- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Vsrikosel den kaynaklı sperm yavaşlığı da oluyormuş sperm sayısı da düşüyormuş sperm kalitesini ve sayısını arttırmak için Çakşır kökü suyu deve dikeni ve gseng verdiCiddi misin peki ne kullanması gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vsrikosel den kaynaklı sperm yavaşlığı da oluyormuş sperm sayısı da düşüyormuş sperm kalitesini ve sayısını arttırmak için Çakşır kökü suyu deve dikeni ve gseng verdiCiddi misin peki ne kullanması gerekiyor
Ederim zate bu ay oldu oldu olmadı mi pes edecezSende bana eşlik edersin
Eşim zorlamayalım olmuyor demiştiEderim zate bu ay oldu oldu olmadı mi pes edecez
Öyle olucak gerçektenEderim zate bu ay oldu oldu olmadı mi pes edecez
Benim hiç çocuğum olmadığı için bizimki pes etmezEşim zorlamayalım olmuyor demişti
Yok geçmiyor gaz yetmez gibi mide hassasiyeti varBende de vardı geçti çok şükür
Hmm ekledim yanlış anlama diye kendim için dedim cnm onuÖyle olucak gerçekten
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz sat 15 Mart bat 10 nisanTabikide yarın tablo oluşturacağım..
Bizim 3 tane var cnm normalde etmezde çok uzun sürer diye ondanBenim hiç çocuğum olmadığı için bizimki pes etmez
Ay maşallah subhanallahBizim 3 tane var cnm normalde etmezde çok uzun sürer diye ondan
Teşekkür ederim biz de alalım bakalımVsrikosel den kaynaklı sperm yavaşlığı da oluyormuş sperm sayısı da düşüyormuş sperm kalitesini ve sayısını arttırmak için Çakşır kökü suyu deve dikeni ve gseng verdi
Testin fotoğrafını kuzenime attım oda gördü diyor aynı şeyi yaşıyorsun kimyasal gebeliğimi de ilk onunla böyle öğrenmiştimBağışıklık düşermiş hamilelikte ay hadi güzel haberle gelelim
Şifa olsun inşallahTeşekkür ederim biz de alalım bakalım
Ben de yarın regl bekliyorum dediğin gibi regl etkileri başlıyorKızlar selam, bende sorayım size dedim, reglim yarın ve regl belirtilerini yaşıyorum karın ağrım var, göğüsler davul dokunamıyorum, akintim çok sulu ve fazla regl olmak için her şey tamam iki gün önce kaset test yaptım kocaman negatif. Sizce umutlanmali miyim ? Bu ay çatlatma iğnesi kullanmistim
Amiin canım . Sana da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallahHayırlısıyla bu nisanda alalım güzel haberleri inşallah canım
Bu sefer sağlıklı olur inşallahTestin fotoğrafını kuzenime attım oda gördü diyor aynı şeyi yaşıyorsun kimyasal gebeliğimi de ilk onunla böyle öğrenmiştim
Canım şimdi gördüm mesajınıKamerayı karartıp çeksene bide
Canım ben totem yaptım o emoji ondanAmiin canım . Sana da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Aslında en doğrusuBen artık kimseye bahsetmiyorum
Aynı benimki gibi bu çok hafif karartı varCanım şimdi gördüm mesajını