- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Zaten 6. Gunden sonra stres başlıyo canımBugün transferimin 6.günü belirti aramak istemiyorum çünkü biliyorum ki belirti olup negatif görende var olmayıp pozitifi görende. Düne kadar stres yoktu hiç uyandığımdan beri hiç bir yere sığamıyorum 3 gün var test günüme olumsuza da alıştırmıştım ama nefis işte negatif çıkarsa da üzülürüm çok biliyorum. Düne kadar bel ve kasık ağrım vardı bugün hiç bir şey yok. Kızlar benimki tek embriyo pazartesi kan ver dedi doktor normal gebelik testi yapmayı düşünmedim hiç ama içimden de yapmak isteyen sesi durduramıyorum yarın yapsam çıkar mı sizce
Bebegın genetık olarak saglıklıysa kuzum onu ordan hiç bişey cıkaramaz, genetiği bozuk embrıyoyu vucut zaten dısarı atıyo düşük yaptırıyo, Allah korusunBende öyle düşünüyorum canım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz
Evet canım bugün farkettim ben de zaman geçmiyor çalıştığım haldeZaten 6. Gunden sonra stres başlıyo canım
Evet aklın orda oldugu için ama coğu gitti azı kaldı oyle düşünEvet canım bugün farkettim ben de zaman geçmiyor çalıştığım halde
Elle yaptığın bişey o. Bence güzel bi uğraş olur.Ya ben de amigurumi bebekler falan örüyorumm.Bir sıkıntı olurmu ki örsem yaa yavas yavas en azindan vakit geçer yatmakdan sıkıldım
Aynen canımElle yaptığın bişey o. Bence güzel bi uğraş olur.
Canım nasıl geçti transferin hayırlı olsun inşaAllah.Tamam. Şimdi yudum yudum, azar azar içiyorum. Bir saat sonra transfer olacak. Şu ana kadar 500ml kadar içtim. Şimdiden sıkıştım
Tabi ki yazcam hemenBize de haber ver insaAllah çok güzel geçer
Bence yapmayın ya… bisi çıkmazsa üzülüp kendinizi strese sokarsiniz halbuki belki pozitif olacağı yerde boşuna üzülmüş olursunuz vs…. Bence gününü bekleyin, ben de kesin günümü bekliicemBugün transferimin 6.günü belirti aramak istemiyorum çünkü biliyorum ki belirti olup negatif görende var olmayıp pozitifi görende. Düne kadar stres yoktu hiç uyandığımdan beri hiç bir yere sığamıyorum 3 gün var test günüme olumsuza da alıştırmıştım ama nefis işte negatif çıkarsa da üzülürüm çok biliyorum. Düne kadar bel ve kasık ağrım vardı bugün hiç bir şey yok. Kızlar benimki tek embriyo pazartesi kan ver dedi doktor normal gebelik testi yapmayı düşünmedim hiç ama içimden de yapmak isteyen sesi durduramıyorum yarın yapsam çıkar mı sizce
Bugün 8. Günüm benide 6. Günden itibaren bir sıkıntı stres sardı ilk günler daha kolay geçiyordu yaklaştıkça sanırım daha stres oluyor insan evde duramadım ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluştum kendimi tek bulduğumda düşünmeye başlıyorum hemen.Bugün transferimin 6.günü belirti aramak istemiyorum çünkü biliyorum ki belirti olup negatif görende var olmayıp pozitifi görende. Düne kadar stres yoktu hiç uyandığımdan beri hiç bir yere sığamıyorum 3 gün var test günüme olumsuza da alıştırmıştım ama nefis işte negatif çıkarsa da üzülürüm çok biliyorum. Düne kadar bel ve kasık ağrım vardı bugün hiç bir şey yok. Kızlar benimki tek embriyo pazartesi kan ver dedi doktor normal gebelik testi yapmayı düşünmedim hiç ama içimden de yapmak isteyen sesi durduramıyorum yarın yapsam çıkar mı sizce
Ben de cok severim ama bana yasak dediKızlar türk kahvesi falan içiyor musunuz? Ben günde bir fincan içiyorum. Kahvaltı sonrası canım istiyor
İnternetten baktım 1 fincan içilebilir diyorBen de cok severim ama bana yasak dedi
Kaset test yapmasaydınız bari erken gebelikte daha çok çıkabilirdiMerhaba. Benim 8. Nisan da transfer oldu. 3. Gün embriyosu. Bugün 7 gün oldu ben dayanamayıp test yaptım. Keşke yapmasaydım
Benim de aynı. Stres bugün başladı. Dün gece bel ağrısı kasık ağrısı oldu. Ve miğdem yanıyor Şuan da bile. Sabah test yaptım bilmiyorum. Sanki silik bi çizgi daha vardıBugün transferimin 6.günü belirti aramak istemiyorum çünkü biliyorum ki belirti olup negatif görende var olmayıp pozitifi görende. Düne kadar stres yoktu hiç uyandığımdan beri hiç bir yere sığamıyorum 3 gün var test günüme olumsuza da alıştırmıştım ama nefis işte negatif çıkarsa da üzülürüm çok biliyorum. Düne kadar bel ve kasık ağrım vardı bugün hiç bir şey yok. Kızlar benimki tek embriyo pazartesi kan ver dedi doktor normal gebelik testi yapmayı düşünmedim hiç ama içimden de yapmak isteyen sesi durduramıyorum yarın yapsam çıkar mı sizce
Evet aslında hiç aklımda yoktu yapmak. Bu testi resmen evde buldum. Kalmış öncelerden tarih de geçmemişken dayanamadım yaptım ama sanki silik çok az bi çizgi gibi var ama bilmiyorumKaset test yapmasaydınız bari erken gebelikte daha çok çıkabilirdi
Evet şu an baktım var gibi. Ama yinede erken yapmışsınız benceEvet aslında hiç aklımda yoktu yapmak. Bu testi resmen evde buldum. Kalmış öncelerden tarih de geçmemişken dayanamadım yaptım ama sanki silik çok az bi çizgi gibi var ama bilmiyorum
Ahhh sabırsızlık. Erken test alıcam bakalım yarın sabah birde onunla yapayım. Aslında test günüm 19 Nisan ama işte kalbe söz geçmiyorEvet şu an baktım var gibi. Ama yinede erken yapmışsınız bence