- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Aynen öyle canımEvet gebelikte ananas tehlikeli nasip olduktan sonra hersekilde olur nasip değilse cabalasanda mumkunati yok zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canımEvet gebelikte ananas tehlikeli nasip olduktan sonra hersekilde olur nasip değilse cabalasanda mumkunati yok zaten
Evet o sıraya kadar kulannan varYok gebelik öncesi demek istedim yani transfer öncesi yiyorlardı.
Ananas hakkin da bi iyi bi değil diyorlar.Ama hemsire bugun bana da ye dediYok anaas gebelik sirasi tehlikeli mis ne kadar doğruysa aman sen yemedin ben yedim öyle de böyle de. Pozitif ama kabak çekirdeği çok tükettim o kadar
Transfer kadar evet sonrasi tehlikeli diyorlar ben hiç yemedimAnanas hakkin da bi iyi bi değil diyorlar.Ama hemsire bugun bana da ye dedi
Bugün transferim oldu transfer den sonra dedi ye diyeTransfer kadar evet sonrasi tehlikeli diyorlar ben hiç yemedim
Havuc suyu sıkıp İcin mutlaka. 1 su bardağı. Sabah kahvaltıda yada farketmez ama önemli. Zaten İlk 2 gun onemlı 5.gün embriyosu ıse. Tutunma acısından.Bugün transferim oldu transfer den sonra dedi ye diye
Sen bilirsin canımBugün transferim oldu transfer den sonra dedi ye diye
3.gün canımHavuc suyu sıkıp İcin mutlaka. 1 su bardağı. Sabah kahvaltıda yada farketmez ama önemli. Zaten İlk 2 gun onemlı 5.gün embriyosu ıse. Tutunma acısından.
Yemem ben de yaa korktum zatenn sanki her zaman ananasmi yiyodum eksik kalsinSen bilirsin canım
He vallah bende öyle avakado çok istiyorum ama hiç yemedim eşimde sanki hergun yiyorsun da. Öyle. Bir istiyor sun dediYemem ben de yaa korktum zatenn sanki her zaman ananasmi yiyodum eksik kalsin
Hahahavakado da iyi diyorlar yemek lazımHe vallah bende öyle avakado çok istiyorum ama hiç yemedim eşimde sanki hergun yiyorsun da. Öyle. Bir istiyor sun dedi
Aynen transfer başında aldım ama yiyemedim inşallah güzel haber alırsın zamanı gelinceHahahavakado da iyi diyorlar yemek lazım
Hayırlı olsun tedavin inşallah canım tarihin belli olunca haber etCumartesi belli olacak. Carsambaya kadar yumurtalar toplanacak ancak transfer rahmin duvar kalinligina gore belirlenecek. Hayirlisi neyse o olsun ama beni de yazabilirsiniz. Icimde inanilmaz bir cosku var. Ilk denememiz olacak. Ilk ignelerde 3 yumurtam gelisti ve biraktik. Regli gordukten sonra tekrar basladik
Ve durumlar iyiydi. Cumartesi net belli olacak. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun tedavin inşallah canım tarihin belli olunca haber et
Ben daha transfer olmadım bilgim yok fakat hastaneye gittiginjzde tüketin suyu direk almıyorlar bekleme süresinde içtiğiniz şu yeterli olur diye düşünüyorumBenim de transferime 1,5 gün kaldı çok heyecanlıyım, transfer günü ne kadar su içtiniz acaba? Çok sıkışık olmak istemiyorum rahat uzatabilmek için gebelik aşısı yaptırdığımda Dr çok sıkışık olmuşsunuz, transfer günü bu eziyeti yapmayın kendinize dedi.. o gün 500 ml içmiştim, demek ki 300 ml gibi bişi içsem yeter herhalde… Sizler ne kadar içmiştiniz ve ne zaman?
Teşekkürler öyle düşündüm ben de rahat olmak önemliBen daha transfer olmadım bilgim yok fakat hastaneye gittiginjzde tüketin suyu direk almıyorlar bekleme süresinde içtiğiniz şu yeterli olur diye düşünüyorum
Aynen canim fazla içmek sıkıntı az oldugunda en azından takviye yaptirirlarTeşekkürler öyle düşündüm ben de rahat olmak önemli