Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk başta çok üzüldüm canım. Ama daha sonra eşimle konuştum. İnanma doğal beslen gereksiz ilaç kullanma hiçbişeyin de yok hep stresten oluyor dedi. Açıkçası ben de pek inanmıyorum bu yaşta ne menopozu hem hiç bir belirtim de yok.
Yani kuzum bence de. Ben pek ihtimal vermiyorum. Bir kızın var yaşın genç nasıl hemen böyle bir tanı konabilir ki

İlk başta çok üzüldüm canım. Ama daha sonra eşimle konuştum. İnanma doğal beslen gereksiz ilaç kullanma hiçbişeyin de yok hep stresten oluyor dedi. Açıkçası ben de pek inanmıyorum bu yaşta ne menopozu hem hiç bir belirtim de yok.
Cnm bncede başka Bi adet günü yine test yaptır
Yaşın kaçki

Evet canım yarın 3.günü zar zor denk getirmeye çalıştım. Valla 2 kez gittim. Hem devlet hem özel hiç umursamadılar. Kimyasal gebelik, gebelik bile değil kafana takma boşver falan dediler. Onlar için konuşmak kolay zaten. Sayenizde burda bişeyler öğreniyorum da çabalıyorum biraz.
Canim merhaba senin bir kac yazini gordum acikcasi uzuldum bak sana tavsiye ediyorum eger kartal pendik civarinda oturuyorsan avicanne umut hastanesi kadın dogum uzmani birsen hanıma git dunya tatlisi bir kadin enerjisi motivasyonu bi git dene bana dua ediceksin

Canim merhaba senin bir kac yazini gordum acikcasi uzuldum bak sana tavsiye ediyorum eger kartal pendik civarinda oturuyorsan avicanne umut hastanesi kadın dogum uzmani birsen hanıma git dunya tatlisi bir kadin enerjisi motivasyonu bi git dene bana dua ediceksin
Çok sağol canım evet biliyorum o hastaneyi kesin görünecem oraya da teşekkür ederim. Dua edin lütfen bana🤲🏻

Merhaba kızlar günaydın devlet hastanesi nde Amh testi ne kadar sürede çıkıyor bilgisi olan veya yaptıran var mı aramızda

Valla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma 😀 165 boy 78 kiloyum 😀 yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek seninle paylaşırım
Fıstık diyet programı verecekti sana verdiler mi

Gün geçmiyordu regle kalan günler inatla her gün hesaplaniyordu :). Ama bir türlü gecmiyordu

Kızlar aranızda Yasmin kullanan olmuşmu?
Ben ilk evlendiğim sıralar kullanmıştım balayım adete denk geldiği için. Yaklaşık 2 ay kullandım benim adet düzenimi bozmuştu biraz canım normalde düzenli oluyordum. Ama 4,5 ay sonra düzene girdi. Ben başka yan etki yaşamadım, kilo ödem bulantı vs

X