2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de transferime 1,5 gün kaldı çok heyecanlıyım, transfer günü ne kadar su içtiniz acaba? Çok sıkışık olmak istemiyorum rahat uzatabilmek için 😅 gebelik aşısı yaptırdığımda Dr çok sıkışık olmuşsunuz, transfer günü bu eziyeti yapmayın kendinize dedi.. o gün 500 ml içmiştim, demek ki 300 ml gibi bişi içsem yeter herhalde… Sizler ne kadar içmiştiniz ve ne zaman? 🌹🙏🏽
Transfere yarım saat kala su içmeye başladım hemşire öyle demişti 1,5 lt içtim ama sıkışmadım . Ultrasonla baktılar yeterli değil dediler mesaneyi doldurdular transferden 15-20 dk sonra süngü verdiler

Benim de transferime 1,5 gün kaldı çok heyecanlıyım, transfer günü ne kadar su içtiniz acaba? Çok sıkışık olmak istemiyorum rahat uzatabilmek için 😅 gebelik aşısı yaptırdığımda Dr çok sıkışık olmuşsunuz, transfer günü bu eziyeti yapmayın kendinize dedi.. o gün 500 ml içmiştim, demek ki 300 ml gibi bişi içsem yeter herhalde… Sizler ne kadar içmiştiniz ve ne zaman? 🌹🙏🏽
Ben sabah ilaclarla su icmistm hat da evden cikmadan 3 defa lavaboyada giittm .Yolda hic su icmedim gidene kadar sıkıştım zaten 😄cok rahat gecti kesinlikle fazla icme ben ilk transferm de cok icmistim perisan oldum.Bu cok iyi gecti biraz sıkısıklık yetiyor.Islem den sonra da 1 saat lavaboya kalkmadan yatabildm cok sıkısmadgm icin

O ozdenkocak88 RABIS 2018 RABIS 2018 ve diğer hamile olan kızlar. Telefonunuza uygulama indirdiniz mi? Kaç haftalık görünüyor bebişler? Benim 4+3 görünüyor adet tarihine göre, transfere göre de 4+4🌸
AA benim hiç öyle şeylerden haberim yok 🙄 uygulamanın adı nedir bende indireyim 🥰 ben salı günü yani ayın 18 inde kese görmeye gidecektim orada soracak tım 😇söylediğin iyi oldu

AA benim hiç öyle şeylerden haberim yok 🙄 uygulamanın adı nedir bende indireyim 🥰 ben salı günü yani ayın 18 inde kese görmeye gidecektim orada soracak tım 😇söylediğin iyi oldu
Ben hamilelik+ indirdim, hamile takip yzınca bir sürü uygulama çıkıyor, ordan bakabilrsin canım, bide böyle animasyon gibi yapmışlar şu büyüklükte falan yazıyor.

Bende indirdim sildim değerlerim dengesiz olunca 😁 Martin 5 adet oldum 5 haftalık filandir
Canım daha fazla olması lazım sanki senin. Çünkü ben 14 martta adet oldum benim 4+3 görünüyor. Şimdi baktım da adet tarihine göre 5+5 görünüyorsun

Canım bende 19unda kese görmeye gideceğim 😮‍💨☺️

X