2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Zaten 6. Gunden sonra stres başlıyo canım

Ya ben de amigurumi bebekler falan örüyorumm.Bir sıkıntı olurmu ki örsem yaa yavas yavas en azindan vakit geçer yatmakdan sıkıldım

Bence yapmayın ya… bisi çıkmazsa üzülüp kendinizi strese sokarsiniz halbuki belki pozitif olacağı yerde boşuna üzülmüş olursunuz vs…. Bence gününü bekleyin, ben de kesin günümü bekliicem tabi yine de siz bilirsiniz

Bugün 8. Günüm benide 6. Günden itibaren bir sıkıntı stres sardı ilk günler daha kolay geçiyordu yaklaştıkça sanırım daha stres oluyor insan evde duramadım ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluştum kendimi tek bulduğumda düşünmeye başlıyorum hemen.

Kızlar türk kahvesi falan içiyor musunuz? Ben günde bir fincan içiyorum. Kahvaltı sonrası canım istiyor

Merhaba. Benim 8. Nisan da transfer oldu. 3. Gün embriyosu. Bugün 7 gün oldu ben dayanamayıp test yaptım. Keşke yapmasaydım

Eklentiler

• 4BB72B29-7256-445E-A5E5-31FD48ED6C36.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 48
Benim de aynı. Stres bugün başladı. Dün gece bel ağrısı kasık ağrısı oldu. Ve miğdem yanıyor Şuan da bile. Sabah test yaptım bilmiyorum. Sanki silik bi çizgi daha vardı

Evet aslında hiç aklımda yoktu yapmak. Bu testi resmen evde buldum. Kalmış öncelerden tarih de geçmemişken dayanamadım yaptım ama sanki silik çok az bi çizgi gibi var ama bilmiyorum
Evet şu an baktım var gibi. Ama yinede erken yapmışsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…