mutlaka tercihini birsen hanımdan yana kullan asiri memnun kalicaksinÇok sağol canım evet biliyorum o hastaneyi kesin görünecem oraya da teşekkür ederim. Dua edin lütfen bana
Fıstık diyet programı verecekti sana verdiler miValla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma165 boy 78 kiloyum yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek seninle paylaşırım
5-6 saati buluyor sabahtan verirsen öğleden sonra çıkar canmMerhaba kızlar günaydın devlet hastanesi nde Amh testi ne kadar sürede çıkıyor bilgisi olan veya yaptıran var mı aramızda
Arkadaşımın gazabına uğradım ve gitmedim biraz daha araştıralım dedi. Ne kadar araştıracaksak artıkk ☺Fıstık diyet programı verecekti sana verdiler mi
Ben ilk evlendiğim sıralar kullanmıştım balayım adete denk geldiği için. Yaklaşık 2 ay kullandım benim adet düzenimi bozmuştu biraz canım normalde düzenli oluyordum. Ama 4,5 ay sonra düzene girdi. Ben başka yan etki yaşamadım, kilo ödem bulantı vsKızlar aranızda Yasmin kullanan olmuşmu?