Merhaba, transfer sonrası boşuna 12. Gün test istenmiyo, var bir bildikleri… bu nedenle üzmeyin kendinizi, gününüzü bekleyin ve iyi düşünün benceŞuan çok kötüyüm sonuç 6.41 çıktı bebeğim benden gidiyor 7.gün için çok düşük bir sonuç bu sabah idrar da halbu ki daha çok koyulaşma vardı
benimde 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyom var ama henüz transfer olmadım, yarın kontrolüm var ona göre gün verecek doktorumSelam hanımlar. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mı?
benim 2 tane 3. gün embriyom var dondurulmuş ama kalitesi hakkında bilgi vermedilerBen tüp bebekten dolayı öyle çok araştırıdm ki nasıl emriyo dondurulur nasıl çözülür AA bb cc 12345 kodları nedir hepsini öğrendim
NegatifMavi_rella canım sonuç çık
Aa kaç çıktı? Hayırlısı olsun canım. İnşallah kavuşursun bebeğineNegatif
1.2 çıktı hep bu sonucu aldım hayatımda. Umarım değişirAa kaç çıktı? Hayırlısı olsun canım. İnşallah kavuşursun bebeğine
Doktorunuz ne dedi?1.2 çıktı hep bu sonucu aldım hayatımda. Umarım değişir
Oda beklemiyordu galiba negatif bi sonucu. 2 ay sonra tekrar deneyelim dedi peki dedimDoktorunuz ne dedi?
Var mı dondurulmuş embriyonuzOda beklemiyordu galiba negatif bi sonucu. 2 ay sonra tekrar deneyelim dedi peki dedim
Evet 12 tane emriyo var 5tane ikiz 2 tane tekti ikizlerin biri tutmadı bakalım bidahaki ay nolur sabrediyorum sadece rabbimin verdiği her şeyde hayır vardırVar mı dondurulmuş embriyonuz
Aa çok iyi ama bir çok şansınız var. Allah kucağınızı boş bırakmasınEvet 12 tane emriyo var 5tane ikiz 2 tane tekti ikizlerin biri tutmadı bakalım bidahaki ay nolur sabrediyorum sadece rabbimin verdiği her şeyde hayır vardır
Amin canım 100 kere şansımız da olsa ilkde olsa sonda olsa tutmayınca üzülüyor insan ne bileyim.Aa çok iyi ama bir çok şansınız var. Allah kucağınızı boş bırakmasın
Tabi orası öyle ama yeniden başlamak çok daha yorucu olurduAmin canım 100 kere şansımız da olsa ilkde olsa sonda olsa tutmayınca üzülüyor insan ne bileyim.
Öyle hazmetmeye çalışıyorum işte bilmiyorum rabbim bu yolda olan herkese dirayet versin olumsuz sonuç almak ve onu hazmetmek çok zorTabi orası öyle ama yeniden başlamak çok daha yorucu olurdu
Çok haksın. Allah yardımcınız olsunÖyle hazmetmeye çalışıyorum işte bilmiyorum rabbim bu yolda olan herkese dirayet versin olumsuz sonuç almak ve onu hazmetmek çok zor
Yaa canimm çok uzuldunÖyle hazmetmeye çalışıyorum işte bilmiyorum rabbim bu yolda olan herkese dirayet versin olumsuz sonuç almak ve onu hazmetmek çok zor
Hayırlısı olsun canım napalım onların bu dünyada nasipleri yokmuş demek ki ama iyi olucam yelkenleri suya indirmek yokYaa canimm çok uzuldunama umudunu kaybetme vardir rabbimjn nasip edeceği çaktı zamanu
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok haksın. Allah yardımcınız olsun