2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transfere yarım saat kala su içmeye başladım hemşire öyle demişti 1,5 lt içtim ama sıkışmadım . Ultrasonla baktılar yeterli değil dediler mesaneyi doldurdular transferden 15-20 dk sonra süngü verdiler

Ben sabah ilaclarla su icmistm hat da evden cikmadan 3 defa lavaboyada giittm .Yolda hic su icmedim gidene kadar sıkıştım zaten cok rahat gecti kesinlikle fazla icme ben ilk transferm de cok icmistim perisan oldum.Bu cok iyi gecti biraz sıkısıklık yetiyor.Islem den sonra da 1 saat lavaboya kalkmadan yatabildm cok sıkısmadgm icin

O ozdenkocak88 RABIS 2018 ve diğer hamile olan kızlar. Telefonunuza uygulama indirdiniz mi? Kaç haftalık görünüyor bebişler? Benim 4+3 görünüyor adet tarihine göre, transfere göre de 4+4
AA benim hiç öyle şeylerden haberim yok uygulamanın adı nedir bende indireyim ben salı günü yani ayın 18 inde kese görmeye gidecektim orada soracak tım söylediğin iyi oldu

AA benim hiç öyle şeylerden haberim yok uygulamanın adı nedir bende indireyim ben salı günü yani ayın 18 inde kese görmeye gidecektim orada soracak tım söylediğin iyi oldu
Ben hamilelik+ indirdim, hamile takip yzınca bir sürü uygulama çıkıyor, ordan bakabilrsin canım, bide böyle animasyon gibi yapmışlar şu büyüklükte falan yazıyor.

Bende indirdim sildim değerlerim dengesiz olunca Martin 5 adet oldum 5 haftalık filandir
Canım daha fazla olması lazım sanki senin. Çünkü ben 14 martta adet oldum benim 4+3 görünüyor. Şimdi baktım da adet tarihine göre 5+5 görünüyorsun

Canım bende 19unda kese görmeye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…