Evettt sabirlaaa gelecekler anneleriiHayırlısı olsun canım napalım onların bu dünyada nasipleri yokmuş demek ki ama iyi olucam yelkenleri suya indirmek yok
Çarşamba kontrolüm var canimm doktor gersey normal olursa bayramdan sonraki hafta transfer olur demisti heyecanla kontrolü bekliyorundamlakcbs sen napıyorsun canım? Bugün adetim kaçıncı günü? Ne zaman gideceksin kontrole?
Aa az kaldı çok iyiÇarşamba kontrolüm var canimm doktor gersey normal olursa bayramdan sonraki hafta transfer olur demisti heyecanla kontrolü bekliyorun
Çok sukurrAa az kaldı çok iyi
Bugün kaçıncı günü adetin? 18 19 20 gibi transfer yapılıyor ona göre bir fikir olulur kafandaÇok sukurraylardan haftalara indik beklerken zor geliyor da hastane yolundayken ne çabuk geçmiş zaman diyo insan
Adetin 2. Günü gittim 13.gunde cagirdiina goreeeeeBugün kaçıncı günü adetin? 18 19 20 gibi transfer yapılıyor ona göre bir fikir olulur kafandabide 12. Günü gidecek misin kontrole? Benim test tarihim geçti ya rahatladım. Keseyi kalp atışını duysam daha da rahatlayacağım
Allah razı olsun kuzum guzel dualarin icinRabbim hepinizin yardımcısı olsun sizlere bol bol dua ettim inşallah hepiniz evlat sahibi olursunuz ben tüp bebekli değilim bu çok büyük bir nimetmiş aynı zamanda tüp yapabilenlerde yapamayanlara göre büyük bir nimet içersindedir Allah hepinizin acılarını dindirsin unuttursunünşallah
Ben sen transfer olmadan senin hamile olacağını düşünüyorumAdetin 2. Günü gittim 13.gunde cagirdiina goreeeeeişte bayramdan sonraki salı çarşamba gibi olur tahminennnn. Seninle ben de rahatladım ama içimden hamile diyodum ben heppp onları da duyucaz insallahhhhhhhh
Hiç sorma etrafımdaki herkes ikiz olarak gördü beni geçenlerde kendim de gördüm rüyamda ama bilmiyorum notrum o kadar uzakmjs zormus gibi ki hayal bile kuramıyorumBen sen transfer olmadan senin hamile olacağını düşünüyorum
Ben ilk gece ikiz olduğunu görmüştümHiç sorma etrafımdaki herkes ikiz olarak gördü beni geçenlerde kendim de gördüm rüyamda ama bilmiyorum notrum o kadar uzakmjs zormus gibi ki hayal bile kuramıyorum
Tüp bebek diyince herkesin aklına ikiz geliyor genel olarak ya bilinç altına yerleşiyor herhlade sağlıkla sihatle 1 tane olsun da önce sonrasi Allah kerimBen ilk gece ikiz olduğunu görmüştümbide hani böyle ateş ölçerler var ya kol altından ölçülen onun gibi idrar testi var yapıyorum. 4000 çıkıyordu dbdbdb oha ikizim olacak falan diyordum
Ben tek transfer beklerken çift transfer oluncaTüp bebek diyince herkesin aklına ikiz geliyor genel olarak ya bilinç altına yerleşiyor herhlade sağlıkla sihatle 1 tane olsun da önce sonrasi Allah kerim
Ay korkma korkmaaaa gelsin yeter ki nasibiyle sabrıyla gelirrrrBen tek transfer beklerken çift transfer oluncabide ikiz korkutuyor beni
İnşallah canım benimAy korkma korkmaaaa gelsin yeter ki nasibiyle sabrıyla gelirrrr
Yok anaas gebelik sirasi tehlikeli mis ne kadar doğruysa aman sen yemedin ben yedim öyle de böyle de. Pozitif ama kabak çekirdeği çok tükettim o kadarAnanas da işe yarıyor diyorlar o zaman ananas ye o daha güzel yada suyunu iç
Evet gebelikte ananas tehlikeli nasip olduktan sonra hersekilde olur nasip değilse cabalasanda mumkunati yok zatenYok anaas gebelik sirasi tehlikeli mis ne kadar doğruysa aman sen yemedin ben yedim öyle de böyle de. Pozitif ama kabak çekirdeği çok tükettim o kadar
Yok gebelik öncesi demek istedim yani transfer öncesi yiyorlardı.Yok anaas gebelik sirasi tehlikeli mis ne kadar doğruysa aman sen yemedin ben yedim öyle de böyle de. Pozitif ama kabak çekirdeği çok tükettim o kadar