Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 12 li aldım caktirmayin eşime şimdi söyledim sahuru birakacakken güldüm yemeye devam etti
Hahahah 😂😂 adamın boğazına dizdin yemekleri 🤭 benimki çoktan biliyor, aldığımda dedim başladın yine para saçmaya Bırak karnın çıkmaya başlayınca anlarız dedi 🙄

Hahahah 😂😂 adamın boğazına dizdin yemekleri 🤭 benimki çoktan biliyor, aldığımda dedim başladın yine para saçmaya Bırak karnın çıkmaya başlayınca anlarız dedi 🙄
Allah'ım benimkine kalsa takma olacak la arkadaşım olmuyor iki yıldır e diyor şen çok takıyorsun. Dedim fabrika da sıkıntı var dostum ne takmayacam

Allah'ım benimkine kalsa takma olacak la arkadaşım olmuyor iki yıldır e diyor şen çok takıyorsun. Dedim fabrika da sıkıntı var dostum ne takmayacam
🤭 Banada evlendiğimde sen istemedin diyor onda da problem yok bende de ama olmuyor 🥺

Ayyy benimki de kan tahlili görmeden inanmoıpt kaset testlere inanmıyormuş 🤣

Kizlar benide yazin buraya ben ilk defa birhafta adet gecikmesinyasadim doktora gittim adet soktrucu verdi kullandm ilac bittgi gun adet oldum sukur oyuzden adet gunum 23 mart eger bi deisiklik olmasa 24 nisan dyelim benide ekleyin insaAllah bu ay hayirla gelir hepimize

Namaz kılamıyorum korkudan 🥺
Hayır kardeşim kesinlikle aklında olsun namazın kılmama gibi bir lüksü müz Yok. Emin ol o güzel hareketler bebeğimizin yerleşme sine de yardımcı olacaktır ve en önemlisi senin gönlünü ferah tutnana yardımcı olur. Bak ben çatlama günü rükû da kramp girdi kasigima yavaş yavaş doğruldum hemen geçti. Tevekkül et rabbim nasip etmişse her türlü olacak ama farzları kaçırma

Hayır kardeşim kesinlikle aklında olsun namazın kılmama gibi bir lüksü müz Yok. Emin ol o güzel hareketler bebeğimizin yerleşme sine de yardımcı olacaktır ve en önemlisi senin gönlünü ferah tutnana yardımcı olur. Bak ben çatlama günü rükû da kramp girdi kasigima yavaş yavaş doğruldum hemen geçti. Tevekkül et rabbim nasip etmişse her türlü olacak ama farzları kaçırma
Yok yok yanlış anladın birşey olur bebeğe diye değil seneler önce bana namaz kılarken uğradılar hastalandım hasta gezdim Bi süre yattım ayaklanınca yine namaza başladım ve daha namaza durmadan önce hastalandım inatla devam ettim kıldım ama Bi kılamadım.. Sonra tesbih çektim dualar ettim ama düzelmedim aksine Bi cuma cuma suresini okurken oldu yine... Ve şimdi namaz her kılmak istediğim çarpıntım başlıyor titremeye başlıyorum..

Yok yok yanlış anladın birşey olur bebeğe diye değil seneler önce bana namaz kılarken uğradılar hastalandım hasta gezdim Bi süre yattım ayaklanınca yine namaza başladım ve daha namaza durmadan önce hastalandım inatla devam ettim kıldım ama Bi kılamadım.. Sonra tesbih çektim dualar ettim ama düzelmedim aksine Bi cuma cuma suresini okurken oldu yine... Ve şimdi namaz her kılmak istediğim çarpıntım başlıyor titremeye başlıyorum..
Anladım kardeşim. Şimdi şöyle Allah in ayetleri herşey e şifa bunu unutma hacı hoca muska düşünme bende de vesvese oluyor. Şimdi bir nas oku bir tane daha oku okuyabildigin kadar illa kalk kıl demiyorum ama bunlara mahal verme ayetle sen karşı cik o vesvese lere ve varlıklara. Nas ama mealini de oku ve hisset

Anladım kardeşim. Şimdi şöyle Allah in ayetleri herşey e şifa bunu unutma hacı hoca muska düşünme bende de vesvese oluyor. Şimdi bir nas oku bir tane daha oku okuyabildigin kadar illa kalk kıl demiyorum ama bunlara mahal verme ayetle sen karşı cik o vesvese lere ve varlıklara. Nas ama mealini de oku ve hisset
Zamanla dua okumaya başladım ilk başlarda duaları da okuyamıyordum ama ayetleri okuyabilmekten ileri gidemiyorum bak şuan bile sadece bahsetmek bile aynı etkiyi başlatıyor. Hiç kimseye gitmedim hep dualarla ilerledim gelebildiğim nokta bu en fazla sureleri okuyorum 😑😑

Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla
قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِۙ
De ki: “İnsanların Rabbine sığınırım.”
(114/Nâs Suresi, 1)
مَلِكِ النَّاسِۙ
“İnsanların Meliki’ne.”
(114/Nâs Suresi, 2)
اِلٰهِ النَّاسِۙ
“İnsanların ilahına.”
(114/Nâs Suresi, 3)
مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِۙ
“Çokça vesvese veren ve (Allah anıldığında) gizlenen (İblis’in) şerrinden.”
(114/Nâs Suresi, 4)
اَلَّذ۪ي يُوَسْوِسُ ف۪ي صُدُورِ النَّاسِۙ
“Ki o, insanların göğüslerine vesvese verip durur.”
(114/Nâs Suresi, 5)
مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ
“Cinlerden ve insanlardan olan.”
(114/Nâs Suresi, 6)

Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla
قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِۙ
De ki: “İnsanların Rabbine sığınırım.”
(114/Nâs Suresi, 1)
مَلِكِ النَّاسِۙ
“İnsanların Meliki’ne.”
(114/Nâs Suresi, 2)
اِلٰهِ النَّاسِۙ
“İnsanların ilahına.”
(114/Nâs Suresi, 3)
مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِۙ
“Çokça vesvese veren ve (Allah anıldığında) gizlenen (İblis’in) şerrinden.”
(114/Nâs Suresi, 4)
اَلَّذ۪ي يُوَسْوِسُ ف۪ي صُدُورِ النَّاسِۙ
“Ki o, insanların göğüslerine vesvese verip durur.”
(114/Nâs Suresi, 5)
مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ
“Cinlerden ve insanlardan olan.”
(114/Nâs Suresi, 6)
Allah razı olsun kardeşim okumama vesile oldun 🥰 amin 🤲

Zamanla dua okumaya başladım ilk başlarda duaları da okuyamıyordum ama ayetleri okuyabilmekten ileri gidemiyorum bak şuan bile sadece bahsetmek bile aynı etkiyi başlatıyor. Hiç kimseye gitmedim hep dualarla ilerledim gelebildiğim nokta bu en fazla sureleri okuyorum 😑😑
Vallahi tek ilaç Rahmân in kelamı... Muska yazmaya karşıyım. Dine sonra dan eklenmiş. Bak mesela doktor a gidiyoruz doktor bana ilaç yazıyor reçeteyi alıp yakama iliştiriyorum sence o şifa verir mi bana hayır. Doktor rahman olan Rabbimiz şifa ayetler oku ve hisset. Kötü oluyorsan kapat konuyu. Senin için çok dua edeceğim Allah a emanet ol

Vallahi tek ilaç Rahmân in kelamı... Muska yazmaya karşıyım. Dine sonra dan eklenmiş. Bak mesela doktor a gidiyoruz doktor bana ilaç yazıyor reçeteyi alıp yakama iliştiriyorum sence o şifa verir mi bana hayır. Doktor rahman olan Rabbimiz şifa ayetler oku ve hisset. Kötü oluyorsan kapat konuyu. Senin için çok dua edeceğim Allah a emanet ol
Tamamen sana katılıyorum... Eve yazıp asmak yerine mesela YouTube dan sureleri açıyorum ses dinletiyorum eve kendime saatlerce o bile çok iyi geliyor ev aydınlanıyor 🥰

X