2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Cumartesi belli olacak. Carsambaya kadar yumurtalar toplanacak ancak transfer rahmin duvar kalinligina gore belirlenecek. Hayirlisi neyse o olsun ama beni de yazabilirsiniz. Icimde inanilmaz bir cosku var. Ilk denememiz olacak. Ilk ignelerde 3 yumurtam gelisti ve biraktik. Regli gordukten sonra tekrar basladik
Ve durumlar iyiydi. Cumartesi net belli olacak. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun

Hayırlı olsun tedavin inşallah canım tarihin belli olunca haber et

Benim de transferime 1,5 gün kaldı çok heyecanlıyım, transfer günü ne kadar su içtiniz acaba? Çok sıkışık olmak istemiyorum rahat uzatabilmek için gebelik aşısı yaptırdığımda Dr çok sıkışık olmuşsunuz, transfer günü bu eziyeti yapmayın kendinize dedi.. o gün 500 ml içmiştim, demek ki 300 ml gibi bişi içsem yeter herhalde… Sizler ne kadar içmiştiniz ve ne zaman?

Ben daha transfer olmadım bilgim yok fakat hastaneye gittiginjzde tüketin suyu direk almıyorlar bekleme süresinde içtiğiniz şu yeterli olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…