Size bravo, o kadar asla dayanamam o kadar içipTransfere yarım saat kala su içmeye başladım hemşire öyle demişti 1,5 lt içtim ama sıkışmadım . Ultrasonla baktılar yeterli değil dediler mesaneyi doldurdular transferden 15-20 dk sonra süngü verdiler
İnşallah veremedim kan 2 gün üst üste olmuyormus yarın verecemAnladım canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Aynı sizin gibi yapcam hihihi ayy hadi bakalım hayırlısıBen sabah ilaclarla su icmistm hat da evden cikmadan 3 defa lavaboyada giittm .Yolda hic su icmedim gidene kadar sıkıştım zatencok rahat gecti kesinlikle fazla icme ben ilk transferm de cok icmistim perisan oldum.Bu cok iyi gecti biraz sıkısıklık yetiyor.Islem den sonra da 1 saat lavaboya kalkmadan yatabildm cok sıkısmadgm icin
Bize de haber ver insaAllah çok güzel geçerAynı sizin gibi yapcam hihihi ayy hadi bakalım hayırlısı
Tamam. Şimdi yudum yudum, azar azar içiyorum. Bir saat sonra transfer olacak. Şu ana kadar 500ml kadar içtim. Şimdiden sıkıştımHayırlı olsun İnşaAllah canım. Aşırı su içme. Sıkışık ol sıkışık ol diyorlar. Transfer sonrası tuvalete gitme ihtiyacı oluyor. Ben 1 litre içtim. Transfer sonrası hemen beze yaptırdılar sıkışık bekleme diye
Ben aslında az sıkışmıştım ama benden önce birini aldılar transfer için onu beklerken daha da sıkışmıştımTamam. Şimdi yudum yudum, azar azar içiyorum. Bir saat sonra transfer olacak. Şu ana kadar 500ml kadar içtim. Şimdiden sıkıştım
Dış gebelik tesisi koydu pazartesi günü kan verilcek öyle cagiracakAnladım canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlı olsun canım benim. İnşallah yakın zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsınDış gebelik tesisi koydu pazartesi günü kan verilcek öyle cagiracak
Hakkınız da hayırlısı olsun canım benim..Dış gebelik tesisi koydu pazartesi günü kan verilcek öyle cagiracak
Hadi çok çok güzel olsunBirazdan hastaneye gideceğim transfer için. Gece heyecandan uyuyamadım.
Pozitifi gordun mu kuzum cok şükür hayırlı olsun bebişCanım bende 19unda kese görmeye gideceğim
Gördüm canım şükürler olsunPozitifi gordun mu kuzum cok şükür hayırlı olsun bebişben bayramdan sonra kese ye mi gitsem dıyorum cok kararsızım
Uygulamam vardı onceki gebeliğimden canım adı hamilelik uygulamanın, senın kullandıgın uygulama var mı? tüp bebekle hamile kalanlar diye siteler var gebe kalma tarıhını hesaplıyo blastokist diye ya da 3. Gun diye gırıyosun sonra transfer tarıhını gırıyosun benım bugun tam 5 haftalık oluyorGördüm canım şükürler olsuntransferin 18. Gününe denk geliyor benim kese randevum. Ona göre hesaplayıp randevu alabilirsin aslında. Gerçi görünecek mi bilmiyorum. İnşallah görünür. Şuan senin kaç haftalık? Uygulama indirdin mi? Benim 4+3 görünüyor uygulamada
Senın 4+3 bugun bebiş 2mm oluyor susam tanesi kadar, benım bugun 5. Hafta 6 mm pirinç tanesi kadar cok cabuk buyuyorşarGördüm canım şükürler olsuntransferin 18. Gününe denk geliyor benim kese randevum. Ona göre hesaplayıp randevu alabilirsin aslında. Gerçi görünecek mi bilmiyorum. İnşallah görünür. Şuan senin kaç haftalık? Uygulama indirdin mi? Benim 4+3 görünüyor uygulamada
Bende hamilelik+ indirdim. 4+3 görünüyor canım. İnternetten de baktım 1 gün farkediyor adet tarihim ile transfer tarihim arasında o yüzden çok önemsemedim adet tarihini baz aldım. Aslında bende öyle düşünmüştüm biraz geç mi gitsem diye ama ben geçen sene boş gebelik yaşamıştım onun korkusu var üstümde. O yüzden haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı doktorum gidip muayene olacağım. Bide eşim görevden dönüyor yolculuk yapmama izin verecek mi doktor diye soracağım. Sanırım küçük olduğu için bir şey demez gidebilirsin der. Yani öyle umuyorumUygulamam vardı onceki gebeliğimden canım adı hamilelik uygulamanın, senın kullandıgın uygulama var mı? tüp bebekle hamile kalanlar diye siteler var gebe kalma tarıhını hesaplıyo blastokist diye ya da 3. Gun diye gırıyosun sonra transfer tarıhını gırıyosun benım bugun tam 5 haftalık oluyorya ne bılım 6. Ya da 7. Haftda gidip direk kalp duysam dıyorum cok doktor kontrolune gitmesem mi dıyorum ilk haftalardan kafam cok karısık
Aynı uygulama bendekiyle + yı yazmamışımBende hamilelik+ indirdim. 4+3 görünüyor canım. İnternetten de baktım 1 gün farkediyor adet tarihim ile transfer tarihim arasında o yüzden çok önemsemedim adet tarihini baz aldım. Aslında bende öyle düşünmüştüm biraz geç mi gitsem diye ama ben geçen sene boş gebelik yaşamıştım onun korkusu var üstümde. O yüzden haftaya çarşamba kese görmeye çağırdı doktorum gidip muayene olacağım. Bide eşim görevden dönüyor yolculuk yapmama izin verecek mi doktor diye soracağım. Sanırım küçük olduğu için bir şey demez gidebilirsin der. Yani öyle umuyorum
İstanbuldan konyaya gideceğim işte. Ama ilk afyona gideriz. İstanbuldan afyon 4 saat falan afyondan konya 3 saat falan bir anda 7 8 saat yolculuk yapmayayım diye kaynanamlara uğrarız.Aynı uygulama bendekiyle + yı yazmamışımvalla bende kalbını duyamamıştım ama bebişi cok rahatsız etmim diyorum 7. Haftada direk kalp atısına giderım dıyorum keseyı goruncede bişey farketmıyo sadece kaç adet tuttugu goruluyo bilemedim kuzum ya. Yolculuk dediğin ne kadar mesafe? Transferden sonra yolculuk yaptım ben tuttu bebiş artık evde yatıyorum
Cok rahat gidersin canım ben transferden sonra tatile gittim transferın 5. Gunu ucakla geldimİstanbuldan konyaya gideceğim işte. Ama ilk afyona gideriz. İstanbuldan afyon 4 saat falan afyondan konya 3 saat falan bir anda 7 8 saat yolculuk yapmayayım diye kaynanamlara uğrarız.
Bende öyle düşünüyorum canım. İnşallah bir sıkıntı çıkmazCok rahat gidersin canım ben transferden sonra tatile gittim transferın 5. Gunu ucakla geldim