- 29 Haziran 2022
- 1.397
- 1.997
Bence tamamen nasip işi. Allah nasip etmediyse dünyayı yesen de olmuyor.Ay ben hiç yemedim avokado falan, sadece ilaçları düzgün kullandım. Öyle özel şeyler yemedim yani
İlk transfer mi senin bu?Benim doktor 10 gun sonra dedi eger 10 nisani saymazsam 20 nisana denk geliyor. Cift embriyo koydu diye mi acaba
Yok yok dondurulmus embriyo benimki. Olabilir ya degisik vallaTaze transfer değil dimi? Doktorlar kişiye göre hareket ediyor. Belki ondandır
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallahKızlar merhaba. Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun İnşaAllah. Benim de bu gün transferim oldu. 5. Gün embriyosu. 4. Denemem bana da dua eder misinizRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Evet benim ilk transferimİlk transfer mi senin bu?
Kocam başımın etini yiyor ya illa yiycen faydalı diyeAy ben hiç yemedim avokado falan, sadece ilaçları düzgün kullandım. Öyle özel şeyler yemedim yani
İnşallah canım bugün 7.günüm kan verdim 3 saat sonra sonuç çıkar dediler bekliyorum sabırsızlıklaBende işe yaradıSize de şifa olur inşallah
Ayy inşallah tutunurlar şu mübarek gündeKızlar merhaba. Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun İnşaAllah. Benim de bu gün transferim oldu. 5. Gün embriyosu. 4. Denemem bana da dua eder misinizRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
İnşallah Güzel haberler alırsınEvet benim ilk transferim
Ananas da işe yarıyor diyorlar o zaman ananas ye o daha güzel yada suyunu içKocam başımın etini yiyor ya illa yiycen faydalı diye
Hadi inşaallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım bugün 7.günüm kan verdim 3 saat sonra sonuç çıkar dediler bekliyorum sabırsızlıkla
Âmin canım İnşaAllah. Cümlemizin bebişleri tutunsun İnşaAllahAyy inşallah tutunurlar şu mübarek günde
Âmin canım Allah razı olsun. Cümlemizin gönlüne göre olsun İnşaAllahRabbim gönlüne göre versin canım inşallah
Sizde mi kan verdiniz allahım çok heyecanlıİnşallah canım bugün 7.günüm kan verdim 3 saat sonra sonuç çıkar dediler bekliyorum sabırsızlıkla
Aman yok nar suyu kabak cekirdegi ceviz avokado derken yetti banaAnanas da işe yarıyor diyorlar o zaman ananas ye o daha güzel yada suyunu iç
Çok güzel gecti canm çok şükürCanimmmm çok çok güzel geçsin insallah
Hayir öyle düşünme çok erkennn bu platformda olumsuz olup olumluya donen çok kişi var hatta tiktokda takip ettigim biri var kimyasal gebelik dediler değeri 25 den 8 e düştü adeti gelmeyince bir daha test verdi bin kusurlere cikmisti degeri kotu dusunmeŞuan çok kötüyüm sonuç 6.41 çıktı bebeğim benden gidiyor 7.gün için çok düşük bir sonuç bu sabah idrar da halbu ki daha çok koyulaşma vardı
Ben sade yemeye kalktım bir kaşığı dahi yutamadımYumurta ile yiyim dedim yedim ama nasıl yedim bilmiyorum dun
Yiyemezsem de o da olmayiverwin artık diyicemBen sade yemeye kalktım bir kaşığı dahi yutamadımdiğer türlü yedim şükür