2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transfere yarım saat kala su içmeye başladım hemşire öyle demişti 1,5 lt içtim ama sıkışmadım . Ultrasonla baktılar yeterli değil dediler mesaneyi doldurdular transferden 15-20 dk sonra süngü verdiler
Size bravo, o kadar asla dayanamam o kadar içip ben orda 300-500 ml arası içerim en iyisi, az olursa ekletirler

Aynı sizin gibi yapcam hihihi ayy hadi bakalım hayırlısı

Tamam. Şimdi yudum yudum, azar azar içiyorum. Bir saat sonra transfer olacak. Şu ana kadar 500ml kadar içtim. Şimdiden sıkıştım

Tamam. Şimdi yudum yudum, azar azar içiyorum. Bir saat sonra transfer olacak. Şu ana kadar 500ml kadar içtim. Şimdiden sıkıştım
Ben aslında az sıkışmıştım ama benden önce birini aldılar transfer için onu beklerken daha da sıkışmıştım

Pozitifi gordun mu kuzum cok şükür hayırlı olsun bebiş ben bayramdan sonra kese ye mi gitsem dıyorum cok kararsızım
Gördüm canım şükürler olsun transferin 18. Gününe denk geliyor benim kese randevum. Ona göre hesaplayıp randevu alabilirsin aslında. Gerçi görünecek mi bilmiyorum. İnşallah görünür. Şuan senin kaç haftalık? Uygulama indirdin mi? Benim 4+3 görünüyor uygulamada

Uygulamam vardı onceki gebeliğimden canım adı hamilelik uygulamanın, senın kullandıgın uygulama var mı? tüp bebekle hamile kalanlar diye siteler var gebe kalma tarıhını hesaplıyo blastokist diye ya da 3. Gun diye gırıyosun sonra transfer tarıhını gırıyosun benım bugun tam 5 haftalık oluyor ya ne bılım 6. Ya da 7. Haftda gidip direk kalp duysam dıyorum cok doktor kontrolune gitmesem mi dıyorum ilk haftalardan kafam cok karısık

Senın 4+3 bugun bebiş 2mm oluyor susam tanesi kadar, benım bugun 5. Hafta 6 mm pirinç tanesi kadar cok cabuk buyuyorşar

Bende hamilelik+ indirdim. 4+3 görünüyor canım. İnternetten de baktım 1 gün farkediyor adet tarihim ile transfer tarihim arasında o yüzden çok önemsemedim adet tarihini baz aldım. Aslında bende öyle düşünmüştüm biraz geç mi gitsem diye ama ben geçen sene boş gebelik yaşamıştım onun korkusu var üstümde. O yüzden haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı doktorum gidip muayene olacağım. Bide eşim görevden dönüyor yolculuk yapmama izin verecek mi doktor diye soracağım. Sanırım küçük olduğu için bir şey demez gidebilirsin der. Yani öyle umuyorum

Aynı uygulama bendekiyle + yı yazmamışım valla bende kalbını duyamamıştım ama bebişi cok rahatsız etmim diyorum 7. Haftada direk kalp atısına giderım dıyorum keseyı goruncede bişey farketmıyo sadece kaç adet tuttugu goruluyo bilemedim kuzum ya. Yolculuk dediğin ne kadar mesafe? Transferden sonra yolculuk yaptım ben tuttu bebiş artık evde yatıyorum

İstanbuldan konyaya gideceğim işte. Ama ilk afyona gideriz. İstanbuldan afyon 4 saat falan afyondan konya 3 saat falan bir anda 7 8 saat yolculuk yapmayayım diye kaynanamlara uğrarız.

Bugün transferimin 6.günü belirti aramak istemiyorum çünkü biliyorum ki belirti olup negatif görende var olmayıp pozitifi görende. Düne kadar stres yoktu hiç uyandığımdan beri hiç bir yere sığamıyorum 3 gün var test günüme olumsuza da alıştırmıştım ama nefis işte negatif çıkarsa da üzülürüm çok biliyorum. Düne kadar bel ve kasık ağrım vardı bugün hiç bir şey yok. Kızlar benimki tek embriyo pazartesi kan ver dedi doktor normal gebelik testi yapmayı düşünmedim hiç ama içimden de yapmak isteyen sesi durduramıyorum yarın yapsam çıkar mı sizce

İstanbuldan konyaya gideceğim işte. Ama ilk afyona gideriz. İstanbuldan afyon 4 saat falan afyondan konya 3 saat falan bir anda 7 8 saat yolculuk yapmayayım diye kaynanamlara uğrarız.
Cok rahat gidersin canım ben transferden sonra tatile gittim transferın 5. Gunu ucakla geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…