- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
tuvaletle kas ağrısı bende de var ama, tuvalet her zaman oluyor bende, kas ağrısıda yorgunlukdandır diye düşünüyorumSürekli tuvaletim var birde kasıklarım ağrıyor tabi me kadar belirti bilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuvaletle kas ağrısı bende de var ama, tuvalet her zaman oluyor bende, kas ağrısıda yorgunlukdandır diye düşünüyorumSürekli tuvaletim var birde kasıklarım ağrıyor tabi me kadar belirti bilemem
İnşallah bacım inşallahKızlar sahur hazırlamaya kalktım adım attıkça sol kasığım gerilme gibi birşey oldu ağrı girdi küçük adımlar atabildim sadece, ve şuan sol kasığım 2 kez atıyor duruyor inşallah bebiştir ya
De bacım de güzel şeyler deee
Test mi yaptın yineeee
İki gebelik testi daha yaptım ikişer saat arayla falan üç testte de hep aynı şekilde hayalet koyuluk vardı gölge gibi. Sonra yatacakken aklıma geldi bu hep oluyorsa herşeyde yani o boya çizgisi gölgesiyse dedim. Su ile bir test yaptım çalışıyor çizgisi belirdi ama diğer t çizgisi gölge bile olmadı hani beyazlık içinde boya çizgileri vardır ya o bile dümdüz oldu. Sonra dayanamadım eşime gösterdim testleri iki testte hayaleti gördü testleri açtım bide öyle daha net oldular... Kafamda tilkiler dolandı yine dedim Bi test sen yap ikna oldu neyse yaptık onda da hayalet çıkmadı dümdüz bembeyaz oldu benimkiler de gölge varDe bacım de güzel şeyler deee
Eymenin annesine cevapla yaptım anlattımTest mi yaptın yineeee
Eymenin annesine cevapla yaptım anlattım
Elhamdülillahi rabbilalemin güzel bir haber Allah razı olsun ve hep böyle güzel haberler alalım inşallah. Rabbim bu güzel günde bu güzel kardeşlerim ve bana da sağlıklı Salih veya Saliha evlatlar ver. Çok mutlu oldum canım bat ne zaman diİki gebelik testi daha yaptım ikişer saat arayla falan üç testte de hep aynı şekilde hayalet koyuluk vardı gölge gibi. Sonra yatacakken aklıma geldi bu hep oluyorsa herşeyde yani o boya çizgisi gölgesiyse dedim. Su ile bir test yaptım çalışıyor çizgisi belirdi ama diğer t çizgisi gölge bile olmadı hani beyazlık içinde boya çizgileri vardır ya o bile dümdüz oldu. Sonra dayanamadım eşime gösterdim testleri iki testte hayaleti gördü testleri açtım bide öyle daha net oldular... Kafamda tilkiler dolandı yine dedim Bi test sen yap ikna oldu neyse yaptık onda da hayalet çıkmadı dümdüz bembeyaz oldu benimkiler de gölge var
Amin amin amin Allah razı olsun ne kader güzel içten bir dua ettin böyle maşallah bu geceyi saymazsak beş gün kaldı her gün Bi test yapacağım bakalım koyulaşacak mı bat zamanı tahlile gitmeyi düşünüyorumElhamdülillahi rabbilalemin güzel bir haber Allah razı olsun ve hep böyle güzel haberler alalım inşallah. Rabbim bu güzel günde bu güzel kardeşlerim ve bana da sağlıklı Salih veya Saliha evlatlar ver. Çok mutlu oldum canım bat ne zaman di
Ay inşallah, oldu diyelim ama 2 gün beklemelisin ki pembe çıksın betan artsınİki gebelik testi daha yaptım ikişer saat arayla falan üç testte de hep aynı şekilde hayalet koyuluk vardı gölge gibi. Sonra yatacakken aklıma geldi bu hep oluyorsa herşeyde yani o boya çizgisi gölgesiyse dedim. Su ile bir test yaptım çalışıyor çizgisi belirdi ama diğer t çizgisi gölge bile olmadı hani beyazlık içinde boya çizgileri vardır ya o bile dümdüz oldu. Sonra dayanamadım eşime gösterdim testleri iki testte hayaleti gördü testleri açtım bide öyle daha net oldular... Kafamda tilkiler dolandı yine dedim Bi test sen yap ikna oldu neyse yaptık onda da hayalet çıkmadı dümdüz bembeyaz oldu benimkiler de gölge var
Bende bu test manyaklığı varken iki günü kim bekleyecek kiAy inşallah, oldu diyelim ama 2 gün beklemelisin ki pembe çıksın betan artsın
Benim bata 9 gün var dört gün sonra yapacam Allah'ın izniyleBende bu test manyaklığı varken iki günü kim bekleyecek ki
Allahım inşallah doldurur kucağını tez vakitte seninde benimde bekleyen herkesin inşallahBenim bata 9 gün var dört gün sonra yapacam Allah'ın izniyle
Amin senin de inşallah sağlıkla devam eder gebeliğinAllahım inşallah doldurur kucağını tez vakitte seninde benimde bekleyen herkesin inşallah
Amin senin de inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin
Canan uyanmali hemen oraya bir gebe emoji si lazımAllahım inşallah doldurur kucağını tez vakitte seninde benimde bekleyen herkesin inşallah
Koyulaşmadan emin olamıyorum gebe miyim benAmin senin de inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin
Nisan ayının ilk gebesi Bi önceki aydan belli olan olarak tarihe geçicem inşallahCanan uyanmali hemen oraya bir gebe emoji si lazım